STR: Ekipet e Fazës 1 & Strategjia

Raid Sith Triumvirate hapet me shefin e saj të parë: Darth Nihilus. Me 47 milion shëndetësor në nivelin heroik, ju do të duhet të punoni krah për krah me shokët e guximtarëve tuaj për ta ulur poshtë, ndërsa ai vazhdimisht ju asgjëson.

Si të gjithë bosët e bastisjes në sulmin e Triumvirates Sith, Nihilus ka stacking këmbëngulje sa herë që ai merr dëmtuar (+ 50% këmbëngulje çdo herë), gjë që e bën shumë të vështirë për të vënë ndonjë debuff mbi të. Ai gjithashtu fiton shpejtësinë + 30 (stacking) sa herë që ai është dëmtuar, kështu që ai kthehet shumë shpejt.

Çfarë e bën veçantinë e fazës 1 është se Nihilus injoron mbrojtjen tuaj kur ai sulmon. Për shkak të kësaj, një nga gjërat kyçe që ju do të duhet për të drejtuar një ekip të suksesshëm është që të keni një mënyrë për të shëruar përsëri. Mbrojtja duke u injoruar nënkupton që ju mund të vdisni shumë shpejt, sidomos në shtresën heroike ku dëmtimi është mjaft i lartë.

Një tjetër gjë e rëndësishme për t'u vënë re është se Nihilus do të aplikojë mbrojtje poshtë për 1 të kthejë këdo që e dëmton atë me një bazë dhe pastaj do të vjedhë disa nga mbrojtja e tyre (25%) nëse ata e sulmojnë atë me një aftësi themelore ndërsa kanë mbrojtje poshtë. Ju dëshironi të shmangni që kjo të ndodhë shumë shpesh, përndryshe dëmtimi juaj do të reduktohet ndjeshëm nga të gjitha mbrojtjet bonus që do t'ju duhet për të hequr qafe të parën. Për këtë arsye, skuadra më efikase në fazën 1 do të jenë ato që mund të rrotullohen ose mes aftësi të veçanta, pa pasur nevojë të përdorin bazat shumë shpesh, ose ato që mund të rezistojë mbrojtjen poshtë (për shembull, duke pasur një këmbëngulje të lartë / nga vazhdimisht duke pasur këmbëngulje up).
Skuadrat që punojnë mirë në fazën 1:

Rezistencë - Të lëvizim në ekipet më të mira për t'u përdorur në fazën 1. Për arsyet e ngritura më lart, skuadra më e mirë në fazën 1 është një ekip i Rezistencës i udhëhequr nga Rey Jedi Training (RJT). Aftësia e saj e udhëheqjes lejon përdorimin e aftësive të veçanta shumicën e kohës (nëse një aleat i Rezistencës përdor një aftësi të veçantë dhe nëse nuk kanë debutim mbi to, bashkëjetesa e tyre zvogëlohet nga 1, duke u lejuar atyre që më shpesh të mbajnë rezervat e tyre). Aftësia e saj udhëheqëse gjithashtu i jep 70% ndaj aleatëve të Rezistencës që ta ekspozojnë objektivin e tyre kur ata shënojnë një hit kritik dhe këto ekspozime nuk mund të rezistojnë.

SWGoH - Skelturix RJT HSTRFormacioni i plotë është RJT (L), R2-D2, BB8, Trooper i Rezistencës dhe Scavenger Rey. R2-D2 është këtu për kitin e tij të jashtëzakonshëm të mbështetjes: e tij e parë unike, kur zetaâ € ™ ed, lejon aleatët Light Side për të shpërndarë të gjitha debuffs nga vetvetja sa herë që ata të shënuar një hit kritike. E tij e dytë unike, kur zeta ed, jep një pjesë të statistikave të tij si shpërblime për pjesën tjetër të ekipit (mes statistikave të tjera, kundërvajtjes dhe shëndetit, të cilat janë të dyja shumë të mira: më shumë dëme dhe më shumë shëndetësi, kështu që Nihilusi më pak gjasa për të vrarë ty). BB-8 është këtu për shkak të tonit të buffs që ofron për ekipin. Ai gjithashtu mund të thërrasë ndihmon nëse keni një zeta në unikun e tij të parë. Trooper Resistance dhe Scavenger Rey janë këtu për të trajtuar dëmet. Trooper Resistance në veçanti, pasi ai do të marrë një shumë të kthehet (ai fiton 55% kthehet metër sa herë që dikush bëhet i ekspozuar).

Kjo skuadër nuk ka shërues, por në mes të vjedhjes së shëndetit dhe parashikimeve, ato mund të mbajnë dëmin që Nihilusi ua bën atyre. Nëse ekipi juaj është gear ulët (g8-10), atëherë ju mund të ketë një kohë të vështirë mbajtjen e të gjithëve një gjallë € "ju mund të konsideroni duke zëvendësuar pastrues Rey me viza Marr (por ju do të duhet që ajo të jetë zetaâ € ™ ed). Rezistenca me vizat gjithashtu punon shumë mirë kur të gjithë janë ingranazh maksimal, por Rezistenca e plotë ka një tavan më të lartë të dëmtimit.

Për më shumë detaje mbi strategjinë e ekipit të Rezistencës RJT për Phase 1 shikoni Një vështrim më i ngushtë në ekipin e Rezistencës së RJT-së për fazën 1 të sulmit të Triumviratit të Sithit këtu në Gaming-fans.com.

Faza 1 HSTR - Gjuajtësit e Embo BountyGjuetarët e mirë - VideoChanger DBofficial125, video 2019 e majit (grafiku dhe lidhja në të djathtë) na tregon se si të shënojmë deri në 8 milion dëme në fazën 1 duke përdorur një ekip të çojë Embo Bounty Hunter. Duke përdorur Embo si lider së bashku me Bossk, Greedo, Boba Fett dhe Cad Bane, kjo skuadër përfiton nga kontratat e Bounty Hunter dhe mund të dyfishojë numrin e ekipit të RJT më lart.

Jedi "Vizat në të vërtetë përdoren më mirë diku tjetër: brenda një ekipi Jedi të udhëhequr nga Grand Master Yoda (GMY). Pak mjeshtër gjelbër Jedi ka një aftësi të udhëheqjes që duket se janë bërë posaçërisht për të luftuar Nihilus në faza 1 e bastisjes Sith: sa herë që një aleat Jedi vuan një debuff, ata fitojnë këmbëngulje lart, dhe kur ata rezistojnë një debuff, ata fitojnë 30 % kthehet metër përveç shanseve kritike dhe dëme kritike. Formacioni i plotë është GMY (L), Hermit Yoda, Visas Marr, Ezra Bridger dhe Qui-Gon Jinn.

SWGoH - Faza 1 HSTR w / YodaIdeja është që të godasë Nihilusin me Yoda sa më shumë që të jetë e mundur (ai merret me dëmin më të madh) duke e thirrur atë për të ndihmuar me Ezra, Hermit Yoda dhe Qui-Gon Jinn. Vizat do të ndihmojnë dhe do të shërojnë dëmin që Jedi po marrin. Që nga Rework e bastisje Nihilus (ai përdoret për të reduktuar cooldowns tij kur vjedhur buffs me aftësinë e tij themelore, por tani ai ka humbur këtë aftësi), ju do të jetë në gjendje për të shkuar shumë larg në nxeh me ekipin tuaj Jedi, që e bën atë një shumë të lartë tavan dëmtimi (në të njëjtin nivel me ekipin e Rezistencës).

Urdhri i Parë me Darth Trayën - Një opsion i zgjeruar për lojtarët që kanë Darth Traya në 7-yje dhe Gear 13 është një ekip i Rendit të Parë me Traya i cili ka potencialin të bëjë më shumë se 40% dëme. Rreshtimi ideal është një rezervuar Kylo Ren (i pa maskuar) në Relic 5, një zyrtar i shpejtë i Rendit të Parë në Relic 3+, një ekzekutues i Rendit të Parë në Relic 7 i drejtuar me ofensivë si tregtari kryesor i dëmtimeve, një shumë i shpejtë Admirali Grand Thrawn në Relic 3 + dhe Darth Traya në Relic 1+. Debutimi Isolate mbetet çelësi i skuadrës sepse shton një debutim të vazhdueshëm te Nihilus gjë që i bën goditjet e FOE më efektive dhe shton mbijetesën për ekipin. Për më shumë rreth këtij ekipi përfshirë një video të tij në veprim, kontrollojeni atë në kanalin YouTube të DBofficial125.

