Trashëgimia Lego

Lego Legacy: Heros pa kuti

Lego Legacy: Heroes UnboxedBotuesi - GameLoft
Platforma - Android, iOS
Data e Publikimit - Shkurt 2020

Jetëgjatësia - D
Besimi në Studio - B
Performanca në lojë - D
Argëtim / kënaqësi - A
E vërtetë për IP - A +
Ndarja / Besueshmëria e Lojërave - N / A
Përmbajtje e re / e freskët - N / A
FTP Friendly - Një
Shërbimi / Mbështetja për Klientin - N / A
Shkarkime & Rritje - A

Vlerësimi i përgjithshëm - B

Shënime të lojrave-fans.com - Lego Legacy: Heroes Unboxed është një lojë e re me bazë kthyese Squad RPG që u lëshua në fillim të vitit 2020. Ai përmban një lojë shumë të ngjashme me Star Wars Galaxy of Heroes, Marvel Strike Force, Dragon Champions dhe lojëra të tjera, vetëm me temën Lego. Për çdo tifoz Lego kjo është një lojë shumë e këndshme që madje përfshin përfshirje të menduar mirë të grupeve aktuale Lego nga 30+ vitet e kaluara. Arsyeja kryesore për notën e ulët (tani për tani) është risia e lojës dhe paqëndrueshmëria / ngrirja që ndodh sa herë që një përdorues nuk është në një lidhje të fortë Wifi, që është një forcë e lojërave të tjera që ne i mbulojmë këtu te tifozët e Lojrave. com.

- LJ, Drejtor i Përmbajtjes, Gaming-fans.com, Mars 2020