Udhëzuesi i Territorit të Luftës - Ekipet Mbrojtëse

Përditësimet në Ekipet Mbrojtëse të Luftrave të Territorit tonë janë në punë

Ekipet Mbrojtëse

Shko te:
flotës
Linja e parë
Linja e dytë
Linja e Tretë / Zona e Mesme
Linja e Kthimit
Mendimet përfundimtare për mbrojtjen

flotës:

Për mbrojtje ju keni dy zgjedhje: ose ju keni Chimera ose ju nuk bëni. Nëse keni Chimera ju mund të vendosni flotën aktuale meta, e cila duket si:

Chimaera: Biggs, TFP, Vader, Bistan U / Reaper, FOTP / Tie Silencer.

Rezervat: Scimitar, Gauntlet, Soldier Geonosian (jo meta, por zgjedhja e mirë e fundit), Boba (dhe anije të tjera me specialitete të mëdha).

Një ekip shumë zhgënjyes për të rrahur me aftësi të mëdha që janë të lehta për UA të përdorin. Kjo listë në thelb e ndërton veten, dhe ju duhet të shihni një shumë të saj në TW dhe në Fleet Arena.
Nëse nuk keni Chimera (ose Tarkin juaj është më i fortë), zgjedhjet tuaja më të mira janë Tarkin dhe pastaj Windu (Chimera> Tarkin> Windu). Gjithkush duhet vetëm të vendosë një flotë (nëse nuk doni të shkoni në mbrojtje të plotë), prandaj zgjedhni cilën prej këtyre dyve mund të sakrifikoni (Tarkin është superior dhe le të drejtoheni ekipin meta biggs). Mbani Home Një për sulme, pasi ai është shumë lehtë i kapërcyer në mbrojtje dhe ka një çantë të madhe për tufën tuaj rebele.

Ne jemi duke synuar të ndërtojmë një flotë që mund të mbajë vetë. Me Tarkin ne përdorim Biggs me kyç të synuar për të provuar dhe për të jetuar përmes dëmtimit të kundërshtarëve tanë. Me Windu ne kemi një bollëk healers dhe mënyra për të buff dhe mbajtur anijet gjallë.

Tarkin: Biggs, TFP, Vader, Bistan U / Reaper, Gauntlet.

Rezerva të mira: Scimitar, Falcon, Ushtar Geonosian. Ky konfigurim ka pjesë të meta aktuale të flotës, të cilën zakonisht e shihni nën Chimera (ndoshta anija më e mirë në vepër). Mos nguroni të zhvendosni dollapët e synuar, por mbani mend vetëm se pasivet e Vader ndihmojnë anijet e tjera të perandorisë, kështu që aq më shumë meriton.

Windu: Rex, Fives, Plo Koon, Jedi Conular, Ahsoka.

Rezerva të mira: Clone Sargent, dhe mbi anijet. Flota Windu ka mbështetje të mirë, shumë shëron, një objektiv i mirë për Plo Koon dhe Windu Taunt, dhe disa dëmtime të mëdha. Kjo mund të jetë një bushtër i plotë i një ekipi që mundi nëse jeni poshtë për anijet tuaja të fundit. Gjithashtu mund të punojë në sulme, ku mund të luani të mbash gjallë Fives ndërsa Ahsoka dhe Clone Sargent armë çdo gjë poshtë.

Njësitë

Linja e parë

Ekipet e vijës së parë janë ku ekipet tona më të mira duhet të jenë; duke u fokusuar në vendosjen e ekipeve tona më të mira në krye dhe pastaj duke përfunduar në rreshtin e fundit. Kjo do të thotë përdorimin e plumbit CLS, kryesimin GK me zBarriss, dhe ndoshta ekipet e JTR. Gjithkush ka nevojë të vendosë të paktën një nga këto skuadra në vijën e frontit. Me meta TW tani duke ndryshuar në mbrojtje hardcore, këto ekipe të shtypur guilds lënë pas kanë vendosur CLS e tyre. Sigurohuni që të mbani Rex dhe zFinn (dhe ndoshta JTR) për shkelje, pasi ata mund të kundërsulmojnë GK + zBarriss dhe CLS.

