Runes

Ashtu si në Star Wars Galaxy i heronjve (SWGoH), ku quhen Runes mods, Runes përdoren për të përmirësuar statistikat themelore të karaktereve tuaja në Dragon Champions (DC). Për shembull, ju mund të rritni shpejtësinë, mburojën, fuqinë dhe këmbënguljen e karakterit tuaj, dhe kështu me radhë ... Gjithmonë përballeni me një ekip më të shpejtë? Runes me shpejtësi mund të ndihmojnë atje. Nuk jeni në gjendje për të tokës debuffs? Duhet më shumë fuqi!

Dragon Champions - RunesAshtu si në SWGoH, ka 6 pika Rune, me forma të ndryshme të cilat vendosen në "Rune Amulet". Kjo është e ndarë në 6 zona - Veri, Jug, Veriperëndim, Verilindje, Jugperëndim dhe Juglindje. Runet mund të vendosen në karaktere nga Niveli 15 e tutje.

Çdo rune ka një statistikë primare dhe 4 statistika dytësore. Këto statistika dytësore shfaqen në nivelet 4, 8, 12 dhe 16. Ndryshe nga SWGoH, Dragon Champions nuk ka ende "prerje" ku burime të caktuara përdoren për të rritur statistikat.

Asnjë Rune nuk është në gjendje të ketë saktësisht të njëjtën statistikë si statistikat fillestare dhe një nga sekondarët. Për shembull: Mburoja% nuk ​​mund të jetë si në fillore ashtu edhe në atë sekondare, POR mburoja% primare dhe një vlerë mburojë e sheshtë është e lejuar.

Ashtu si SWGoH, Runes kanë statistika parësore që NUK janë në çdo Rune. (Tre prej Runes kanë statistika fillestare të mundshme 6; Një ka dy statistika fillestare të mundshme dhe dy Runes kanë vetëm një statistikë fillestare të mundshme).

La Rune e Veriut mund të marrë vetëm DAMAGE% parësore, Rune Juglindore mund të marrë vetëm ARMOR% parësore dhe Rune Jugperëndimore mund të marrë SHALNDET %SIMIN% ose SHIELD% si parësor.

Tani bëhet pak e komplikuar.

La Rune veriperëndimore është një nga ato të rëndësishme 3. Mund të marrë ARMOR%, Dëmtim%, SHALNDETSOR dhe SHEILD%. Potenciali% dhe Tenacity% janë gjithashtu të mundshme dhe janë VETM unike për këtë Rune.

La Rune Jugore është gjithashtu nën ato më të rëndësishmet 3 të rëndësishme. Mund të marrë ARMOR%, Dëmtim%, SHALNDETSOR dhe SHEILD%. Të dy Shansi Kritik% (CC) dhe Dëmtimi Kritik% (CD) janë unike për këtë rune. KUJDES; shumë karaktere kanë nevojë për CC ose CD; si rezultat, unë personalisht nuk i shes kurrë këto.

La Rune verilindore ka shumë të ngjarë të jetë më e rëndësishmja. Mund të marrë ARMOR%, Dëmtim%, SHALNDETSOR dhe SHEILD%. Rune Verilindore gjithashtu mund të përmirësojë Saktësinë, të cilën unë personalisht gjithmonë shes, përveç nëse statistikat dytësore janë të mahnitshme.

 

Shpejtësia, Shpejtësia, Shpejtësia

Të gjithë e dimë që të shkosh në fillim 99% të kohës është gjithmonë mirë dhe rrit shumë mundësinë e lojtarit për të fituar. ASNJEHERE ASNJEherë Shitni modet kryesore me shpejtësi! Shpejtësia është e vetmja statistikë që mbetet e sheshtë dhe nuk kthehet në një%.

Siç u tha më herët, asnjë statut dytësor nuk mund të shfaqet nëse është i njëjtë me atë fillor, duke u thënë kështu, çdo statistikë e vetme fillore mund të paraqitet si sekondare.

Për shembull, unë kam një Rune Jugore me fillore të CC. Sekondarët mund të jenë gjithçka, nga forca të blinduara në shpejtësi. Grupet e Rune janë gjithashtu shumë të rëndësishme pasi ato mund të rrisin edhe më shumë statistikat themelore. Në Dragon Champions këto grupe quhen "fjalë". Ekzistojnë grupe 8; 3 prej tyre marrin 4 Runes për të bërë një "fjalë" dhe pjesa tjetër duhet vetëm Runes 2.

SHENIM I RPORTNDSISHM: përqindja e shtuar nga secila statistikë është marrë nga personazhet Statistikat THEMELORE!

Komplet që duhen Runes 4 janë:

  • Dëmi kritik (një zjarr) - Shton 30% CD në karakterin tuaj
  • DAMMTIMI (një shpatë) - Shton 20% të dëmtimit të magjisë së personazheve DHE dëmtimit fizik.
  • SPEED (një boot) - Shton 10% shpejtësi në karakterin tuaj. Kjo është shpejtësia themelore, para se të shtoni ndonjë shpejtësi tjetër. Kjo është rrumbullakuar poshtë. Pra, nëse keni një shpejtësi themelore prej 104 ju merrni 10 shpejtësi shtesë. Nëse keni 109 shpejtësi, kjo rrumbullakoset në 10 shpejtësi gjithashtu

Komplet që duhen vetëm Runet 2 janë;

  • Armor (një mburojë) - Shton 20% forca të blinduara në karakterin tuaj
  • Shansi Kritik (shpatat e kryqëzuara) - Shton 8% CC karakterit tuaj
  • Shëndeti (një zemër) - Shton 10% shëndet në karakterin tuaj
  • Potencë (një grusht) - Shton 15% potencë në karakterin tuaj
  • Qëndrueshmëria (një përkrenare) - Shton këmbëngulje prej 15% në karakterin tuaj

 

Rariteti i Rune

Për secilën Raritet të Rune, statistikat parësore nuk ndikohen. Ndikon vetëm në numrin e statistikave sekondare në nivelin 0. Kjo është e kodifikuar me ngjyra, nga, e pazakontë (gri), e zakonshme (jeshile), e rrallë (blu), epike (vjollcë) dhe legjendare (portokalli). Me gri nuk keni stat sekondar, me të gjelbërtën keni tashmë stat sekondar 1, me blu keni 2 duke treguar, me vjollcë keni 3 duke treguar dhe me legjendë keni 4 duke treguar. Kjo do të thotë që nëse e marr një Rune legjendare dhe e azhurnoj, statistikat primare, AS WELL AS ONE ONE një rast sekondar i rastësishëm, do të përmirësojë vetëdijësimin e tij për nivelin e nivelit të parë (4, 8, 12 dhe 16)

Kjo është e gjitha deri tani për të përshkruar bazat e Runes dhe si funksionojnë ata! Ju lutemi lini një koment nëse keni ndonjë redaktim ose shtesë në këtë përmbajtje ose na postoni në Twitter @GamingFansDFN.

 

Runes më të mira për personazhet e Champions League

Më poshtë rendisim Runes më të mira për secilin personazh në Dragon Champions. Vini re se këto janë rekomandimet tona të bazuara në kutitë e karakterit dhe lojën aktuale dhe shpresojmë që ata t'ju ndihmojnë në përpjekjen tuaj për të mbizotëruar.