SWGoH 101: Shpjegime Eksponenciale (Nivelet e Karakterit)

Karakteret në Star Wars Galaxy të Heronjve janë të gjithë të hapura në Level 1 dhe mund të leveled në Level 85 nëpërmjet përdorimit të kredive.

Në këtë pjesë do të rishikojmë statistikat e rritura me rritjen e nivelit dhe kostot e atribuara.

Statistikat e Nivelit:

Me çdo nivel të rritur, personazhet marrin një rritje në Forcën (STR), Agility (AGI) dhe Taktika (TAC) që përgjithësisht përmirëson performancën e përgjithshme të karakterit.

STR Rrit shëndetin, forca të blinduara dhe / ose dëmtimet fizike
AGI Rrit kritikat kritike fizike, forca të blinduara dhe / ose dëmtimet fizike
TAC Rrit Dëmet Speciale dhe Rezistencën, dhe / ose Dëmet fizike

Të gjithë personazhet kanë modifikues të ndryshëm të rritjes për çdo nivel të rritur. Në shembullin e mëposhtëm, kapiteni Phasma sheh një rritje të forcës 7.1 fituar për nivel, ndërsa Lando Calrissian sheh një rritje të 5.3 Forca fituar në nivel. Kjo do të thotë se Phasma do të marrë më shumë një rritje në Forca çdo herë që ajo është e niveluar më e lartë se Lando. Kjo tha, Forca është vetëm një karakter ** stat dhe kjo nuk do të thotë që Phasma është domosdoshmërisht më e fortë ose më e mirë se Lando.

Duke parë më afër modifikuesit e rritjes, Phasma fiton 7.1 Forcë për nivel që rrit shëndetin e saj, forca të blinduara dhe dëmtimet fizike, por Lando fiton 8.0 Shkathtësi për nivel që rrit vlerësimin e tij fizik kritik, forca të blinduara dhe dëmtimet fizike.

Karaktere të ndryshme do të kenë jo vetëm ndryshues të ndryshëm të rritjes, por ato modifikues gjithashtu do të rrisin gjëra të ndryshme, me rritjen e dëmeve fizike në cilëndo prej tre atributeve primare. Më poshtë Phasma, Lando, dhe Thrawn secila kanë Dëmtimi fizik duke rritur në secilën prej tre atributeve dhe në nivele të ndryshme.

Në përgjithësi, meqenëse personazhet e ndryshëm kanë modifikues të ndryshëm të rritjes, të gjitha nivelet rritin përfundimisht balancën për secilin karakter, teksa arrijnë nivelin e 85.
 

Shpenzimet e Nivelit:

Ndërsa niveli i karakterit rritet, kostoja për t'i rrafshuar në nivelin tjetër do të rritet gjithashtu. Kjo rritje fillon e ngadaltë dhe e parëndësishme, por kostot rriten në mënyrë eksponenciale nga Niveli 1 në Nivelin 85

Për të marrë një karakter nga niveli 1 në nivelin 2, kostoja është kredi 178. Për të marrë një karakter nga Niveli 9 në Nivel 10 koston e kredive 852. Për të marrë një karakter nga niveli 84 në 85 koston e kredive 355,000! Kostoja nga Niveli 84 në Nivel 85 është pothuajse po aq sa kostoja nga Niveli 1 në Nivelin 48. Kostoja totale nga Niveli 1 në Nivelin 85 është kredi 6,269,478.

Shpenzimet eksponenciale në karakteret e nivelimit fitojnë më shumë rëndësi në lidhje me aftësitë e karakterit dhe pajisjet.

Pjesët individuale të mjeteve mund të mbyllen pas niveleve të ndryshme. Në shembullin e mëposhtëm, pjesa e pajisjes së zgjedhur mund të jetë hartuar dhe pajisur në Finn, por kjo pjesë kërkon që Finn të jetë në nivelin 65.

Aftësitë mund të bllokohen prapa niveleve dhe niveleve të ingranazheve. Në shembullin e mëposhtëm, aftësia e plagosur e Kylo Ren Unmasked (KRU) është e mbyllur deri në nivelin e ingranazhit 6, por KRU nuk mund të sillet në ingranazhin 6 derisa të arrijë nivelin 42 kur mund t'i shtohet pjesa e fundit e ingranazhit 5.

Ajo që është më e rëndësishme për t'u mbajtur parasysh me personazhet e nivelimit është se nivelet kushtojnë shumë karaktere. Kostoja e kredive 6,269,478 për të marrë një karakter të vetëm nga niveli 1 në nivelin 85 dhe ndërsa disa karaktere duhet të jenë në nivelin 85 për të gjitha aftësitë dhe pjesët e mjeteve janë në dispozicion, shumë prej tyre duhet të jenë në nivelet 82-84.

Duke parë tabelën më poshtë, është e lehtë të shohësh se sa shpejt mund të rriten kostot për nivelet e karaktereve on në mënyrë eksponenciale.

Një kurbë e vërtetë eksponenciale është edhe në të kuqe për referencë. Jetë i sigurt për të ruajtur kreditë tuaja dhe të përpiqen për të shmangur simbolet leveling për hir të leveling tyre. Ndërsa shpenzimet janë të lira në nivelet e para të 50 ose kështu, shpenzimet marrin shumë të shtrenjta në mes nivelit 55 dhe nivelit maksimal.

Ekziston një kalkulator që do t'ju tregojë në mënyrë specifike koston e saktë të përmirësimit nga një nivel në tjetrin:
http://apps.crouchingrancor.com/Calculators/CharacterCost