CLS Lead: Me kapiteni Han Solo, Raid Han, Old Ben, dhe Fulcrum.

Kjo skuadër thjesht do të thyejë ëndrrat e të gjithëve që nuk sjellin një ekip serioz për ta mposhtur atë. Ju keni Vjetër Ben me një shërues dhe ringjallje, keni dëme të mahnitshme, dhe sulme vdekjeprurëse counter me rigjenerimin e mbrojtjes. Nëse nuk keni kapiten han / old ben drejtuar Chaze (me koston e ekipit tuaj R1 dhe zMaul counter), ose GK / STH + 1.

**Mospërfillje e rëndësishme: Nuk ka R2 në këtë listë. Ndërsa R2 mund ta bëjë këtë ekip brutal në mbrojtje, ai është gjithashtu një karakter i rëndësishëm për rrahjen e CLS dhe zMaul në ofendim. Unë preferoj të ruaj R2 për ato skuadra, dhe kundërshtarët do të nënvlerësojnë se sa mirë është kapiten Han Solo.

JTR: Me BB8 dhe R2.

Kjo skuadër mund të jetë pak e vështirë në fushë pasi dëshiron të marrë toons që banojnë në ekipe të tjera të fuqishme. Pra, ajo vjen poshtë për të vendosur atë që ju doni dy spote të fundit të jetë. Një zgjedhje e madhe është Scavvy Rey dhe Chopper, që minimizon marrjen e karaktereve, si Thrawn ose GK.

Sidoqoftë, mbani në mend se ky është ndoshta skuadra më e mirë për shkelje (më shumë në atë më vonë), ku mund të luani ekipin pa R2 dhe të fitoni ende (duke kursyer R2 për të ngritur një ekip CLS / zMaul).

â € <GK + zBarriss: Me 3 dëme / karaktere mbështetëse.

Ky ekip le të jetë më fleksibël me personazhet e mbetura 3, prandaj sigurohuni që ata të mos vjedhin nga dy ekipet e mësipërme ose nga një ekip kritik i Perandorisë. Zgjedhjet tradicionale përfshijnë: Raid Han, Nihilus, Ezra, Chaze, Thrawn, CLS dhe një tank tjetër - të gjithë personazhet që janë ankorë e madhe për ekipet e ndara. Ky kombinim ju lejon të "mashtroni", andaj provoni dhe shikoni se çfarë mund të bëni.

  • Unë jam personalisht duke menduar se përdorimi i kontrabandistit Han dhe Chewie mund të jetë me të vërtetë efektiv këtu (shumë prej tyre i drejtoheshin për JTR). Ka pasur edhe një ekip kohë me Clone Wars Chewbacca, kështu që kjo mund të jetë një vend i mirë për të përdorur një shkollë të përhershme të përgatitur Chewie vjetër.
  • Ose ndjehen të lirë për t'i ndarë ato, duke vënë GK ku është i nevojshëm (bën motrat e natës me të vërtetë të frikshme), dhe duke vënë Zarris me Jedi ose duke e shpëtuar atë për rrahjen e një skuadreje të natës për shkelje.
  • Ekziston edhe një argument për t'u bërë për kundërvajtje, ku ky duo mund t'ju ndihmojë të merrni një ekip tjetër CLS. Me ekipin e rëndë CLS, kjo është në të vërtetë duke kërkuar gjithnjë e më shumë si mënyra e duhur për të shkuar.

Linja e dytë

Por argëtimi nuk ndalet. Ne vazhdojmë të vendosim ndonjë ekip ekstra të fortë në rreshtat e dytë. Shikoni të mbushni me Phoenix, zmaul, Nihilus lead, dhe Perandoria. Këto ekipe të gjithë kërkojnë që kundërshtari të ketë kompozime të veçanta për të kapërcyer, përndryshe shanset për një sulm të dështuar shkojnë në mënyrë të konsiderueshme. Në mënyrë ideale, zgjedhjet më të mira janë Phoenix ose zMaul / First Order, duke kursyer idetë e tjera të ekipit për shkelje.

