Udhëzues për bastisjen e Triumvirates Sith

La Sill Triumvirate Raid shpërtheu në skenën e Star Wars Galaxy i Heronjve së pari si një lë të kuptohet në forume, pastaj si prezantime për veten dhe shokët e mi GameChangers në Sacramento, pastaj më në fund si një ngjarje që mund të luhet në Mars 1st, 2018. Ky përmbajtje zgjati muaj për të zhvilluar nga EA Capital Games dhe përmban shtatë nivele të konkurrencës.

Sith Triumvirate Raid - SWGoHEkziston një gjë që ne e dimë në lidhje me këtë ngjarje - është e vështirë dhe kishte për qëllim të ishte tepër sfiduese për lojtarët në të gjitha nivelet në lojë. Si rezultat, fraza "lodhje STR" është shfaqur në të gjithë komunitetin SWGoH në shumë raste. Për shkak të gëzimit të përgjithshëm të kësaj loje, fakti që një bastisje që është vazhdimisht në dispozicion për të luajtur nuk më shqetëson, por unë mund të lidhen me ata që ndjehen të presionuar dhe madje të mbingarkuar me këtë. Nga njëra anë, ju keni lojtarë si unë, të cilët identifikoheni disa herë në ditë duke kërkuar diçka për të bërë midis detyrave dhe nga ana tjetër keni lojtarë të rastësishëm dhe ata që janë më shumë se rastësorë, shpesh për shkak të jetëgjatësisë në lojë ose për shkak të lidhje me një Spild që ata nuk duan të lënë pas. Cilado lloj lojtari që je, ju jeni këtu sepse doni të merrni më shumë nga Raid Sith Triumvirate - në tabelën e rezultateve.

Ndërsa qëllimi im origjinal ishte se kjo do të jetë për 99% e ju NUK luftuar STR heroike, unë e di nga testet e mia dhe nga shikuar videot që shumë prej këtyre ekipeve përkthehet edhe në STR heroike si. Pra, e konsideroni këtë një Udhëzues për Bastisjen e Triumvirates Sith si një e tërë - jo vetëm versionet Heroike apo Jo-Heroike.

Udhëzuesi vijues është bashkuar pas disa javësh ose hulumtimeve dhe testimit të ekipeve të shumëfishta në secilën fazë si në llogaritë e mia personale dhe dev / QA, dhe është përditësuar në nëntor 2018 nga SWGoH GameChanger Skelturix. Siç ka origjinën, ky dokument ka për qëllim të jetë një element i gjallë dhe i frymëmarrjes i cili do të evoluojë si rrëshqitja e Triumviratit të Sith-it, kështu që nëse keni artikuj për të shtuar koment ose mesazh na këtu në faqe ose @GamingFansDFN në Twitter.

Sith Triumvirate Raid Strategy & Ekipet: