Stafi ynë

Këtu në Gaming-fans.com ne kemi një staf të tmerrshëm të shkrimtarëve, partnerëve dhe kontribuesve.

Ljcool110 of Pasardhësit e Perandorisë
Drejtor i Përmbajtjes
Profili swgoh.gg: https://swgoh.gg/u/ljcool110/

Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Shkrimtar i Lartë i Stafit të SWGoH
Profili swgoh.gg: https://swgoh.gg/u/kaitco/

PsychoPoet of Pasardhësit e Perandorisë
Shkrimtar i Lartë i Stafit të SWGoH
Profili swgoh.gg: https://swgoh.gg/u/psychopoet/

MonMothman of Pasardhësit e Perandorisë
Marketing
Profili swgoh.gg: https://swgoh.gg/u/monmothman4/

Agar of Pasardhësit e Perandorisë
SWGoH YouTuber: kanal
Profili swgoh.gg: https://swgoh.gg/u/hagarthehutt/

harabel e BHG-BS
Shkrimtar SWGoH
Profili swgoh.gg:

StarWarsGaming of
Battlefront II dhe Writer SWGoH
Profili swgoh.gg:

Cowboy4974 of Pasardhësit e Perandorisë
Shkrimtar SWGoH
Profili swgoh.gg: https://swgoh.gg/u/searsroebuck/