Phoenix: Ndoshta një nga ekipet më të mira, edhe pse të ulët, gp, mbrojtëse.

Përdorni ato për të mbushur vrima dhe për të mbushur këtë vijë të dytë. Ashtu si CLS, kërcënimi i sulmit kundër ekipit të gjerë dëshmon të jetë mjaft i mirë në TW. Pjesa kritike është ajo që nuk duhet të kandidojë. Do të jetë Ezra (për t'u përdorur në GK ose nën zQGJ) ose Chopper (për t'u përdorur me JTR). Pjesa tjetër është e thjeshtë; vetëm sigurohuni që keni Hera në atë çast =). Një Sabina zeta e bën këtë ekip shumë vdekjeprurës, dhe përpiquni t'i futni ato në një GP të kombinuar 75k për të bërë kundërshtarët me djersë.

zMaul: Me Sith Trooper, Sith Assassin, Perandori, Savage.

Meta meta është kthyer. Edhe vendosni këtë ekip nëse nuk keni zeta. Ajo do të mashtrojë armikun në drejtimin e një ekipi më të mirë duke pritur që zeta. Punon. Ju mund të drejtoni Sithin ose një zKylo në vend të disa prej gjërave këtu (një mashtrim i vjetër arenë, fshehin sith-in t'i bëjë ata të luftojnë zKylo). Përfitimi i ekipit të zMaul është që ju të mund ta shpëtoni Nihilusin për shkelje (ai është i mahnitshëm me shkelje), ose për ekipin e tij.

Nihilus: Me zDooku, Sider Trooper, Sith Assassin, + 1.

Ky është një tjetër ekip i keq, edhe pse pak më i lehtë për t'u marrë më shumë se zMaul. Varet nga fakti se ka zDooku, pasi sulmet kundër sulmeve dhe shërimi janë shkatërruese. Një tjetër karakter kyç është Trooper Sith, i cili gjithashtu mund të shërohet në sulme kundër. ZSidious dhe Perandori mund të jetë gjithashtu i madh këtu (Vader është pak i ngadalshëm në mbrojtje). Sidoqoftë, Nihilus është vetëm i paçmuar në shkelje për të goditur ekipet e vështira GK + zBarriss, prandaj vetëm vendosni këtë ekip nëse keni një zDooku.

Tërhequr plumb: Me DT, Krennic, Shore, Tarkin / Storm.

Ky është një ekip shumë i vështirë, elastik. Nëse doni të shpëtoni Thrawn për një ekip tjetër (ose mungon shpejtësia), bëni Tarkin të çojë dhe të sjellë TFP ose Royal Guard. (TFP merr bonuse serioze nga të gjitha debuffs). Mund të përdorë gjithashtu Krennicin si plumb, por kjo kërkon që zeta të jetë e mirë. Kjo skuadër është gjithashtu shumë e mirë kundër CLS, kështu që nëse mund ta shpëtosh dhe të luash ekipet e tjera në mbrojtje, ajo mund të jetë e vlefshme.

zKylo Unmasked Lead: me zKylo.

Një zog i vogël më tha se sa e mirë ky ekip mund të jetë në TW tani. Pjesa më e madhe e ekipeve që godasin rendin e parë janë ose duke u përdorur për mbrojtje ose përdoren për të mundur CLS. zKRU (madje edhe në yjet 4) duke udhëhequr një zKylo është e tmerrshme për t'u përballur me një ekip jo-meta. Ky është ndoshta ekipi më i mirë i linjës 2nd që mund të kandidoni.

**shënim: Ju me të vërtetë, me të vërtetë nevojë për zetas mbi KRU Lead dhe Kylo për këtë për të punuar. Përndryshe, mbajeni atë për shkelje.

