Udhëzues për Luftërat e Territorit

Përditësimet në udhëzuesin e Luftës për Territorin janë në punë.

Strategjia e përgjithshme e luftës së territorit:

Luftërat e Territorit ka ndryshuar shumë gjatë muajve shumë që kur u lirua dhe ne do të punojmë për të bërë një punë më të mirë për ta mbajtur këtë përditësim udhëzues.

Për të filluar, ju keni tre periudha kohore - regjistrimi, konfigurimi mbrojtës dhe sulmet sulmuese. Qëllimi, natyrisht, është t'i anashkaloni kundërshtarët tuaj, por efiçenca është çelësi për këtë.

Udhëzuesi origjinal Territory Wars mori një vështrim se si të krijoni mbrojtje nga TW, të sulmoni në mënyrë efektive dhe të planifikoni ekipet tuaja për sukses.

Me mungesën e përmbajtjes së re në lojë gjatë gjysmës së parë të 2019, Territory Wars dhe të ngjashme, por individualiste Grand Arena, mori pjesën më të madhe të fokusit për shumë lojtarë duke përfshirë strategjitë e fermave, materiale ekstra Zeta etj.

Lufta e tanishme e Luftës së Territorit ka evoluar nga ditët e hershme të të gjitha krimeve dhe lidhjeve, në një strategji të rëndë mbrojtëse që përdor një skuadër të rëndësishme që AI mund të luajë mirë (AKA nuk vidhoset tërësisht). Kjo do të thotë ndërtimin e ekipeve që shkëlqejnë në mbrojtje dhe ndërtimin e ekipeve fyese që mund të kundërvihen meta aktuale TW. Megjithatë, çelësi i suksesit nuk është vetëm se çfarë duhet të vendosni, por duke vendosur në përputhje me atë që mund të ketë roli juaj dhe duke qenë fleksibël me zgjedhjet tuaja në mënyrë që të mos ndikoni në skuadrat e tjera kritike.

Kështu, hapi i parë dhe më i rëndësishëm për të qenë një lojtar i suksesshëm në Luftërat Territore po i bën ekipet tuaja paraprakisht. Ajo që shumë e gjejnë të dobishme është përdorimi i planifikuesit të skuadrës dhe bërja e një sulmi TW dhe Mbrojtjes. Qëllimi është të krijohen ekipe që nuk heqin dorë nga njëri-tjetri, duke qenë të ndërgjegjshëm për strategjinë dhe tipet e karakterit që këto ekipe duhet të kenë sukses.

Sapo t'i keni bërë këto skeda në planifikuesin e skuadrës tuaj (ose në lojë ose në swgoh.gg), ju jeni gati për të filluar. Dhe mbani mend, nëse nuk i keni këto skuadra saktësisht, kjo është në rregull. Merrni temat e ekipeve dhe drejtojuni me ta! Vetëm mos harro të planifikosh përpara dhe të mendosh për atë që mund të fusësh për të marrë meta aktuale të mbrojtjes TW.

Ky Udhëzues për Luftërat e Territorit është thjeshtuar të përqendrohet në dy fusha:

Fillimisht e shkruar nga its0v3r9000 e Aleancës Galaktike

Përditësuar së fundmi: 06.04.19