STR: Ekipet e Fazës 2 & Strategjia

Tani që ju keni mundur Nihilus dhe e detyruar atë përsëri në thellësitë e Malachor V, ju do të keni për të luftuar zotin e vetë Pain, Darth Sion. Me 52 milion shëndetësor, ai është shefi më i shëndetshëm i bastisjes së Triumvirates Sith - por ai është gjithashtu ai kundër të cilit mund të përdorësh shumëllojshmërinë më të madhe të ekipeve.

Ndryshe nga bosët e tjerë të bastisjes, ai nuk grumbullon shpejtësinë sa herë që merr dëm; megjithatë, ai është i imunizuar për të reduktuar uljen e njehsorit, dhe gjithashtu ndodh që të ketë një forcë të blinduar jashtëzakonisht të lartë. Për shkak të kësaj, ekipet që punojnë më mirë në fazën 2 janë ose ekipe që mund të merren me dëmtime të parëndësishme, ose skuadra që kanë një mënyrë për të reduktuar forcat e blinduara të Sionit (në mënyrë që ti të merren më shumë me dëmtimin e tij).

Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se faza 2 vjen me një mekanizëm të veçantë: Cikli i Dhimbjes dhe Cikli i Vuajtjes. Sa herë që një njësi dëmton një njësi tjetër, ata kanë mundësi 50% për të fituar një pirg Cikli të Dhimbjes. Kur ata të arrijnë grumbuj 5 të Ciklit të Dhimbjes, këto grumbuj transformohen në një pirg të vetëm të Ciklit të Vuajtjes. Çdo njësi fiton një bonus fyese për çdo pirg të Ciklit të Dhimbjes (+ 20% ofendim për rafte), ose Cikli i Vuajtjes (+ 150% kundërvajtje), që ata kanë, por Sioni fiton një shpërblim ofensive për çdo rafte të pranishme në njësitë LEK (+ 5% për rafte të Pain / + 50% për rafte të Vuajtjes). Këto grumbuj mund të pastrohen duke përdorur aftësinë unike të bastisjes "Qetëso".

Në mënyrë që të merren më shumë dëmet, në një botë ideale do të ishte që kurrë të mos duhej të përdorësh Qetëso, por problemi është se Sioni do të godas shumë rëndë nëse të gjithë kanë Cikli i Vuajtjes. Si rezultat, ekipet që punojnë më së miri në fazën 2 do të jenë skuadrat që kanë një mënyrë për të mbajtur / absorbuar shumë dëmtime, në mënyrë që të përballoni ciklin e vuajtjeve në njësitë tuaja që kanë të bëjnë me dëmtimin.
Skuadrat që punojnë mirë në fazën 2:

Jedi - Le të shkojmë tek ekipet që punojnë më mirë në fazën 2. Ka shumë nga skuadrat që mund të përdorni në fazën 2 (si në, kjo është faza ku do të jenë më efikasët). Më të mirët prej tyre (sa i përket dëmit) është një ekip Jedi i udhëhequr nga Jedi Knight Revan. Aftësia e tij udhëheqëse siguron rimëkëmbjen e mbrojtjes, shumë asistime, si dhe një bonus në shpejtësi, kundërvajtje, mundësi kritike dhe dëme kritike për të gjithë ekipin. Me pak fjalë, gjithçka që ju nevojitet për të përballuar më shumë dëme. Megjithatë, ky karakter nuk është lehtësisht i arritshëm për tani, kështu që derisa të arrini të zhbllokoni atë, mund të përdorni Bastila Shan si një udhëheqës alternativ. Prodhimi i përgjithshëm i dëmeve do të jetë më i ulët, por më i lartë se çdo ekip tjetër i fazës 2.

Pavarësisht nga udhëheqësi që vendosni të përdorni, ekipi kërkon që të dy Yodas të punojnë. Grand Master Yoda është tregtari i dëmtimit të kësaj skuadre, dhe gjithashtu do të ndihmojë për të përhapur buffs në të gjithë ekipin. Ku bëhet interesant është se nëse ai sulmon një objektiv që ka më pak se shëndetin 50% (ose shefi, nëse shkoni kur është nën gjysmën e shëndetit ose një nga anët shton që ju keni dëmtuar për të vënë nën gjysmën e shëndetit) Grand Master Yoda do të fitojë depërtimin e mbrojtjes. Pastaj, me Meditimin e Betejës së tij, ai do ta përhapë atë buff në të gjithë ekipin: të gjithë do të jenë në gjendje të injorojnë një pjesë të mirë të forcës së blinduar të Sionit dhe do të goditen ndjeshëm më shumë.

