Kartat legjendare dhe unike

Kartat Legjendare në Star Wars Force Arena janë udhëheqës që marrin në betejë personazhet tuaj, të përfaqësuar nga kartat. Kartat legjendare janë jashtëzakonisht të rralla, dhe secila prej këtyre kartave udhëheqëse ka një kartë unike që mund të përdoret vetëm kur ai Leader specifik është në ekip. Më poshtë po rendisim të gjitha kartat Legjendare dhe Unike në Star Wars Force Arena së bashku me lidhjet për videon e lojës për drejtuesit e kartave Legjendare të disponueshme në SWFA.
 

Karaktere Legjendare & Unike të Kartave në SWFA

Më poshtë do të gjeni një listë të karaktereve të kartave Legjendare dhe karaktereve unikë të kartave të tyre përkatëse të disponueshme në Star Wars Force Arena. Klikoni në lidhjet për të parë videot në YouTube të këtyre personazheve të kartës Legjendare në veprim.

Ana e Lehte Darkside