Gërmadha

Reliket janë një shtesë e re për Star Wars Galaxy of Heroes dhe Gaming-fans.com ka Udhëzuesin tuaj të plotë për Relics për t'ju ndihmuar të kuptoni këtë pjesë të lojës. SWGoH - Relike - Darth RevanGaming-fans.com është e kënaqur të ofrojë një vështrim të ndryshëm në Relic Amplifiers më poshtë pasi shqyrtojmë secilin fraksion dhe personazhet kryesore në SWGoH dhe kërkojmë t'i përgjigjemi pyetjes se cilat janë Azhurnimet më të mira të Relic për secilin fraksion specifik të karaktereve, dhe cilat personazhe në SWGoH ia vlen investimi.

Shqyrtime të Relikteve të Karakterit SWGoH

Këtu hedhim një vështrim në karakteret kryesore të Galaxy of Heroes që lojtarët mund të konsiderojnë marrjen në nivele më të larta të Relic. Duke ecur përpara, Rishikimet tona të Relic do të përqendrohen në udhëzues specifikë për karakterin për të na ndihmuar të kuptojmë se cilat karaktere janë më të mirat për t'i investuar këto materiale. Po kërkoni personazhet e nevojshëm për ngjarjet e Legend Legend, të gjitha në një vend? Shikoni tonë Kërkesat e ngjarjes SWGoH Galactic Legend faqe ku ne renditim lidhje për secilin personazh të nevojshëm dhe modet e tyre më të mira dhe faqet e rishikimit të Relic këtu në Gaming-fans.com.

Të gjitha personazhet SWGoH: