SWGoH 101: Udhëzues për luftërat e Territorit - Bujqësia dhe Zeta

Këshilla bujqësore

Nëse jeni vetëm duke filluar të merrni seriozisht rreth TW ose jeni duke luajtur në XHUMXm + GP, ekzistojnë disa gjëra të përgjithshme nga efektiviteti i ekipeve të mësipërme që mund t'ju ndihmojnë të gjeni më shumë sukses në TW.

Natyrisht, përzierje dhe përputhja e këtyre ideve bujqësore me atë që po bën aktualisht për Arena, pasi shumë karaktere të mirë në TW nuk do t'ju ndihmojnë të ngjiteni në atë shkallë për ato pagesa të ëmbla, të ëmbla kristali.
Zetas

Ka shumë zeta në lojë, dhe shumë mund të shpërndaheni nëpër këto skuadra. Qëllimi është duke u fokusuar në zeta me fitimin më të madh. Këto janë përgjithësisht zeta udhëheqëse, të cilat mund të ngrenë një ekip prej pesë personash me vetëm një zeta. R2 merr thirrjen e tij këtu sepse zetat e tij janë lehtësisht më të mirat në lojë.

 1. zFinn: Nuk është sekret se kjo është ende një nga zetat më të mira në lojë. Ndihmon në çdo fushë (Arena është ndikimi më i vogël) dhe ju jep një ekip që mund të grindet me më të mirët. Pjesa më e mirë është se kjo zeta le të fusë një ekip ku ju duhet vetëm të shqetësoheni për shpejtësinë në një karakter (Poe) dhe mund të shkurtoni qoshet në veshje. Shpesh një ekip i G8-9 mund të mundë një ekip G10 pasi të ekspozojë trenin të largohet nga stacioni.
 2. Nightsisters: Një ekip që është pozicionuar shumë mirë për DSTB, Arena, HAAT dhe TW. Një zeta në Talzin ose Asajj dhe pothuajse mund të fusni dy ekip (NS dhe Nute). Ju pastaj mund të bëni një zgjedhje për të marrë zeta uniques në Asajj dhe Talzin për nivelet më të mira luftarake.
 3. KRU dhe Kylo: Me këtë duo të zetas ju kthejnë skuadrën që ju keni për të fermuar për BB8 në një makinë TW. Gjithashtu fantastike në DSTB dhe madje arenë. Ka përfitimin e pilotimit të një anijeje të mahnitshme, prandaj merrni atë në max!
  • Vendimi këtu zbret në zKRU ose zMaul për linjën 2nd. Shkoni me cilado ekip që ju keni përgatitur më së shumti, pasi të dy personazhet kanë anije të mëdha dhe janë të padurueshëm në TW.
  • Të dy ata kërkojnë gjithashtu një zetë të dytë, qoftë ajo në Kylo ose Savage, për të qenë vërtet e mirë. Jini të vetëdijshëm, megjithatë, se zKRU është shumë më mirë në DSTB, Arena, HAAT, dhe ju ndihmon të zhbllokoni BB8.
 4. JTR: Me vetëm një zeta të udhëheqjes, ju jeni jashtë garave. Vetëm e katërta, sepse është një fermë e gjatë dhe e vështirë për ta çliruar edhe atë. Shtoni në zeta BB8 dhe keni një duo të keq që mund të bashkohet me këdo që të fitojë.
 5. CLS dhe Miqtë: Ky ekip Soaks up zetas. Përfitimi është që ju ndoshta e keni hedhur tashmë në këto sasi të shkëlqyeshme rebele, dhe ato janë thjesht mahnitëse kudo që mund t'i përdorni. Ata janë vetëm më të ulëta në listë sepse është një kovë zetas për t'i parë ata të bëhen monsters të vërtetë (Raid Han, CLS unik, Old Ben Taunt / Unique, Fulcrum Insta-Kill-Whirlwind-of-Death).
 6. zVeers: I adhuroj këtë ekip dhe, ashtu si Finn, përfshirja e vetëm një zeta i merr ato mbi krye. Nëse nuk ishte për meta rebele, ata lehtë mund të jenë një ekip arenash #1 (hakmarrje budallaqe kudo). Gjithashtu, si Finn, ata janë një ekip kryesisht PVE, i cili do të ndihmojë ekipin tuaj pa masë në DSTB. Sidoqoftë, ata kanë një Arena të përmbysur dhe kjo është për vrasjen e Nightsister. Shto zeta të Starck për aromë shtesë.
 7. QGJ: Një zetë tjetër që mund të bëjë një ekip të personazheve të dobët një dhimbje për t'u marrë me të. Shumë Parashikim, shumë fitore. Unë vetëm dëshiroj që ky ekip të kishte një grusht më shumë në mënyrat e tjera të lojës (CG: një rework PLEASE).
 8. Barriss: Së fundi në listën e zetas të dukshëm për shkak të JTR dhe sepse ne mund të dëshironi të përdorni GK me ekipin tonë Nightsister. Megjithatë, zeta e këtij karakteri është ende fantastike në mbrojtje ose kundërvajtje për të ndihmuar në rrahjen e CLS / NS ose për të krijuar një pengesë që i detyron kundërshtarët tuaj të përdorin një ekip të mirë.
 9. Tjetër Zeta: Këto janë zeta që unë do të shkoj për të parë. Ka shumë zeta të mëdha të mbetura në lojë, por në përgjithësi kanë ndikim vetëm në një karakter dhe jo në një ekip të tërë. Pas marrjes së zetas të mësipërm, unë do të merrja në konsideratë marrjen e disa zetas Phoenix (duke filluar me Sabine), Ebb dhe Flow e Thrawn dhe aftësi të tjera udhëheqëse, si Tarkin ose Krennic.

tjetër: TL; DR Përmbledhje

Faqet e tjera:

â € <
â € <