Ekipet AAT - Phase 1 & Strategjia

Gameplay i AAT Heroike konsiderohet "përmbajtje e vjetër" nga shumë lojtarë, por ne në Gaming-fans.com e dimë se vazhdon të jetë një sfidë për lojtarët anembanë globit. Ndërsa loja ka evoluar shumë që kur AAT Raid u shtua në Star Wars Galaxy of Heroes, shpërblimet mbeten të nevojshme dhe personazhet vazhdojnë të forcohen. Ne do të shikojmë që të vazhdojmë të përditësojmë këtë përmbajtje duke ecur përpara, por sfida për të vetëm AAT Heroike (HAAT) është ku fokusi i vërtetë është në ndeshjen e sotme.

AAT / HAAT Faza 1:

Në fazën 1 ne do të përballemi me gjeneralin Grievous, B2 Battle Droid dhe dy IG-100 MagnaGuards. Nuk ka asgjë tepër të komplikuar me mjetet jashtë gjeneralit Grievous që fiton një tifoz të Maneuvering Taktike për 3 kthehet, çdo herë 7th ai merr dëme (po një numër dëme me kalimin e kohës (DoT) gjithashtu numëron, gjë që bëri shumë epror të ekipeve zVader të padobishme mbrapa në ditë). Kjo çon tek ai duke fituar% 25% dhe 30% nga ana e njehsorit sa herë që një aleat është sulmuar. Në krye të kësaj ai dhe një aleat menjëherë fitojnë 100% nga ana e njehsorit dhe rivendosin cooldowns e tyre. Aleati i rastit i zgjedhur gjithashtu fiton Taunt për 1 taunt.

SWGoH - HAAT - DBofficial125Strategjitë kryesisht përbëhen nga parandalimi i Grievous duke fituar shokun e tij dhe mbajtjen e njehsorit të tij të kthesës në gji. Nëse këto janë kryer atëherë ai nuk do të ringjallë droidët e tjerë dhe ne mund të dëmtojmë shumë. Ka disa përjashtime dhe ne do t'i mbulojmë të gjithë.

Komandanti Luke Skywalker (CLS) / Han Solo (dhe variacionet):

Skuadra e komandantit Luke Skywalker kryeson me (Raid) Han Solo është thelbi i çdo ekipi që do të thotë për fazën solo të 1. Koka e CLS shkakton kundërvihet, ndërsa të dyja lëvizjet e tij zvogëlojnë numrin e rrotullimit dhe baza themelore e Han zvogëlon njehsor, ndërkohë që specialiteti i tij rrit të drejtën e tij dhe çon e tij të dytë të veçantë për të dy ata dhe Luka duke goditur më shumë. Së bashku ata e bëjnë ekipin e përsosur.

Han do të shkojë në fillim, zakonisht mahnitës dhe duke vrarë B2, atëherë në mënyrë ideale ju doni të ulni 1st të Lukës dhe vendosni Buff Immunity në Grievous herët. Prej atje përdorni 2nd special të tij për të lejuar që ai të shpërfillë çdo taunts dhe vetëm të përqëndrohet në kontrollin e Grievous. Kjo është ajo, tani ju do të përdorni vetëm për të kontrolluar Grievous ndërsa MagnaGuards do të vriten nga sulmet kundër. Shpejtësia i bën gjërat shumë më të lehtë, ndonëse preferencat e Dëmit të Kritik / Kritik të Shanseve të Kufizuara me sekonda me shpejtësi të mirë preferohen.

(Ndryshimi i plumbit të hekurt):

Nëse keni probleme me mbajtjen e Hanit të gjallë atëherë të kesh Wedge si udhëheqës me siguri që do të ndihmoni këtë, pasi Rebelët do të rimarrin 15% të Shëndetit Maks të tyre kur të dalin një hit kritik. Ekipi do të përfitojë gjithashtu nga fitimi 10% Turn Meter dhe 30% rritet kundërvajtje.

(Variant i aleatit Nebit):

Opsioni im personal i preferuar është të futni Nebit në një ekip udhëheqës të CLS. Nebit është një taunter që shëron veten, i cili gjithashtu mund të thërrasë edhe Llukën dhe Hanin për ta ndihmuar atë çdo kthesë 3.

