Regjistrohuni me Contest

Star Wars themed tees

Regjistrohuni për konkursin ose dhuratën e fundit nga Gaming-fans.com. Nga veshjet me temë Star Wars në dhuratat e filmave dhe lojrave, Gaming Fans ju ka mbuluar me garë dhe çmime të këndshme. Regjistrohuni më poshtë me emrin tuaj dhe një adresë të postës elektronike (duhet të funksionojë që ne t'ju njoftojmë!) Dhe ju keni të drejtë të fitoni çmime nga konkurset tona më aktuale.

Dhurata jonë e parë do të jetë një bluzë me temë Star Wars nga TeeMinus24.com. Vendosni emrin tuaj dhe adresën e postës elektronike (duke punuar) më poshtë për t'u kualifikuar për të fituar *. Dhurata e parë e lirë e tee do të shpallet në videon e ardhshme të CubsFanHan Star Wars Galaxy of Heroes në YouTube, që pritet të dalë në javën e 6 nëntorit. Një bluzë do të dhurohet çdo javë deri në Krishtlindje.

[id i mc4wp_form = "4392]

 

 

* Nuk është e nevojshme blerja. Vendosni emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike për t'u kualifikuar. Nëse emaili juaj nuk funksionon ose nuk përgjigjeni brenda pesë (5) ditëve çmimi juaj do të konfiskohet dhe do t'i jepet një fituesi tjetër me fat. Email-et e mbledhura do të shihen vetëm nga Gaming-fans.com dhe partnerët e tyre të zgjedhur.