Duke kërkuar për një Spike SWGoH?

A po kërkoni një Galaxy Star Wars Galaxy of Heroes Guild për të marrë pjesë në të? Guilds SWGoH janë të njëjtat koncepte si aleancat në lojëra të tjera - në thelb një ekip lojtarësh të tjerë me të cilët ju mund të bashkëveproni dhe të luftoni. Jo ndryshe nga lojrat e tjera të bazuara në telefon, presioni i bashkëmoshatarëve luan një rol të madh, pasi ata që nuk e bëjnë pjesën e tyre shpesh mund ta mbajnë Spahlin poshtë. Në Star Wars Galaxy të Heronjve, çdo përdorues është në gjendje të përdorë energjinë e tyre të betejës për të mbledhur deri në Biletat 600 Raid për Spartën e cila është e vendosur në një kohë të caktuar çdo ditë. Biletat e bastisjes përdoren pastaj në një nga tre opsionet e bastisjes - Rancor Raid, Bastisja e rezervuarit të tankeve dhe Sill Triumvirate Raid.

Gaming-fans.com aktualisht punon me Aleancën Perandoria (OTE) e cila përbëhet nga nëntë Sporte të ndryshme. Detajet janë më poshtë për këdo që kërkon një galaktikë Star Wars Galaxy të heronjve për të konkurruar.

Pasardhësit e Perandorisë (DotE)
Fuqia Galaktike - 176 milion
Luftrat e Territorit - 44-46 yjet
Luftërat e Territorit - Renditja 24th në përgjithësi në SWGoH
ROLO - 100
IPD - 90
Minimal Player GP - 3.0 mil
Kërkesat Toon - CLS, 7 * Cholo dhe HRS, RJT dhe Ekipi i Rezistencës w / Zetas. Ekipi i trojeve perandorak me DT, dhe ose NS me Asajj zeta lead.
Biletat minimale - 600 / ditë
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid
Mosmarrëveshja e detyrueshme

Jehona e Perandorisë (EotE)
Fuqia Galaktike - 139 milion
Luftrat e Territorit - 42-43 yjet
ROLO - 92
IPD - 72
Minimal Player GP - 2.0 mil
Kërkesat Toon - CLS, RJT
Biletat minimale - 600 / ditë
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid
Mosmarrëveshja e detyrueshme

Fragmentet e Perandorisë (FotE)
Fuqia Galaktike - 166 milion
Luftrat e Territorit - 44-46 yjet
ROLO - 96
IPD - 76
Minimal Player GP - 2.5 mil
Biletat minimale - 600 / ditë
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid

Galdarët e Perandorisë (GotE)
Fuqia Galaktike - 125 milion
Luftrat e Territorit - 39-41 yjet
ROLO - 76
IPD - 28
Minimal Player GP - 2 mil
Kërkesat Toon - RJT, CLS, Chex Mix ose Nightsisters
Biletat minimale - 600 / ditë
Bastisjet - Tier 7 Heroike Rancor (4 pm), Tier 7 Heroike AAT Raid (5 pm) & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid(3 pm) - (Të gjitha bastisjet janë EST Kur biletat janë në dispozicion)

Talons e Perandorisë (TotE)
Fuqia Galaktike - 96 milion
Luftrat e Territorit - 25-31 yjet
ROLO - 36
IPD - 16
GP minimal - Asnjë
Kërkesat Toon - Asnjë
Biletat minimale - 500 + preferuar
Kërkimi i përditshëm kërkohet
Raids - Tier 7 Rancor Heroik, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 4 Sith Triumvirate Raid

Merrni atë (GiO)
Fuqia Galaktike - 70 milion
Luftrat e Territorit - 25-30 yjet
ROLO - 20
IPD - 12
Minimumi GP - 500k
Kërkesat Toon - Preferencat e Udhëtimit të Tri Legjendareve / Heroit
Biletat minimale - 600
Kërkimi i përditshëm kërkohet
Raids - Tier 7 Rancor Heroik, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 4 / 5 Sith Triumvirate Raid

Padawans të Perandorisë (PotE)
Fuqia Galaktike - 30 milion
Luftrat e Territorit - 10-11 yjet
GP minimal - Asnjë
Kërkesat Toon - Asnjë
Biletat minimale - 500 + preferuar
Kërkimi i përditshëm kërkohet
Raids - Tier 7 Heroike Rancor, Tier 6 AAT Bastisje & alternuar Tier 1 dhe Tier 2 Sith Triumvirate Raid

Rrënojat e Perandorisë (RotE)
Fuqia Galaktike - 9 milion
Luftrat e Territorit - N / A
Kërkesat Toon - Asnjë
Biletat minimale - Asnjë
Identifikimi i Përditshëm i Preferuar, por të shumëfishta identifikimi në javë kërkohet
Raids - Tier 7 Rancor Heroik, Tier 6 AAT Raid & Tier 1 & 2 Sith Triumvirate Raid

Zelotët e Perandorisë (ZotE)
Sporti i fillimit

Interesuar? Na kontaktoni sot duke përdorur formularin më poshtë dhe JU LUTEM përfshini kodin 9-shifror tuaj aleat për të shpejtuar procesin.