Kalendari i hyrjeve ditore të Lego Legacy

Lego Legacy: Heroes Unboxed, si lojëra të ngjashme, përmban një Kalendar ditor të Hyrjeve ku lojtarët mund të fitojnë pllaka të një karakteri specifik për t'i zhbllokuar dhe fuqizuar ato duke u regjistruar në çdo ditë të muajit.

Më poshtë është një listë e karaktereve të hyrjeve për çdo muaj që nga fillimi i Lego Legacy: Heroes Unboxed në Mars 2020.

 

Hyrja ditore e vitit 2020 - Karakteri i trashëgimisë Lego i muajit

prill - Burrë kostum pule

Mars - Pope Paramedike