Udhëzues për bastisje AAT

Kur bastisja AAT arriti ajo solli me vete një nga personazhet më të mirë të lojës në gjeneralin Kenobi. Me vetëm variantet Tier 6 dhe Heroike, bastisja kërkonte ekipet më të forta dhe zhvillimin më të madh të regjistrit sesa bastisja e mëparshme, Rancor.

Faza 2 HAAT - SWGoHPas nisjes së tij fillestare, bastisja kishte një pishinë shëndetësore dukshëm më të lartë se ajo aktualisht, Gear 12 dhe Zetas nuk ishin ende pjesë e lojës dhe fazat ishin jashtëzakonisht sfiduese. Shumë faza kishin vetëm disa ekipe të suksesshme, ashtu si kur filloi sulmi i Triumvirates Sith dhe shkaktoi shumë panik në komunitet.

Në ditët e sotme kjo bastisje është bërë një mendim pas një shumice të bazës së lojtarit, megjithatë ka ende njerëz që konkurrojnë për vendosje më të lartë dhe lojtarë të nivelit më të ulët që kërkojnë të bëjnë një zënkë në bastisje pa u bërë shumë anashkalues ​​në zhvillimin përfundimtar të llogarisë së tyre .

Qëllimi i udhëzuesit AAT të Gaming-fans.com është që të tregojë ekipet që mund të pastrojnë fazat, ekipet që mund të merren me dëmtime të mëdha dhe opsionet ideale për lojtarët e rinj. Ndërsa ekzistojnë ekipe të plotë në dispozicion - ashtu si Rancor - këto priren të kërkojnë karaktere, veshje dhe Zetas jo lehtësisht të disponueshme për njerëzit pa shumë gameplay shumë muaj nën rripin e tyre.

Pjesa më e madhe e këtij udhëzuesi është bashkuar nga EA GameChanger DBofficial125 dhe ka një udhëzues video të plotë dhe të kondensuar për të shkuar së bashku me të duke treguar shembuj, gameplay, konfigurime dhe mod sugjerime të të gjitha ekipeve të listuara për secilën fazë.

Strategjia e bastisjes së tankeve (AAT) dhe ekipet