SWFA Kartat e të Dhënave

Prezantuar në maj 2018 rreth lëshimit të Solo: Një Story Star Wars, Kartat e të Dhënave u japin lojtarëve aftësinë për të individualizuar listat e tyre me këto karta të energjisë. Pajisja e Kartave të të Dhënave lejon lojtarët që një lojtar të përdorin efektet e përcaktuara të Erës ose përmirësime shtesë të statutit.

Quests Datacard - Kartat e të Dhënave mund të merren duke luftuar një Datacard Quest. Ndërsa përdorimi i kartelës së treguar si "Karta e Sinergjisë së Sotme" është një veprim i mençur, nuk është e nevojshme ta bëni këtë pasi çdo skuadër / kuvertë mund të konkurrojë në Datacard Quest. Ju idealisht dëshironi të keni një kuvertë të mbushur me karta që përputhen me udhëheqësin tuaj gjithashtu për të rritur sinergjitë. Pasi të mposhtni një nga tre nivelet në dispozicion, do të merrni dy Karta të të Dhënave ose me vlerë të ndryshme.

SWFA - Kartat e të Dhënave

Presets - Pas marrjes së Kartave të të Dhënave, mund t'i pajisni ato duke u kthyer në ekranin kryesor, pastaj duke zgjedhur drejtuesin tuaj në Dritën ose Anën e Errët. Sapo të tregojë atë udhëheqës dhe kuvertën e tyre, klikoni në Paravendosjen në të djathtë për të parë ekranin e paraqitur në të djathtë. Ju mund të shihni se çfarë bën çdo Kartë e të Dhënave dhe ta pajisni atë bazuar në vendet e disponueshme. Vini re se për të zhbllokuar lojëra elektronike shtesë, si dy të kuqet dhe një blu në këtë foto, duhet të plotësoni disa kërkesa me kartat e fraksionit tuaj. Për shembull, foleja blu në mes në pjesën e poshtme më tregon se kam nevojë për “4 karta unike të Rendit të Parë në Lv. 5 ose më të lartë ”dhe se unë kam“ 0 karta unike të Rendit të Parë në Lv. 5 ose më e lartë ”aktualisht në listën time.

Përditësimi i Kartelave të Dhënave - Azhurnimi i Kartave të të Dhënave është një temë që ka të ngjarë të ndezë shumicën e lojtarëve. Ndërsa të gjithë e kuptojmë nevojën për sfida në lojërat celulare, raportet e hershme për azhurnimet e Kartave të të Dhënave janë mjaft të tmerrshme. Së pari, Kartat e të Dhënave nuk janë të lehta për tu përftuar me shumicë. Duke pasur parasysh faktin se ju duhen Karta të të Dhënave dhe Karta Boost për të azhurnuar statistikat e një Kartele të Dhënave ekzistuese, kjo mund të jetë mjaft sfiduese. Kartat e të dhënave me 1 yll mund të përmirësojnë Shansin e Kallëzimit deri në 1-2% ndërsa Karta të të Dhënave me 2 yje mund të përmirësojnë Shansin e Kallëzimit deri në 3-4% (kur përpiqeni të azhurnoni një Kartë të Dhënash me 3 yje ) Duke qenë se keni 12 lojëra elektronike për të vendosur një kartë në përpjekje për të azhurnuar, duhet të zgjidhni me mençuri.

Boost datacards - Boost Datacards janë posaçërisht për azhurnimin e Kartave të të Dhënave siç u përmend më lart. Një Boost Datacard me 2 yje duket se është në gjendje të shtojë një Shans për Shkallën deri në 10% në një Kartë të Dhënave me 3 yje ndërsa një Boost Datacard me 3 yje shtoi një mundësi 23% për të parë azhurnimin.

 

Ana e Lehte

 

Darkside