Karaktere të veçanta

Spikasin personazhe të veçantë. Ata janë një hap midis trupave dhe heronjve - ndryshues të dallueshëm, të fuqishëm të lojërave. Karaktere të veçantë thyejnë ngërçin në pikat e mbytjes, kapërcejnë linjat e armikut për të nisur sulme të befasishme dhe largojnë armiqtë nga fshehja me rrjedha të flakës së lëngshme. Krahas automjeteve, ato janë pjesë e sistemit të ri të përforcimit, duke nxitur aksione gjithnjë në rritje dhe duke rritur tensionin në çdo betejë.

Çdo fraksion ka një sërë figurash të veçanta. Ata janë:

Klasa Ajrore

  • Clone Jumptrooper
  • B2-RP Rocket Droid
  • Rebel Jumptrooper
  • Imperial Jumptrooper
  • Rezistenca Jumptrooper
  • Urdhri i Parë Jumptrooper

Klasa Enforcer

  • Wookie Warrior
  • B2 Battle Droid
  • Trooper i Vdekjes
  • Urdhri i Parë Flametrooper

 

Kthehuni tek Gaming-Fans.com për të gjitha lajmet tuaja Star Wars BattleNumX, dhe mund të jetë forca me ju!