Star Wars GOH

Star Wars: Galaktikë e heronjve

SWGoH - Legjioni 501stBotues - Arte Elektronike / Lojëra Kapitale
Platforma - Android, iOS
Data e Publikimit - 24 Nëntor 2015

Jetëgjatësia - A +
Besimi në Studio - C-
Performanca në lojë - A-
Argëtim / kënaqësi - B
E vërtetë për IP - A
Ndarja / Besueshmëria e Lojërave - B +
Përmbajtje e re / e freskët - D +
FTP Friendly - B
Shërbimi / Mbështetja për Klientin - D +
Shkarkime dhe rritje - C +
Angazhimi / Reagimi i Komunitetit - C-
Përgjigja e COVID - D +

Vlerësimi i përgjithshëm - B-

Luaj SWGoH në BlueStacks

Shënime të lojrave-fans.com - Star Wars Galaxy of Heroes u lëshua në fund të vitit 2015 dhe shpejt u bë një nga të preferuarat e mia personale, të të gjitha kohërave. Si një tifoz i Star Wars, ndihmon lojtarët të lidhen me (shumicën) e personazheve të tyre të preferuar dhe të mësojnë emra të personazheve të tjerë, më pak të njohur gjithashtu. Zhvilluesit e lojës, EA dhe Capital Games së bashku me Disney dhe Lucas Film, vazhdojnë ta mbajnë lojën duke ecur përpara dhe në zhvillim, por kjo është diçka që u bë një sfidë e vërtetë në 2019 dhe më gjerë. I gjithë viti kalendarik i vitit 2019 pa lojtarët që morën më shumë përmbajtje PTP (veshje dhe relike) dhe një kollitje të re Luftrat e Territorit mode pasi loja lufton të mbetet e freskët, pavarësisht se komuniteti SWGoH po mashtron për më shumë. 2020 nuk ka qenë më mirë siç kemi parë shtimin e Ngjarjet Legjenda Galaktike dhe një ngjarje e Jedi Knight Luke Skywalker si e vetmja "përmbajtje" e re e shtuar këtë vit kalendarik. Ndërsa një modë e re loje është në proces, kjo tingëllon sikur ne kemi disa muaj nga ajo që shtohet në lojë.

Gaming-fans.com është krenar që është një nga burimet më të plota dhe më të respektuara të përmbajtjes SWGoH në internet sot dhe është një përpjekje për lojtarët të mësojnë rreth modat më të mira për këta heronj të Luftrave Star dhe individuale Karakteri SWGoH Shqyrtime relike. Si një nga të parët SWGoH GameChangers, Unë kam pasur një koleksion më të thelluar përvojash sesa shumica dhe kam qenë brenda dyerve të Lojrave Capital. Përveç që kam mundur të shoh shumë prapa skenave, kam mbajtur edhe shumë kontakte fantastike me njohuri për punën e brendshme të studios. Unë kam shikuar kohë dhe kohë përsëri ndërsa studioja lufton të nxjerrë përmbajtje të reja në një kohë të saktë ose të saktë, dhe përkundër ofertave të mia të shumta për të ndihmuar në korrigjimin dhe komunikimin, studiot vazhdojnë të shohin publikisht përmbajtjen e tyre të mëparshme duke krijuar partnerë si një detyrim sesa një pasuri.

Vlerësimi im më lart bazohet në dashurinë time të përgjithshme për Star Wars dhe përmbajtjen e Star Wars në përgjithësi. Lojtarët e rinj të lojës nuk do të përjetojnë shumë nga dhimbjet e kokës që veteranët duhet të durojnë, kështu në asnjë mënyrë nuk po dekurajoj ndokënd të shkarkojë dhe të luajë çdo ditë SWGoH. Unë thjesht mendoj se Lojërat Kapitale, për shkak të një kombinimi të çështjeve, me të vërtetë po e mbajnë lojën mbrapa dhe nuk po e lejojnë atë të realizojë potencialin e tij të vërtetë. Po, SWGoH ka bërë një miliard dollarë në mbi 4 vjet, por nuk ka dyshim se Star Wars Galaxy of Heroes mund të ishte shumë më i madh se ç'kishte qenë ndonjëherë nëse një strategji proaktive do të ishte përdorur për ta mbajtur këtë lojë të freskët.

Më 30 Prill shtova dy nota të reja duke përfshirë Angazhimin / Përgjigjen e Komunitetit - vendi ku kjo lojë është një dështim kufitar. Po, ata kanë një Pyetje dhe Përgjigje të Zhvilluesit, por kur ata shmangin pyetjet që kanë balenat dhe krakenët e tyre (njerëzit që janë përgjegjës për suksesin fiskal të lojës) dhe vazhdojnë të injorojnë reagimet e komunitetit për Relics, ngjarjet e Legjendës Galaktike, mungesën e përmbajtjes së re , etj. ai me të vërtetë i tregon komunitetit se çfarë mendon studioja për ta dhe investimet e tyre. Më në fund, duke krahasuar SWGoH me lojërat e tjera që luajmë dhe mbulojmë, mungesa e një Përgjigje të vërtetë COVID ishte befasuese për 6-8 javët e para të pandemisë globale. Disa ngjarje shtesë gjatë një zgjatje njëjavore dhe disa sfida shtesë ishin të këndshme, por në përgjithësi SWGoH ka bërë pak për të inkurajuar lojtarët e tyre të kalojnë më shumë kohë në lojë. Ndërkohë lojërat e tjera vazhdojnë të stimulojnë më shumë lojëra ndërsa kjo studio duket e shurdhër për botën. Ky është një gërvishtës i vërtetë dhe, për mendimin tim, tregon mungesë të përqendrimit në suksesin e vazhdueshëm afatgjatë të kësaj loje.

Tani 2021 është këtu dhe unë do të them se CG e mbylli vitin fuqishëm me SWGoH. Sfidat e reja Galaktike ishin një shtesë e bukur dhe Bastisja e Rancor e Nivelit të Sfidave u jepni lojtarëve të lojërave në fund të lojës një sfidë shumë të nevojshme. Përveç kësaj, ata më në fund vazhduan gjithçka Mandaloriani pasi Sezoni 2 u mbyll afër duke përmirësuar ndjeshëm komunikimin me komunitetin.

- LJ, Drejtori i Përmbajtjes, Gaming-fans.com, azhurnuar janar 2021

 

Faqet e njohura SWGoH në Gaming-fans.com: