Battlefront II 101

Fillimi i Battlefront 2 sjell një vështrim të ri në serinë e Battlefront si një e tërë. Po krijoj këtë udhëzues për të ndihmuar lojtarët e rinj të gjejnë rrënjët e tyre në seri dhe ata që kthehen nga BattleNumX mund të gjejnë përdorim në këtë udhëzues duke marrë parasysh sa ka ndryshuar. Dua që ky udhëzues të jetë sa më personal dhe i lehtë për t'u kuptuar që të jetë e mundur kështu që unë kam përshkruar seksione të ndryshme të bazuara në vështirësi.

Meqenëse unë dua që ky udhëzues të jetë personal dhe i thjeshtë, ju lutemi të lënë komente mbi atë që mund të dëshironi që unë të shtoj dhe unë do të jem i sigurt për ta bërë atë!

Tani le të filloni!

 

Fillestar

Këshilla fillestar

Si të Level Up

Duke përdorur pikat e betejës

Udhëzues për kartolinën yll

I ndërmjetëm

Klasë Këshilla

Përshtatja e ngarkesës

Avancuar

Këshilla të avancuara të Starfighter

 

Sigurohuni që të kontrolloni skedarin 2 Battlefront për udhëzues për heronj dhe automjete specifike në BattleNumX!

Forca mund të jetë me ju!