Shkruani rreth lojrave

A jeni një shkrimtar aspirues i Lojërave të Fatit që kërkoni një mundësi për të shfaqur punën tuaj? Ndoshta ju jeni një lojtar i fortë i lojërave / aplikacioneve në iPhone ose pajisjen tuaj Android, nëse keni aftësi të forta në të shkruar dhe po kërkoni një vend për të shprehur mendimet tuaja, atëherë ne mund të jemi përshtatja e përsosur!

Pavarësisht nëse keni përvojë në blog dhe shkrim, Gaming-fans.com po kërkon njerëz ashtu si ju. Ne kemi hapje për njerëz shumë të motivuar për të shkruar artikuj dhe / ose blog në lidhje me lojërat që u pëlqen të luajnë. Nuk ka rëndësi nëse mund të kontribuoni çdo ditë ose çdo javë tjetër, ne kemi një nevojë për njohuritë tuaja të Lojërave. Plotësoni formularin më poshtë sot nëse jeni të interesuar në këtë mundësi të shkëlqyeshme për të shkruar rezyme (ose thjesht argëtim). Ndërsa ne nuk jemi në gjendje të paguajmë të gjithë shkrimtarët tanë aktualisht, nëse e vërtetoni vlerën tuaj dhe shkruani për faqet tona në mënyrë profesionale, stimujt mund të pasojnë.

 

Lojërat / Aplikacionet aktuale që mbulojmë:

  • Star Wars Galaxy i heronjve
  • Transformers Earth Wars
  • Harry Potter Wizards bashkohen
  • Lojra Marvel
  • Lojra të tjera Star Wars

Ne do të ishim të lumtur për të shtuar më shumë lojëra dhe aplikacione në këtë listë, kështu që nëse jeni të pasionuar për lojën tuaj dhe mendoni se mund të shtoni në komunitetin e lojrave plotësoni formularin më poshtë tani!

[bestwebsoft_contact_form]