GF Junior

Gaming-fans.com vazhdon të rritet dhe të arrijë një audiencë më të gjerë përveç mbulimit tonë të Star Wars Galaxy of Heroes. Mustafar Nathan paraqetAnëtarja jonë më e re), Mustafar Nathan, filloi krijimin e videove në 2018 për tonë Fansa lojrash në kanalin YouTube në një shumëllojshmëri lojërash që ai i pëlqen, si në internet ashtu edhe në tastiera. Ndërsa cilësia e disa videove në të vërtetë mund të pasqyrojë moshën e tij, ne po punojmë me të për të mbështetur këtë përvojë dhe për të përmirësuar kuptimin e tij të krijimit dhe prodhimit të videos ndërsa ai punon për të informuar lojtarët e rinj për disa nga lojërat që ai shijon. Ndërsa ai ka qenë joaktiv për një kohë në krijimin e videove, ne presim që ai do të kthehet përsëri në të në të ardhmen e afërt.

> Kontrolloni Mustafar Nathan paraqet lista e luajtjes në fanatikat e lojrave YouTube sot!