YouTube

YouTube dhe videot nuk janë fokusi ynë këtu në Gaming-fans.com ku preferojmë të partnerojmë me burimet fantastike tashmë të disponueshme në Star Wars Galaxy i heronjve komuniteti, i udhëhequr nga EA GameChangers për SWGoH, megjithatë as ne nuk po e shpërfillim vlerën e videove dhe lojrave. Përveç disa videove që mbulojnë SWGoH dhe Star Wars Force Arena, shtimi i Mustafar Nathan në stafin tonë ka hapur një botë krejt të re të lojrave për audiencën tonë - lojëra për një audiencë më të re. Si rezultat, Tifozët e lojërave Junior u krijua, për të shfaqur lojërat e fundit dhe të preferuara të Mustafar Nathan në tonë YouTube channel.

> Tifozët e lojrave në YouTube