Asnjë imazh

Ngarkesat e Battle Wars Star Wars: Inxhinier

Mirë se vini në shqyrtimin e Gaming-fans.com të Loadouts në Star Wars Battlefront ku partneri ynë i medias, StarWarsGaming (@RYNO1343 në Twitter), shqyrton fusha specifike të lojës. Videoja Battlefront e sotme hedh një vështrim në ngarkesën e inxhinierit. Ngarkimi i inxhinierit është ...


Asnjë imazh

Ngarkesat e Battle Wars Star Wars: Të rënda

Mirë se vini në shqyrtimin e Gaming-fans.com të Loadouts në Star Wars Battlefront ku partneri ynë i medias, StarWarsGaming (@RYNO1343 në Twitter), shqyrton fusha specifike të lojës. Videoja Battlefront e sotme merr një vështrim në ngarkesën e rëndë. Ngarkesa e rëndë është ...


Asnjë imazh

Libri i Star Wars Book - Thrawn

Titulli: Vendndodhja Timeline Thrawn Canon: Para Episodit IV, përafërsisht 11-2 BBY Gjatësia: Kapitujt 29, faqet 427 Mirë se vini në rishikimin tonë të romaneve Star Wars canon dhe më shumë. Ndërkohë që kjo nuk është menduar të jetë një rishikim i plotë i librit, ...