Paketat e Fitores

Paketat e Fitores janë çelësi i përparimit në Star Wars Force Arena. Kur lojtarët fitojnë një betejë 1 vs 1 Arena, ata fitojnë një Paketë Fitorje, nëse kanë një vend të caktuar nën "Shpërblimet" në lundrimin e majtë. Secili lojtar ka nga katër Pako Fitore nëse nuk blejnë një Premium Booster që përshpejton procesin. Premium Boosters variojnë nga 5.99 $ - 17.99 $ USD dhe zvogëlojnë kohën e zhbllokimit të secilës paketë me 50% ndërsa lejojnë një porosi të zakonshme të zhbllokimit për Paketat e Fitores. Përveç kësaj, Premium Booster lejon një vend të caktuar për të mbajtur dhe Paketën shtesë të Fitores.
Paketat e Fitores vijnë në një sërë stilesh dhe nivelesh dhe janë në dispozicion si të dyja Paketa e Fitores së Dritës së Dyfishtë Paketat e Fitores së Dark Side. Kanali i YouTube në Gaming-fans.com tani përmban një bollëk të videove të shkurtra që tregojnë atë që merrni në shumë nga këto Paketa të Fitoreve nga SWFA, prandaj sigurohuni që t'i kontrolloni ato pasi ne do të përpiqemi të rendisim çdo lloj për të treguar lojtarët dhe tifozët se çfarë mund të pritet nga secili.

Përveç Paketave të Fitores, Paketat e Sezonit të Shpërblimit jepen në fund të çdo sezoni bazuar në pjesëmarrjen tuaj në sezonin e kaluar. Rivendosja e sezonit çdo të hënë në 9 jam ET me shpërblime të dorëzuara në kutinë tuaj në lojë në bazë të nivelit tuaj në të dy ndeshjet e Light and Dark Side Arena.