Hermit Yoda është një karakter mbështetës i përgjithshëm i mahnitshëm. Ai e bën Jediun më të fortë me mjeshtërinë e Trajnimit të Mjeshtrit të tij, duke u dhënë atyre shkelje shtesë, mbrojtje, potencë, këmbëngulje dhe saktësi; dhe ai i thërret ata për të ndihmuar. Ai gjithashtu ka një aftësi të fuqishme të shërimit të ekipit që gjithashtu shëron mbrojtjen dhe jep përparësi për aleatët Jedi nëse keni një zeta në të.

Dy anëtarët e fundit të ekipit mund të ndryshojnë. Nëse jeni duke përdorur një plumb Revan, dy anëtarët më të mirë të fundit janë Bastila Shan dhe Jolee Bindo. Ata kanë si Republikën e Vjetër ashtu edhe etiketat Jedi, kështu që ata do të krijojnë aftësinë e udhëheqësit Revan dy herë për më shumë shpërblime; ato janë gjithashtu shumë të dobishme për shkak të kitsit të tyre. Jolee mund të ringjallë aleatët e rënë Jedi (zeta), e cila ju lejon të grumbulloni ciklet e vuajtjes / vuajtjes pa u shqetësuar. Ai gjithashtu i bën thirrje asistimeve, që i lejon Grand Master Yoda të lëvizë më shpesh (dhe të merret më shumë me dëmtimin: kur një Jedi sulmon nën udhëheqjen e Revan, ata marrin 35% më shumë dëme). Bastila Shan është gjithashtu shumë e dobishme për shkak të tonit të buffs që ajo mund t'i japë Grand Master Yoda, i cili pastaj mund t'i përhapë ato në pjesën tjetër të ekipit. Ajo gjithashtu jep në mënyrë pasive bonus meter kthese për të gjithë aleatët Jedi në fund të çdo kthese të saj.

Nëse jeni duke përdorur një udhëheqje Bastila, anëtarët më të mirë të fundit 2 për ekipin tuaj do të jenë Ezra Bridger dhe Gjenerali Kenobi. Me një udhëheqje të Bastilës, të gjitha Jedi juaj fitojnë 200% mbrojtje deri në fillim të betejës, dhe për sa kohë që ata e mbajnë atë, ata kanë rritur veprën penale. Ju doni të mbani atë bonus sa më gjatë që është e mundur, dhe për këtë ju do të duhet një tank (Gjenerali Kenobi) për të absorbuar disa nga dëmtimet. Ezra Bridger është e mirë si një 5th në këtë ekip për shkak të të gjitha ndihmave që ai mund të thërrasë. Nëse e keni atë zeta'ed, ai gjithashtu do të goditur si një kamion në e tij të parë të veçantë. Sigurohuni që të keni depërtimin e mbrojtjes në atë sa më shpesh të jetë e mundur, përndryshe dëmtimi i tij do të reduktohet ndjeshëm. Ndërsa shumë Zetas janë të nevojshme për këtë ekip, ata kanë potencial për të bërë një shumë të dëmtimit në STR heroike dhe nivelet më të ulëta. Më shumë për këtë ekip në këtë video nga GameChanger AhnaldT101.

Me një udhëheqje Revan, është më mirë të drejtojmë ekipin tuaj kur Sioni është nën gjysmën e shëndetit (kështu që Yoda gjithmonë do të fitojë depërtimin e mbrojtjes kur godet Sionin). Me Bastilan, megjithatë, do të ballafaqoheni me më shumë dëm në qoftë se sulmoni Sionin kur ai ka më shumë se gjysmën e shëndetit (Yoda mund të arrijë depërtimin e mbrojtjes duke goditur anët shtesë, nëse ai sulmon një objektiv që ka më shumë se gjysmën e shëndetit, ai fiton 40 % kthehet në metër dhe largpamësi, gjë që do ta lejojë atë të lëvizë më shpesh dhe të goditet më pak).

