Shkarko Star Wars Galaxy i heronjve

Nuk po luan ende Star Wars Galaxy of Heroes? Interesuar në krijimin e një llogarie alt? Shkarko Star Wars Galaxy i Heronjve (ose SWGoH siç e quajmë të rregullt) sot duke përdorur grafikun dhe lidhjen më poshtë! Nëse doni të dominoni arenën me një ekip të Jedi (më lejoni të rekomandoj një Zeta në Qui-Gon Jinn nëse kjo është me të vërtetë qëllimi juaj) ose dëshironi të bëni përsëri Sithin e madh përsëri, SWGoH është një shkarkim popullor për dhe Star Wars tifoz i cili kërkon të luajë dhe të mësojë më shumë rreth asaj Galaxy Larg, Larg Larg.

Star Wars Galaxy i heronjve