Linja e Tretë / Zona e Mesme

Rreshti i fundit ose merr një ekip të linjës 2nd, ose një nga ekipet tona të mbushjes. Idealisht ne do të kishim rendin tonë të parë ose zMaul në vijën e dytë, dhe Phoenix tonë këtu. Megjithatë, nëse kemi nevojë për një ekip filler, cilat janë disa ekipe të mira që mund t'i plotësojnë kriteret tona mbrojtëse? Ka tre që vijnë në mendje:

Ewoks: Teebo L, Chirpa, Paploo, Scout, Plaku

Shumë thirrje ndihmëse. Paploo fiton një mori të hp dhe mund të qëndrojë përreth. Gjithashtu nuk kërkon Wicket / Logray (dy ferma të forta). Shumë nuk do të duan të vënë një zeta në Chirpa, kështu që të shkojnë me Teebo të çojë në vend. Çdo lojtar me kohë të gjatë ka të ngjarë të ketë disa nga këto critters pak leveled up, sidomos Teebo (nga Rancor), dhe ndoshta Chirpa (nga HAAT). Ju keni shëruar, një tank të mirë, buffs të çmendur, shumë vjedhje ose ndihmon, dhe vetëm një ekip i madh sinergji që kërkon një ekip të mirë (jo vetëm të lënë pas mbeturinave) për të rrahur. Dhe me më shumë Ewoks vijnë më shumë kompozime zbavitëse.

Shënime:

  • zChirpa, Ewok Plaku, Pabloo, Wicket, Logray: Pra, shumë nga ana e manipulimit të njehsorit, por kërkon më të mirën nga më të mirët dhe shumë zeta.
  • Mund të mbajë për fyerje për të rrahur në Phoenix

â € <Droids: HK 47, IG-86, IG-88, Inxhinier Jawa, Shefi Nebit.

Drejt nga HAAT para CLS dhe JTR shkatërruan atë, është Ekipi i Jawa / Droid. Shëron, ruan, ngjall dhe nxjerr dëm të vërtetë të mirë dhe gjeneron brezin. Sidoqoftë, është një ekip shumë i zymtë. Pra, nuk do të ndalet shumë, por kërkon disa mendime nga ana e kundërshtarit. Është gjithashtu një ekip shumë i mirë për shkelje, ku mund t'i shfrytëzoni aftësitë edhe për t'i mbajtur gjallë sulmuesit e zjarrtë.

Shënime:

  • Disa lojtarë do të kenë një ekip Jawa për të kandiduar. Kjo është me të vërtetë e vlefshme vetëm nëse nuk keni droidë, përndryshe thyejeni Jawas dhe përdorni Shefin dhe Inxhinierin me HK.
  • Mos harroni të përqëndroheni në shëndetin e Inxhinierit, dhe ta bëni Nebit të shpejtë.

Jedi: zQGJ, plus një bandë Jedi shtesë.

Ky ekip nuk është shumë për të shkruar në shtëpi. Nëse ju nuk keni zBarris / GK combo, atëherë ju mund të vendosni një nga ato toons në këtë ekip për t'i bërë ato hum. Sidoqoftë, versioni më i mirë i këtij ekipi dëshiron gjithashtu R2, i cili shpesh përdoret më së miri në vepër penale ose në JTR. Ashtu si droids, ajo është gjithashtu e mirë për shkelje. Gjithashtu nuk punon në mbrojtje pa zeta, kështu që nëse nuk keni zQGJ, mbajeni Jedi për sulme.

Linja e Kthimit

Koha për ekipin më të bezdisshëm në lojë, Nightsisters. Nightsisters kontrolloni çdo kuti për një ekip të mirë mbrojtës. Ashtu si Phoenix, Nightsisters mund të drejtohet me nivele më të ulta të ingranazhit dhe ende të shkaktojë shumë probleme për sporti 100m GP dhe nën (sporti pa një sasi të madhe të trooper). Problemi kryesor me Nightsisters në meta aktuale TW është se ata priten. Guilds janë duke kursyer Troopers dhe Chaze për të rrahur ato.

