Ngjarjet Legjenda Galaktike

Galaktik Legjendat Ngjarjet në Star Wars Galaxy of Heroes ishin ngjarje të shtuara rishtas që ndodhën për herë të parë në vitin 2020 që mund të luhen në çdo kohë, por kanë kërkesa shumë të pjerrëta. Karakteret Galactic Legend do të kenë aftësinë të ndikojnë në statistikat Mastery që u shtuan me shtimin e Relics në SWGoH, dhe janë krijuar për lojtarët e lojës fundore.

Pesë personazhet e Legjendave Galaktike tani njihen pas dy origjinaleve pas shtimit të Jedi Master Kenobi në mes të vitit 2021. Rey dhe Udhëheqësi Suprem Kylo Ren u bashkuan me ne në fillim të vitit 2020, dhe të dy Master Jedi Luke Skywalker dhe Sith Eternal Emperor u shtuan në Vjeshtën e 2020.

Më poshtë do të rendisim parakushtet për këta personazhe dhe ngjarjet e tyre, si dhe burime të vlefshme për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të zhbllokuar personazhin Legend Legend në SWGoH. Komplet për këta personazhe do të lidhen më poshtë, si dhe blogu / drejtimet e drejtpërdrejta të lojërave të ngjarjeve të tyre nga Drejtori ynë i Përmbajtjes, LJ. Për më tepër, ne kemi lidhur udhëzuesit mod dhe rishikimet e Relic për secilin personazh të kërkuar përkrah emrave të tyre. Linkdo lidhje aktive është rishikuar në vitin 2020 për të siguruar që përmbajtja të azhurnohet duke pasur parasysh moshën e kësaj loje.

 

Karakteret e Legjendës Galaktike në SWGoH

Klikoni në lidhjet për të parë kompletin, kërkesat dhe më shumë të karakterit të secilit personazh Galactic Legend.

 • Rey - shtoi mars 2020
 • Udhëheqësi Suprem Kylo Ren - shtoi mars 2020
 • Master Jedi Kenobi - shtoi qershori 2021
 • Mjeshtri Jedi Luke Skywalker - shtoi tetor 2020
 • Lord Vader - vjen në shtator 2021
 • Sith Perandori i Përjetshëm - shtoi tetor 2020

 


 Legjenda Galaktike: Rey

Kërkesat e legjendës galaktike për Rey- Paketa dhe aftësitë e Galactic Legend Rey

- Blog i drejtpërdrejtë / Walkthrough - Zhbllokimi i Rey (Legjenda Galaktike)

Karakteret e nevojshme / të kërkuara për legjendën galaktike Rey:


Legjenda Galaktike: Drejtuesi Suprem Kylo Ren

Kërkesat e legjendës galaktike Kylo Ren- Kit dhe aftësitë e Udhëheqësit Suprem Kylo Ren

- Drejtpërdrejt Blog / Walkthrough - Zhbllokimi i Udhëheqësit Suprem Kylo Ren (Legjenda Galaktike)

Karakteret e nevojshme / të kërkuara për legjendën galaktike Kylo Ren:


Legjenda Galaktike: Masteri Jedi Luke Skywalker

SWGoH - Galaktikë Legjenda Jedi Master Luke Skywalker- Paketa dhe aftësitë e Jedi Master Luke Skywalker

- Drejtpërdrejtë Blog / Walkthrough - Zhbllokimi i Jedi Master Luke Skywalker (Legjenda Galaktike)

Karakteret e Nevojshëm / Kërkohen për Legjendën Galaktike Master Jedi Luke Skywalker:

 • Biggs Darklighter, Relic 3 - mods
 • C-3PO, relike 5 - mods
 • Chewbacca, Relic 6 - mods
 • Han Solo, relike 6 - mods
 • Hermit Yoda, Relic 5 - mods
 • Jedi Knight Luke Skywalker, Relic 7 - mods
 • Lando Calrissian, Relic 5 - mods
 • Mon Mothma, Relic 5 - mods
 • Obi Wan Kenobi (Old Ben), Relic 5 - mods
 • Princesha Leia, Relic 3 - mods
 • R2-D2, relike 7 - mods
 • Rey (Trainimi Jedi), relikë 7 - mods
 • Threepio & Chewie, Relic 5 - mods
 • Antilë pykë, relike 3 - mods
 • Krahu Y rebel - 6 yje

 


Legjenda Galaktike: Perandori Sith Eternal

SWGoH - Legjenda Galaktike Sith Perandori i Përjetshëm- Paketa dhe aftësitë e Sith Eternal Emperor

- Drejtpërdrejtë Blog / Walkthrough - Zhbllokimi i Sith Eternal Emperor (Legjenda Galaktike)

Karakteret e Nevojshëm / Kërkohen për Legjendën Galaktike Sith Perandori i Përjetshëm:

 • Admirali Piett, Relic 5 - mods
 • Kolonel Starck, Relic 3 - mods
 • Count Dooku, Relic 6 - mods
 • Darth Maul, Relic 4 - mods
 • Darth Sidious, Relic 7 - mods
 • Darth Vader, Relic 7 - mods
 • Drejtori Krennic, Relic 4 - mods
 • Perandori Palpatine, Relic 7 - mods
 • General Veers, Relic 3 - mods
 • Grand Admiral Thrawn, Gërmadha 6 - mods
 • Grand Moff Tarkin, Relic 3 - mods
 • Jedi Knight Anakin, Relic 7 - mods
 • Garda Mbretërore, Relic 3 - mods
 • Sith Marauder, Relic 7 - mods
 • Bomber Imperial TIE - 6 yje

Legjenda Galaktike: Jedi Master Kenobi

SWGoH - Legjenda Galaktike Kenobi- Kit dhe aftësitë e Jedi Master Kenobi

- Drejtpërdrejtë Blog / Walkthrough - Zhbllokimi i Jedi Master Kenobi (Legjenda Galaktike)

Karakteret e Nevojshëm / Kërkohen për Legjendën Galaktike Jedi Master Kenobi:

 • Gjeneral Kenobi, Reliku 8
 • Negociator - 6 yje
 • Mace Windu, Reliku 3
 • Aayla Secura, Reliku 3
 • Bo-Katan Kryze, Reliku 5
 • Qui Gon Jinn - Gërmadha 3
 • IG-100 Magnaguard - Gërmadha 5
 • Rreshteri i klonit - Faza I - Gërmadha 5
 • Wat Tambor - Relic 7
 • Gjenerali i dhembshëm - relike 7
 • Cad Bane - Gërmadha 5
 • CC-2224 "Cody" - Gërmadha 5
 • Jango Fett - Relic 7
 • Shaak Ti - Relic 7
 • Mjeshtri i Madh Yoda - Gërmadha 8

Legjenda Galaktike: Lord Vader

Kompleti dhe aftësitë e Lord Vader

- Blog Live/Walkthrough - Zhbllokimi i Lord Vader (Legjenda Galaktike)

Personazhet e nevojshëm/të kërkuar për Legjendën Galaktike Lord Vader:

 • Gjuetari - Reliku 5
 • Teknologjia - Reliku 5
 • Prishës - Reliku 5
 • Tusken Raider - Relik 5
 • Padme Amidala - Reliku 8
 • Embo - Reliku 5
 • CT-210408 "Echo"-Relik 7
 • Jehona (Seri e keqe) - Reliku 5
 • Konti Dooku - Reliku 8
 • Zam Wesell - Reliku 7
 • Gjenerali Skywalker - Reliku 8
 • Republika Y-Wing, 7 Yje
 • Grand Moff Tarkin, Reliku 7
 • ARC Trooper, Relik 8
 • Nute Gunray, Relik 7