Ekipet AAT - Phase 2 & Strategjia

Gameplay i AAT Heroike konsiderohet "përmbajtje e vjetër" nga shumë lojtarë, por ne në Gaming-fans.com e dimë se vazhdon të jetë një sfidë për lojtarët anembanë globit. Ndërsa loja ka evoluar shumë që kur AAT Raid u shtua në Star Wars Galaxy of Heroes, shpërblimet mbeten të nevojshme dhe personazhet vazhdojnë të forcohen. Ne do të shikojmë që të vazhdojmë të përditësojmë këtë përmbajtje duke ecur përpara, por sfida për të vetëm AAT Heroike (HAAT) është ku fokusi i vërtetë është në ndeshjen e sotme.

Ekipet e Fazës 2 AAT dhe strategjia vijnë së shpejti!

Strategjia e bastisjes së tankeve (AAT) dhe ekipet