SW Force Arena

Star Wars Force Arena u lëshua në janar 2017 dhe paraqiti lojtar kundrejt mënyrave të lojtarëve dhe multiplayerve.

Star Wars Force ArenaLojtarët mund të mbledhin njësi të karaktereve, të përfaqësuara në formën e kartave, që ata të grumbullonin, azhurnonin dhe të merreshin në betejë. Të udhëhequr nga një hero (karakter legjendar) dhe një shumëllojshmëri e karaktereve mbështetëse të përcaktuara nga lojtari, forcat tuaja u çuan në fushën e betejës në kohë reale, ku secila kartë mbante një nivel të veçantë energjie në secilën kartë.

Më shumë se 30 Karta Legjendare ekzistonin në Star Wars Force Arena secila me kartën e tyre unike përkatëse (ekzistonin vetëm dy përjashtime). Kartat unike paraqisnin personazhe të cilët vepronin si mbështetje për karakterin e kartës Legjendare dhe mund të luheshin vetëm përkrah asaj karte Legjendare. Kartat u blenë në një shumëllojshmëri mënyrash, duke përfshirë nga Victory Packs, duke përfunduar misionet në lojë, dhe dyqanin e lojës SWFA.

2018 3.0 Update maj shihet atë Force Arena shtoi Kartat e të Dhënave në përzierjen - përmirësimet që mund të shtohen në kuvertat tuaja. Përveç kësaj, Perks mund të fuqizojë heronjtë tuaj të Kartës Legjendare duke rritur shpejtësitë e tyre të lëvizjes, pushtimin e sulmit dhe më shumë.

Jo shumë kohë pasi e raportuat atë SWFA nuk ishte në të njëjtin nivel me lojërat e tjera ne kemi luajtur dhe mbuluar në Tetor 2018, komunitetit iu dha fjalë në Dhjetor 2018 që Star Wars Force Arena do të mbyllet dhe azhurnimet nuk ishin planifikuar më.