Klasat

Star Wars Battlefront 2 i EA do të ketë katër klasa për secilin fraksion dhe epokë në lojë. Këto klasa janë:

Sulm

I rëndë

oficer

Specialist

Kthehuni tek Gaming-Fans.com pas lëshimit të lojës në 17 nëntor për të parë një vështrim të thelluar të klasave, si dhe të lojës!