Sondazhet

Ndërsa vazhdojmë të rritemi, Gaming-fans.com duket të bëhet më interaktive dhe të lejojë tifozët të kenë më shumë fjalë në atë që mbulojmë dhe publikojmë në këtë faqe interneti. Në një përpjekje për ta çuar më tej këtë qëllim, ne kemi filluar këtë faqe të re për çdo sondazh për të cilin ne dëshirojmë të marrim reagimet tuaja në lidhje me lojërat që mbulojmë.

Sesioni ynë i vazhdueshëm i sondazheve mbështetet me reagime të komunitetit. Ndërsa këto sondazhe nuk do të vazhdojnë të jenë aktive në çdo kohë, ne planifikojmë të shtojmë përmbajtje të reja rregullisht, në mënyrë që të sigurohemi që të kontrollojmë përsëri shpesh.

Pra, pa zhurmë të mëtejshme, sondazhi i fundit është këtu - hidhni votën tuaj më poshtë.

 

Ngjarjet e SWGoH

[idetë sociale = ”2550014]

 

 

Rezultatet e mëparshme të sondazhit të SWGoH (2017)

Gjahtarët e Bounty - Jango Fett (46%) mundi Bossk, Embo & Aurra Sing

Republika e Vjetër Sith - Darth Revan (77%) mundi Darth Bane, Darth Malak dhe Darth Malgus

Luftërat e kloneve - Komandanti Wolffe (48%) mundi Pong Krell, Wat Tambor dhe Cham Syndulla

Star Wars Rebels - Hondo Ohnaka (35%) mundi Inkuizitorin e Madh, Agent Kallus dhe Vëllai i Vestë / Motra e Shtatë

Republika Prequels - Padme Amidala (57%) mundi Jar Jar Binks, Mas Amedda dhe Bail Organa

Metodat e diskutueshme - Saw Gerrera (55%) mundi Rako Hardeen, Galen Erso dhe Bo-Katan Kryze

Droids - Droideka / shkatërrues Droid (51%) mundi C-3PO, 4-LOM dhe B1 Battle Droid

Clone Wars Jedi - Ki-Adi-Mundi (46%) mundi Quinlan Vos, Coleman Trebor dhe Even Piell

Forca Zgjohet: Ana e Errët - Udhëheqësi i Lartë i Shtetit (52%) mundi gjeneralin Armitage Hux, Flametrooper dhe FN-2199 aka TR8R

Heronjtë e Republikës së Vjetër - Bastila Shan (60%) mundi Zaalbar, Carth Onasi & Mission Vao

Pallati i Jabba - Jabba Hutt (45%) mundi Lando Calrissian (Garda e Pallatit të Jabba), Bib Fortuna dhe Malakili

TFA / TLJ - Rojet Praetoriane (55%) mundi BB-9E, DJ dhe Riot Stormtrooper të Rendit të Parë

TFA / TLJ - Master Jedi Luka Skywalker (73%) mundi Zëvendës Admiralin Holdo, Gjeneral Leia Organa dhe Rose Tico

Trilogji origjinale - Chewbacca (Rebel) (60%) mundi Nien Nunb, Mon Mothma & Jek Porkins

Udhëheqësi i kartës së egër - Bossk