(Ndryshimi i plumbit Dathcha):

Ekipi i njohur si Brotini përmban Dathcha si udhëheqës i CLS dhe Han për të fituar një shans shtesë 25% për të reduktuar 25% turn meter. Dathcha gjithashtu mund të trondisin droidët. Të dy Luka Ajo lidh të gjitha gjërat dhe Zeta Han është e nevojshme.

CLS Solo:

A nuk keni Han akoma për ndonjë arsye? Pra CLS në fakt mund të jetë solo Phase 1 me një strategji hit & run. Duke ndjekur të njëjtin model nga ekipi CLS / Han, ju do të vendosni imunitetin Buff, përdorni 2nd special tuaj për të anashkaluar taunts dhe kontrollin e njehsorit të kthesës së Grievous së Përgjithshme. Ignore droids anën tërësisht nëse nuk jeni të pafat të mjaftueshme për të mjegullt heqjen buff Luke për të shëruar dhe duhet të goditur një taunter. Një herë rreth shtatë kthesa deri në tërbim ju do të dëshironi të përpiqeni të ikni duke shtypur butonin lart portretin e Lukës në këndin e poshtëm të majtë. Nëse ikni atëherë thjeshtë kthehuni dhe përsërisni, nëse dështoni, atëherë përdorni 2nd special tuaj për të përshpejtuar kohëzgjatjen e shpëtimit dhe provoni përsëri. Lukës Ajo lidh të gjitha gjërat Zeta është e nevojshme.

Zeta Kylo Solo:

Strategjia fillestare Hit & Run ishte Kylo. Para një fix bug, Zeta Kylo ishte në gjendje të jo vetëm të reduktuar cooldowns e tij, por edhe butonat ikjen sa herë që ai u godit. Kjo do të thotë që ju mund të spam dëme, duke përdorur AoE për të anashkaluar ndonjë taunts, shërojnë me 2nd tuaj të veçantë dhe spam shpëtojnë në fund.

Për fat të keq tani gjërat janë pak më shumë dhimbje koke, do të dëshironit të përpiqeni të ikni herët dhe të bëni shumë më të vogla të dëmtimeve. Përndryshe ju mund të përfundoni duke mos shpëtuar dhe duke u detyruar të tërhiqeni dhe të provoni përsëri. Zeta e Kylo Ren nevojitet.

Zeta Savage Solo:

Savage Opress ishte Kylo i varfër si ai bën për 50% të dëmit dhe ishte shumë më vështirë për t'i shpëtuar, edhe pse tani ata kanë të njëjtën vështirësi. Rënia tjetër është se Savage nuk ka AoE që të vazhdojë të merret me dëmtimin e Grievous Përgjithshëm gjatë çdo periudhe tunduese. Edhe njëherë ju do të doni të merrni disa hite dhe ikni sa më herët që të jetë e mundur. Zeta Savage Opress e nevojshme.

Kenobi Lavaman:

Skuadra Kenobi Sink është ndoshta më e bukur e të gjitha ekipeve, sepse është kaq e shpejtë dhe nuk mund të gabojë për sa kohë që veprimi juaj i parë funksionon. Në çojë ju do të doni Boba Fett ose ndonjë personazh që rrit ekipin dëmtimin e prodhimit (dmth. Jedi Knight Anakin, etj). Pastaj ju do të hedhni në disa sulmues me Gjeneralin Kenobi dhe Darth Maul.

Strategjia këtu është që Mauli duhet të vendosë Daze në B2 dhe të dy Magnaguards me AoE special të tij. Nëse nuk ka, thjesht tërhiquni dhe provoni përsëri. Nëse ai bën, ju do të përdorni 1st special të Kenobi për të dhënë të gjithë ekipin e ekipit. Tani përdorni çdo kthesë të mbetur në Grievous ... kjo është ajo. Pasi Grievous merr një kthesë ai do të AoE ekipin tuaj dhe të gjithë ekipin tuaj do të kundër tij, ai menjëherë do të shkaktojë bastisje e tij mekanik, të fitojë 100% të kthehet metër dhe të përsëris këtë loop deri në inat kur ekipi juaj do të vdesin.

Ju duhet të bini rreth 30% të fazës pa bërë asgjë përveç shikimit të ekipit tuaj kundër. Modding këtu është në lidhje me shpejtësinë për Maul dhe Kenobi, pastaj dëme të pastër për anëtarët e tjerë 3. Ata madje nuk kanë nevojë për shigjetë primare të Shpejtësisë, kështu që përdorni një kundërvajtje primare për dëmtime shtesë.

