Paketat e Fitores së Dark Side

Paketat e Fitores vijnë në një shumëllojshmëri stilesh dhe nivelesh dhe janë në dispozicion pasi kanë shënuar fitore në betejat 1 vs 1 Arena në Star Wars Force Arena. Paketat e Fitores së Dark Side vijnë nga fitorja e betejave të Dark Side dhe kanë një shumëllojshmëri të kartave të Dark Side, nga Kartat legjendare dhe unike në pako të nivelit të lartë për të mbështetur karakteret në të gjitha Paketat e Fitores. Ashtu si çdo lojë, mënyra më e mirë për të pushtuar karakteret tuaja, ose në SWFA ju kuvertë, është për të fituar më shumë beteja dhe për të fituar më shumë karta.

 

Paketat e Fitores - 18 orë

Dark Side Platinum Tier Hapja 7

 

Dark Side Platinum Tier Hapja 8

 

Dark Side Platinum Tier Hapja 9

 

Paketat e Fitores - 12 orë

Dark Side Gold Tier Hapja e 9

 

Dark Side Gold Tier Hapja e 8

 

Dark Side Gold Tier Hapja e 7

 

Dark Side Gold Tier Hapja e 6

 

TeeMinus24.com Tees Star Wars

 

Paketat e Fitores - 8 orë

Dark Side Silver Tier 9

 

Dark Side Silver Tier 8

 

Dark Side Silver Tier 7

 

Hapja e nivelit të argjendtë të anës së errët

Vjen së shpejti!

 

Paketat e Fitores - 3 orë

Dark Side Bronze Tier 10 Hapja

 

Dark Side Bronze Tier 9 Hapja

 

Dark Side Bronze Tier 8 Hapja

 

Dark Side Bronze Tier 7 Hapja

 

Dark Side Bronze Tier 6 Hapja