Kur po luftoni në nivelet më të ulëta të GP (nën 110m), shumica e guildëve nuk do të kenë troporë e mjaftueshme për të marrë të gjitha Nightsisters tuaj pasi të keni për të prerë valët e CLS, Order First dhe zMauls. Megjithatë, edhe në GP më të ulët, Nightsisters kanë të njëjtin problem të madh që të ketë si JTR, ata janë gjithashtu AMAZING në shkelje. Pra, varet nga ju dhe shoqëria juaj ku ju doni t'i vendosni ato.

Nëse zgjedhni kundërvajtjen, provoni të plotësoni këto zona të prapambetura me Ekipet e Front Line shtesë. Mund të jetë brutale që duhet të mundë një skuadër GK + zBarriss ose JTR tani. Ju gjithashtu mund të vendosni ndonjë nga skuadrat e mësipërme, së bashku me përfshirjen e një ekipi shumë të bezdisshëm, shumë kërcënues të Rogue One. Ka disa mënyra për të drejtuar Nightsisters në mbrojtje, dhe nëse keni Nute Gunray në dispozicion, është e këshillueshme që të përpiqeni dhe t'i ndani ato:

Nënë Talzin Lead: Ekipi i djathit të zogjve të Acolyte.

Një shumë e ringjalljes dhe dëmtimi direkt i Shëndetit. Kërkon zetas në MT unike dhe të çojë në të vërtetë të jetë mirë. Efikasiteti i ekipeve motër është se ju keni një karakter që ju nuk keni për të përshtatur (Zombie), dhe një bandë e karaktereve (përveç MT) që janë shumë të lehtë për të përshtatur. Gjithkush në çdo shoqëri duhet të ketë këtë ekip dhe ta përgatisë atë.

â € <Asajj Lead: Kjo është zgjedhja ime për udhëheqjen zeta.

Fitimi i njehsorit të kthesës është çuditërisht i vështirë për t'u marrë me to. Ju mund ta udhëheqni këtë me kombo Zombie-Acolyte, ose zgjidhni për të Iniciuar / Shpirtin dhe Talia, ose edhe diçka si GK dhe zBarriss. Ky kombinim përfundimtar (Asajj, MT, Daka, GK, + zBarris / Talia / Zombie) mund të jetë një luftë brutale dhe mund të jetë me vlerë sakrifikimi i ekipit tuaj Zenarris, me kokëfortësinë e të pasurit një lojë shumë më të mirë kundër Troopers.

shënim: Pavarësisht nga lidershipi, përpiquni dhe synoni një ndarje, duke kursyer Acolyte dhe Zombie për shkelje nën Nute Gunray.

Një mashtrues: Kjo është një jashtëzakonisht ekip i bezdisshëm për të luftuar një herë ju jeni shpenzuar.

Ekipi i shkëlqyeshëm. Megjithatë, kjo skuadër është gjithashtu e madhe për veprën penale dhe mund të merret me shumë nga skuadrat popullore që përdoren në mbrojtje (sidomos zMaul). Këta personazhe janë gjithashtu të mëdhenj në vende të zhdukura për shkelje, kështu që kanibalizimi i këtij ekipi mund të jetë shumë efektiv (duke shtuar Chaze në ekipin Rex, Cassian në Rezistencë, K2SO në JTR dhe Jyn në çdo ekip rebel).

Mendimet përfundimtare për mbrojtjen

Siç thuhet në hyrje, ju doni të bëni katër ekipe mbrojtëse që nuk mbivendosen ose ekipet tuaja ofenduese. Ndoshta rruga më e mirë për t'u përpjekur është CLS për vijën e frontit, Sith ose FO për vijën e dytë, Phoenix në linjat 3rd, dhe pastaj Nightsisters / ndonjë ekip nga kjo listë për vijën e prapme. Ju mund të përzierni dhe ndeshje këto skuadra sipas dëshirës, ​​por thjesht sigurohuni që të ndiqni parimet e krijimit të një ekipi që është i lehtë për UA-në, kërkon që personazhet e mira të rrahin, të shërojnë, të kenë një rezervuar, të kenë një formë manipulimi nga metër, dhe ndoshta ka një mënyrë për të ringjallur.

Faqet e tjera:

â € <