Marvel: Lufta e ardhshme

Një tjetër lojë shumë e popullarizuar, Marvel: Future Fight është një lojë superhero-themed që është krijuar nga Netmarble Games dhe lëshuar në prill të 2015.

Gaming-fans.com do të shikojë për të ndihmuar lojtarët e Marvel: Fight Future (MFF) me këshilla për uniforma, vendos ISO-8 dhe veshje me porosi për secilin karakter.

Dyqani koleksionin Fun.com të DC dhe Marvel Kostume fun!