SWGoH - Skelturix - BeastmodeSi kafshe - Një ekip tjetër që punon shumë mirë në fazën 2 të bastisjes Sith është ekipi Beastmode. Ky ekip mbështetet në Wampa (prandaj emri) që shkatërron Sionin herë pas here. Për këtë ekip, ekzistojnë dy liderë të mundshëm: Boba Fett, ose gjenerali Kenobi. Plumbi i Boba Fett lejon një tavan më të lartë të dëmtimit, por për të punuar, keni nevojë për veshje shumë të larta për të gjithë (veshje XI-XII) ose do të vdisni shpejt). Gjenerali Kenobi, megjithatë, është shumë më i sigurt, dhe mbështetet në goditjen e Sionit shumë (me ton ndihmat) në vend që ta godasë atë shumë.

Pasi të keni zgjedhur atë udhëheqës që do të përdorni, do t'ju duhet Wampa (sigurisht) plus disa karaktere mbështetëse. Gjegjësisht, Hermit Yoda, admirali i madh Thrawn dhe Sabine Wren. Hermit Yoda është këtu për të shëruar të gjithë dhe për të thirrur ndihmën (në të parën e tij të parë dhe të dytë si edhe nëse zgjodhët të përdorte Kenobin). Admirali i madh Thrawn është këtu për të ndihmuar ekipin të mbijetojë duke shëruar mbrojtjen ndaj aleatit të shënjestruar (special i dytë), dhe thyerja e thyerjes së Sionit ul mundësinë e kundërshtimit, në mënyrë që të mbijetoni më gjatë. E fundit por jo më pak e rëndësishme, Sabine Wren luan një rol thelbësor në atë skuadër: grushtin e saj të veçantë gris armaturën e objektivit për pjesën tjetër të betejës. Në Sion, kjo është veçanërisht e rëndësishme: pas disa shreds (3-4) ju do të shihni dëmtimin tuaj të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme.

Strategjia me këtë skuadër është shumë e thjeshtë: merrni Wampa për të sulmuar sa më shpesh që të jetë e mundur, përpiquni të mos përdorni kurrë Qetëso me të në mënyrë që ai gjithmonë të ketë shkeljet më të larta të mundshme dhe të vazhdojë të shkatërrojë Sionin derisa ai të godasë. Shpëtoni Hermit Yoda nëse është e mundur.

Misioni ImpossZaalbar - Të pabesët janë shumë të efektshëm kundër Sionit dhe punojnë shumë si Beastmode. Duke përdorur një çojë Qi'Ra, duo Mission Vao + Zaalbar (prandaj emri) do të bëjë kërdi në Sion. Me zetën e saj të pajisur, Misioni ndihmon sa herë që Zaalbar sulmon një armik (të kufizuar një herë në radhë). Zaalbar fiton ndëshkim dhe tallje sa herë që një aleat bie nën shëndetin e plotë. Zaalbar gjithashtu do të copëtojë armaturën e Sionit për pjesën tjetër të betejës nëse ai kritikon në specialitetin e tij të parë.

Mblidhni së bashku, kjo do të thotë se Misioni do të shkojë shumë shpesh, dhe do të goditet shumë (ajo fiton shkelje kurdoherë që dëmtohet Zaalbar). Aftësia e udhëheqjes Qi'Ra do të rrisë më tej veprën e Misionit (dhe dëmtimin e saj kritik po ashtu nëse unik i Qi'ra është zeta'ed), dhe do të sigurojë Zaalbarin me disa mbijetesë (rimëkëmbjen e mbrojtjes në një krit).

Përveç këtij treshe kryesore, do t'ju duhet Hermit Yoda (shëron + edhe më shumë asistime dhe dëmtime më të larta me Master Training) dhe Young Han Solo. Me zetën e tij, Young Han Solo ka një shans që të thirret për të ndihmuar sa herë që një aleat i të pabesueshëm përdor ndonjë aftësi, dhe me specialitetin e tij të dytë ai mund ta mbajë Zaalbar gjallë duke e ndihmuar atë të rimarrë mbrojtjen.

Strategjia është mjaft e thjeshtë me këtë skuadër: mbani Misionin dhe Zaalbarun të gjallë, dhe shikoni që ata të shkatërrojnë Sionin derisa të fillojë sulmi.

