Udhëzues për luftërat e territorit - skuadrat e kundërta

Përditësimet në faqen e sporteleve kundërshtuese të territorit të luftës janë në punë

Kundërshtimi i ekipeve popullore

Një pjesë e madhe e Fazës së Fyerjes po zgjedh mjetet e duhura për këtë punë. Mbi të kemi biseduar se cilat skuadra janë të mëdha për të sulmuar, dhe kush duhet të sulmosh, por le të radhisim vetëm nga perspektiva se cilat janë ekipet e njohura dhe cili mjet duhet të sjellësh. Vini re se kjo është e gjitha e varur nga niveli i shoqatës tuaj dhe ku jeni në lojë.

SWGoH Territory Wars CountersMos harroni, gjithmonë kontrolloni shpejtësitë e ekipit që do të luftoni, nëse ata janë GP të lartë. Ju do të gjeni se shumë ekipe të mbrojtjes nuk kanë modelet më të mira dhe që mund t'ju japin dhe buzë!

Ndërsa ne punojmë në shtimin dhe përditësimin e faqes së sporteleve të Territorit Wars, kemi shtuar një lidhje në një video të kohëve të fundit nga CubsFanHan. CFH është një JuTuber popullor që mbulon SWGoH dhe një anëtar i programit GameChangers për lojë dhe gjithmonë një djalë argëtues për të parë.

Faqet e tjera:

â € <
Përditësuar pjesërisht 07.31.19