Paketa e Fitores së Dritës së Dyfishtë

Paketat e Fitores vijnë në një shumëllojshmëri stilesh dhe nivelesh dhe janë në dispozicion pasi kanë shënuar fitore në betejat 1 vs 1 Arena në Star Wars Force Arena. Paketat e Fitores së Dyfishtë Vijnë nga fitimi i betejave të Dritës së Lartë dhe shfaqën një shumëllojshmëri të kartave të Dritës Side, nga Letra legjendar lider në pako të nivelit të lartë për të mbështetur karakteret në të gjitha Paketat e Fitores. Ashtu si çdo lojë, mënyra më e mirë për të pushtuar karakteret tuaja, ose në SWFA ju kuvertë, është për të fituar më shumë beteja dhe për të fituar më shumë karta.

 

Paketat e Fitores - 24 orë

Diamanti i Lartë i Diamantit Tier Hapja e 8

 

Paketat e Fitores - 18 orë

Lëkurë e Lartë Platinum Tier 10 Hapja

 

Lëkurë e Lartë Platinum Tier 8 Hapja

 

Lëkurë e Lartë Platinum Tier 7 Hapja

 

Lëkurë e Lartë Platinum Tier 6 Hapja

 

Paketat e Fitores - 12 orë

Shtresa e Artë e Artë e Artë 10 Hapja

 

Shtresa e Artë e Artë e Artë 9 Hapja

 

Shtresa e Artë e Artë e Artë 8 Hapja

VJEN SË SHPEJTI!

 

Shtresa e Artë e Artë e Artë 7 Hapja

 

TeeMinus24.com Tees Star Wars

 

Paketat e Fitores - 8 orë

Argjend i Lehte Argjendi 10

 

Argjend i Lehte Argjendi 9

 

Argjend i Lehte Argjendi 8

 

Argjend i Lehte Argjendi 7

 

Hapja e nivelit të argjendtë anash dritës

 

Paketat e Fitores - 3 orë

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 12

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 11

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 10

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 9

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 8

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 7

 

Shtylla e Lartë e Bronzit Hapja e 6