SWF Perks

Këtu është një udhëzues bazë për të punuar në perking deri heronjtë Force Arena tuaj. Kjo nuk është mënyra e vetme, por kjo është mënyra që unë rekomandoj është që të përmirësoj sistematikisht gjallëritë e mia derisa të kisha heroin kryesor të anës sime të errët. SWFA - Perks të heroitTani mund të përgatitni për të filluar kursimin e shumë kredive për të përfunduar këtë proces.

Me azhurnimin e 3.0, lojtarët e FTP (Pa pagesë për të luajtur) do të përballen me një krizë të madhe krediti në lojë. Si rezultat, ju rekomandojmë që të përqendroheni në një fraksion ose hero të vetëm nëse jeni FTP. Nëse jeni PTP, argëtohuni me të gjitha - këtu keni një avantazh të madh.

Rritjet e aftësive të përfitimeve të çdo Heroi janë të ndryshme dhe zakonisht rrisin disa aspekte të ndryshme të Heroit. Në rastin e Dengar, ai rriti shpejtësinë e tij të vrapimit, dëmtimin e aftësive, rrezatimin bazë të sulmit dhe uli koordinimin e tij të aftësive.

Perks mund të fitohen në disa mënyra të ndryshme, për lojtarët e rinj kjo ka të ngjarë të jetë pjesa më e vështirë. Mënyra e parë është që të shkatërroni kartat që mbajnë më tepër në kuvertën tuaj. Opsioni tjetër është që të fitojnë gjallërim përmes logit të ndryshëm 28 në menunë shpërblime. Perks mund të merren nga login 28 ditë në 2nd, 9th, 16th dhe 23rd ditën e hyrjes.

 

SWFA - Shpërblime për hyrjen e përditshme

Kostot e Nivelit të Parë

Niveli i përfitimit 1 - 6,000 kredite & 1,000 pikët e përfitimit

Niveli i përfitimit 2 - 10,000 kredite & 3,450 pikët e përfitimit

Niveli i përfitimit 3 - 16,000 kredite & 8,500 pikët e përfitimit

Niveli i përfitimit 4 - 32,000 kredite & 16,000 pikët e përfitimit

Niveli i përfitimit 5 - 130,000 kredite & 32,000 pikët e përfitimit