SWGoH 101: Udhëzues për Luftërat e Territorit - Mbrojtja e Fazës së Mbrojtjes

Faza e Mbrojtjes Këshilla:

Pra, tani po shikoni në një hartë të zbrazët që ka nevojë për shumë ekipe për ta mbushur atë. Në këtë pikë, guilds mund të kenë lojtarë të përkushtuar ndaj mbrojtjes (shpesh për shkak të angazhimeve reale të jetës), por qëllimi i përgjithshëm është që çdo lojtar të vendosë në mbrojtje 1 fluturuese dhe 4-5. Si një udhëheqës apo oficer i repartit, asgjë nuk na bën më të lumtur se duke parë 100s pranë emrit të të gjithëve në fletën e rezultateve të mbrojtjes.

Çdo shoqëri ka një qasje të ndryshme, por në mbrojtje meta të rënda, një mur i ngarkuar para e ekipeve të forta që mbron insides squishy është bërë mjaft e zbatueshme në varg 100mgp. Kjo është veçanërisht e vërtetë për mbrojtjen e flotës. Nëse sporti juaj mund të parandalojë kundërshtarët tuaj nga marrja e flotës, ju do të prerë miliona gp që kurrë nuk do të arrijnë në fushën e betejës dhe do të ndikojnë në rezultatin.

Pra, si mund t'i mbytni sulmet e kundërshtarëve tanë? E pra, mënyra sesi ndërtojmë ekipet tona përbëhet nga disa kritere:

  • Një ekip që është i lehtë për UA të përdorë.
  • Ka një burim të gjenerimit ose ndryshimit të njehsorit të kthesës.
  • Ka një mënyrë për të shëruar / mbështetur.
  • Ka një grindje të mirë.
  • Ka një burim të mundshëm të dëmtimit të prodhimit.
  • Së fundmi, por jo e nevojshme, një mënyrë për të ringjallur.

Pas përcaktimit të kritereve, është e lehtë të kuptohet pse personazhet si CLS janë bërë të gjithë yje në mbrojtje - është shumë e lehtë për të goditur gjithçka në këtë listë kontrolluese. Përdorimi i një lidershipi të fortë plus këto blloqe ndërtimi do të çojë në ekipe efektive mbrojtëse.

Pra, le të thyejmë disa nga ekipet më të mira që duhet të përdorni në mbrojtje. Ne jemi duke kërkuar të vendosim një ekip në çdo seksion, duke filluar me flotën.

tjetër: Ekipet

Faqet e tjera:

â € <