Skuadrat mesatare në fazën 1:

SWGoH Sith Raid - Droids

Troopers Imperial dhe Thrawn - Ky ekip - Udhëheqësi i Veers, Trooper i Vdekjes, Koloneli Starck, Admirali i Madh Thrawn dhe Shoretrooper - punon kur kërkon rezultatet mbi 1 milion në Tier 5 dhe rreth asaj rruge në Tier 6, por është thjesht një kombinim më i mirë i karaktereve për të tjerët fazat e bastisjes Sith. Një test i kohëve të fundit nga ChrisB, kreu i EOTE, e pa atë goditi 2 milion dëm në Tier 5 STR me udhëheqësin Veers, Death Trooper, Kolonel Starck, Admiral Grand Thrawn dhe Luminary Unduli.

Droids & Jawa Engineer - Për ata që nuk kanë Rey (Trajnimi i Jedi), por kanë BB-8 dhe po kërkojnë një ekip për të vënë topin e futbollit, e konsiderojnë provën e fundit të Mothman-it Tier 5 STR. HK-47 me IG-86, R2-D2, BB-8 dhe Jawa Engineer që duket sikur ka potencialin për t'u diplomuar në kategorinë "efektive" bazuar në pajisjet më të ulta në ekranin e djathtë në të djathtë.

Nightsisters - Zeta Asajj Plani i Ventress - Unë kam goditur 1 milion në dëm në Tier 6 STR me një çojë Zeta Talzin në të kaluarën (zMother Talzin, Asajj Ventress, Nightsister Acolyte, Old Daka & Zeta Kylo Ren), por kjo është një tjetër ekip që nuk përkthehet mirë versioni heroik i bastisjes. Ajo që ishte "efektive" në nivelin Heroik ishte një udhëheqës i Zeta Asajj Ventress me Nënë Talzin, Nightsister Acolyte, Old Daka dhe Nightsister Zombie. Me këtë ekip unë kam qenë në gjendje të fitoj pothuajse 1% të fazës 1 Heroic (0.95%, 428k) dhe një skuadër të ngjashme me kryesimin e Zeta Asajj Ventress, Nënë Talzin, Nightsister Acolyte, Old Daka dhe Talia kohët e fundit kanë shënuar 1.6 milion në Tier 5.

Jedi - Qui-Gon Jinn çojë - Kam përdorur një çojë QGJ për rritjen e shpejtësisë me Anadin Jedi, Ahsoka Tano, Ezra Bridger dhe Hermit Yoda dhe kjo skuadër punoi mesatarisht mirë në 5k 773k (0.72%), por nuk kam pasur mundësi të testoj atë në Tier 6 ose 7 deri më tani. Unë mund të shoh se ku Barriss Offee mund të zëvendësojë Hermit Yoda dhe Aayla Secura gjithashtu mund të zëvendësojnë një nga të tjerët.

Rebelët e Wiggs - Një ekip rebel i Wedge Antilles kryeson me Biggs Darklighter, Han Solo, Komandanti Luke Skywalker dhe Chirrut Imwe është një që kam testuar në kombinime të ndryshme. Në Tier 5, me statistika të mira, por jo të mëdha, për Wiggs, mund të bëjnë 1-1.5 milion dëmtime në Tier 5 STR.

Rendi i Parë - KRU çojë - Rendi i Parë është një fraksion që ka marrë pak vëmendje me bastisjen e Triumvirates Sith dhe një plumb Kylo Ren Unmasked me FO Tie Pilot, Zyrtar FO, FO Executioner dhe Hermit Yoda shënoi 306k (0.66%) në STR Heroike . Ndërsa unë nuk mund të kopjoj këtë skuadër në llogarinë time personale, tregtare zKylo Ren për FOE unë kam qenë në gjendje të bëjë 780k (0.74%) në Tier 5, por FOE është një copë kyçe për ekipin e mësipërm.

NEXT: Faza 2

Më shumë Sith Triumvirate Raid Strategy & Ekipet:

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger Skelturix për ndihmën e tij fantastike për të siguruar që ky udhëzues i Raid Sith Triumvirate mbetet i përditësuar dhe në përputhje me strategjitë e fundit të HSTR.

Përditësimi i fundit: 02.25.19