Hero Anije

Përveç kësaj të ketë të gjitha tre herët e heronjve shtuar në Star Wars Battlefront 2 ka edhe të gjitha tre epoka janë heronj dhe anije zanash për pilot! Ata janë:

Hero Anije

Trilogji Prequel

  • Ndërhyrësi Jedi i Yoda
  • E Darth Maul's kordhë

Trilogji origjinale

  • Han Solo & Chewbacca's Millennium Falcon
  • Luke Skywalker Red Five X krahut
  • TIE i përparuar X1 i Darth Vader
  • E Boba Fett Slave 1

Trilogjia e vazhdueshme

  • Rey & Chewbacca's Millenium Falcon
  • E Po Dameronit E zezë X krahut
  • Heshtësi i lidhjes së Kylo Ren