Sith - Është e njohur se Sithët janë të prirur për të luftuar mes tyre për të provuar vlerën e tyre dhe për të fituar pushtetin. Triumvirati Sith nuk është një përjashtim: një nga ekipet që punojnë më mirë në fazën 2 është një ekip Sith i udhëhequr nga askush tjetër sesa Darth Traya. Nëse nuk e keni akoma, mund të përdorni udhëheqjen e Perandorit Palpatine. Ekipi do të duhet të përfshijë Darth Sion dhe Darth Nihilus në të; anëtarët më të mirë të 2 më të mirë janë Sith Marauder (dëmtimet e fituara për secilin debutues të pranishëm në fushë dhe Cikli i Dhimbjes / Vuajtjes llogarisin në atë total) dhe Hermit Yoda (tani e dini pse ai është aq i mirë).

Darth Nihilus duhet të jetë në gjendje të marrë disa asgjësime gjatë rrjedhës së garës; secili prej tyre do të bëjë dëm 100,000 në Sion! Darth Sion juaj, nëse ai arrin të aplikojë dhimbje për të sulmuar Sionin, do të trajtojë një përqindje të shëndetit të tij sa herë që e godet atë dhe do të detyrojë gjithashtu të përqëndrohet tek ai në mënyrë që pjesa tjetër e ekipit tuaj të jetë e sigurt (siç mund ta keni vënë re, nuk ka asnjë rezervuar në këtë ekip).

Darth Traya është udhëheqësi më i mirë për këtë ekip për disa arsye. Aftësia e saj udhëheqëse do të dëmtojë goditjen Sion kur ai kundërvihet; ajo gjithashtu siguron mbështetje për pjesën tjetër të ekipit. I kombinuar me shpërblimet e dhëna për këdo që sulmon një bosi të izoluar të bastisjes (dëme kritike dhe shëndetin e vjedhur), ajo ka një kit të madh për të luftuar Sionin në fazën 2. Përveç kësaj, ajo godet shumë të vështirë, sidomos me stuhinë e saj saber aftësi të veçantë.

Ekipet e tjera për fazën 2:

Ekipet e përmendura më lart janë skuadrat më të suksesshme në fazën 2, por ka mjaft ekipe të tjera që mund të vënë një dëm të rëndë në Sion. Këtu janë disa shembuj.

Porosia e pare - udhëhequr nga Kylo Ren (Unmasked), me Kylo Ren, First Order Stormtrooper, oficer i rendit të parë dhe ekzekutues i rendit të parë, kjo skuadër mund të përballojë mes 1 dhe 2 milion dëmeve në heroik.

Hidhe - armiqtë e vrasjeve mund të përballojnë deri në 2 milion dëme në nivel heroik. Grupi i plotë i ekipit është Chirpa (L), Logray, Wicket, Ewok Scout dhe Ewok Elder.

Snippet në SWGoH STRSnippet - Udhëheqësi kryesor Chirpa me Logray, Wicket, Ewok Elder dhe Ahsoka Tano (Fulcrum) - Duke folur për Ewoks, EA SWGoH GameChanger Kërkimi i hershëm i DBofficial125 për të gjetur ekipe shtesë që janë efektive në sulmin e Triumviratit të Sith-it paguan përdorimin e karaktereve që nuk janë të nevojshme në zona të tjera të STR. Ky kombinim i Ewoks dhe Fulcrum Ahsoka mund të vendosë 1.5-2 milion dëm në versionin Tier 6 dhe është mjaft premtuese - shiko videon e lidhur në grafikun në të djathtë.

Feniks - Squadron Phoenix me të paktën 1-2 Zetas është një ekip që vazhdon të lë përshtypje gjithnjë e më shumë. Duke përdorur Hera si kryesim (ju lutem mos e pranoni nëse ndonjëherë përdorni ndonjë tjetër fenomen tjetër të Phoenix-it si një plumb ...) me Ezra, Sabine, Zeb dhe Kanan, kjo skuadër mund të bëjë një dëm të rëndë tek Darth Sion me parametrat e duhur. Zeta në Kanan Mbrojtja Totale është kyç dhe Sabine shemb është mirë, pasi që unë kam goditur personalisht mbi 1 milion në tre HST-të e fundit për shoqërinë time (mbi 2%). Vënia në lëvizje e fenomenit të Phoenix, sidomos Kanan, është kyç si ju duhet ta mbani gjallë sa më gjatë që të jetë e mundur me Ezra dhe Sabine duke trajtuar dëmin e madh. Nëse ju doni të drejtuar ata, ju do të keni për të humbur Si kafshe më lart si Sabine është e nevojshme. Me Hera Syndulla (L), Sabine Wren, Ezra Bridger, Kanan Jarrus dhe Zeb, ju mund të merrni deri në 3.5 milion dëm në fazën 2!