Ekipet e Jedi:

Para ardhjes së Zetas dhe "Zylo" duke marrë bastisje nga stuhia, mënyra për të lënduar Grievous para ishte me një ekip Jedi. Shumica e njerëzve kanë udhëhequr Ima-Gun Di për të përfituar nga mbrojtja 30 e tij dhe 35% Counter Chance dhe dëmtimi shtesë kundër 25%. Shpesh njerëzit do të drejtonin një ilaç si Barriss Offee ose Luminara Unduli në skuadër, së bashku me Jedi të fuqishëm si Aayla Secura, Jedi Knight Anakin, etj. Rrugët e 4-8% nuk ​​ishin aq të vështira me një ekip të mirë. E vetmja pengesë është se Jedi nuk u përdorën vërtet kudo tjetër në lojë kështu që ishte një fermë vëmendëse në lidhje me zhvillimin e llogarisë.

Formacionet e tjera e bënë përdorimin e lidershipit agresiv të Anakin Skywalker në të cilin Jedi fiton 30% Dëmtimi dhe 20% Dëmtimi Kritik. Për më tepër, nëse një prej aleatëve tuaj i shmanget, ata fitojnë Advantage për një hit kritik të garantuar. Anakin gjithashtu fiton njehsor nga ana tjetër sa herë që një aleat është plagosur rëndë ose ka vdekur dhe ka imunitet Buff në një bazë. Faktori këto çon në bonusin e të gjitha Jedi duke fituar 20% Chance kritike dhe shërohet 15% e Shëndetit Maks e tyre në fillim të turnit të tyre në bastisjen AAT, dhe ishte e lehtë të shihet pse këto ishin ekipet që ndërtuam.

Tani në Dhjetor 2018 ne kemi Jedi të ri si Bastila Shan dhe Revan për të marrë mantelin, edhe pse si me të gjithë personazhet më të reja, Zetas hyjnë në lojë. Bastila ka një nga Zetat më të mira në lojë gjithsesi dhe është një investim i madh i hershëm.

Nuk ka strategji të veçantë për përdorimin e Jedi kundër Gjeneral Grievous, ju vetëm të kujdeseni për B2 dhe të bëni sa më shumë dëmtime si ju mund. Asnjë Zeta nuk kërkohet për këto skuadra Jedi, edhe pse nëse përdorni Bastilën, ju do të dëshironit në mënyrë ideale udhëheqjen e saj Zeta.

Rezistenca RJT me CLS:

Që nga rework e Finn që nerfed lidershipin e tij, por ndryshe bëri atë një karakter shumë të mirë, një nga ekipet më të mirë në AAT është tani Rey (Trajnimi Jedi) të çojë me BB-8, C-3PO, Finn dhe Komandanti Luke Skywalker. Këtu janë disa shënime nga Black Eagle e pasardhësve të Perandorisë se si ky ekip është efektiv në Fazën 1 të HAAT:

Në fazën 1 unë filloj duke marrë C-3PO në vendin e Konfiguro debuffin në B2 dhe MagnaGuards. Unë shikoj për të shmangur goditjen e Përgjithshme Grievous derisa të kem të paktën dy grupe të ngatërruar në B2 Super Battle Droid në mënyrë që ai të mos marrë Full Turn Meter dhe të shpërndajë të gjithë ekipin tim. Pas kësaj, unë ende përpiqem të godas Grievousin e Përgjithshëm sa më pak të jetë e mundur derisa të kem 2 të ngatërruar në të gjitha droidët.

I përdorin specialitetet e Rey (Jedi Training) dhe komandantin Luke Skywalker për të mbajtur TM-në e tij në kontroll. Pasi të gjitha palët të dyfishojnë Confuse and Expose debuffs, atëherë unë filloj sulmet masive në GG dhe palët nuk do të kthehen më, sepse humbasin TM çdo herë që përdorni një aftësi të veçantë.

Është e mundur për të goditur auto pasi të keni marrë këtë setup, por ndonjëherë GG merr shumë kthesa dhe merr rrezikshëm afër Enrage. Si rezultat i kësaj unë luaj manual sa herë që kam kohë.

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger DBofficial125 për ndihmën e tij historike me këtë udhëzues AAT Tank Takedown Raid.

Strategjia e bastisjes së tankeve (AAT) dhe ekipet