Leia Spam / Machine Gun Leia - Admirali Ackbar (plumbi), Admiral Thrawn i Madh, Princesha Leia, Gjenerali Kenobi dhe një shërues mund të vendosin mbi 1% në SIDIN Heroik dhe më shumë se 2% me shëruesin e duhur. Jawa Engineer dhe Visas Marr punojnë në rolin e shërimit, por shëruesi ideal është Hermit Yoda. Çelësat janë maxing jashtë Princess Leia (copa Gear 12 e saj janë mjaft të vlefshme) dhe për të gjetur më shumë mbijetesë nga personazhet e tjerë në formacion. Drejtori ynë i Përmbajtjes, LJ, ka përdorur Admiralin Ackbar (drejtues), Admiralin e Lartë Thrawn, Princeshën Leia, Gjeneralin Kenobi dhe Inxhinier Jawa dhe pati sukses duke trokitur rreth 1.5% në p2 të HSTR, por kalimi në Hermit Yoda ishte edhe më efektiv . Zëvendësimi i një Gear 11 JE me një Gear 10 (pa Zeta) HYoda nxiti rezultatin nga 1.5% në 2%, por duke shtuar një Zeta të Hermit Yoda's Forca rrjedh nga forca special e mori atë në nivelin e ardhshëm. Reduktuar cooldown dhe shtuar Jedi Foresight dhe Mbrojtja fituar nga Zeta ishte çelësi për të mbajtur GK gjallë më të gjatë që do të thotë Leia mori të "spam" Sion me më shumë hite dhe kështu të rritur rezultatin në mënyrë të konsiderueshme - Faza 2 HSTR shkon rezultatin 1.8-2.2 milion në përputhje me këtë ekip. Tani me Gear 12 + copa dhe modele 6-dot ju mund të xhironi për rezultate edhe më të larta. Këtu është videoja jonë më e fundit SWGoH Leia Spam me Hermit Yoda në Fazën 2 të STR Heroike dhe videoja e xhevatarit të inxhinierit Jawa ngulitur më poshtë.

Gjuetarët e mirë - Me drejtimin e Bossk, mund të ndërtoni një ekip të Gjahtarëve të Bounty me Boba Fett, Greedo, Dengar, dhe Zam Wesell ose IG-88 që mund të dëmtojnë Sionin deri në 1.5 milion. Një çift i versioneve të ekipeve të Bounty Hunter janë të zbatueshme në STR si GameChanger AhnaldT101 na tregon në kjo video. Njëri ka një bos të Bossk për të shtuar mbijetueshmëri ndërsa opsione të tjera të ofensivës më të lartë është një plumb i Boba Fett.

Ju gjithashtu mund të përzierni ekipet e mësipërme së bashku për të krijuar comps të tjera të mira! Për shembull, në ekipin Beastmode, ju mund të zëvendësoni Sabine dhe Wampa nga Grand Master Yoda dhe Ezra Bridger për një prodhim të ngjashëm dëme totale. Ju gjithashtu mund të zëvendësoni Sith Marauder në ekipin Traya për Grand Master Yoda, ose Leia për Wampa në Comp ... Ka shumë kombinime të mundshme, më mirë është që ju të provoni për veten tuaj dhe të shihni se çfarë funksionon!

NEXT: Faza 3

Më shumë Sith Triumvirate Raid Strategy & Ekipet:

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger Skelturix për ndihmën e tij fantastike në sigurimin që ky udhëzues i Triumvacionit të Sithit të mbetet përditësuar dhe në përputhje me strategjitë më të fundit të HSTR dhe DBofficial125 për përmbajtjen dhe videon e Snippet.

Përditësimi i fundit: 11.07.18