SWGoH 101: Kompletimi i Udhëtimit të Rey's Hero's Journey Event

Rey (Trajnimi i Jedi), referuar si RJT ose JTR, është një nga tre personazhet e Udhëtimit të Heroit në SWGoH dhe është një shtesë e jashtëzakonshme për çdo regjistër. Ngjarja e saj duket vetëm disa herë në vit dhe ka kërkesa relativisht të vështira. Ky udhëzues shqyrton karakteret, pajisjet e rekomanduara dhe këshilla për secilën fazë të ngjarjes për të blerë JTR.

Karaktere dhe gear i rekomanduar:

JTR hap vetëm në 7 * dhe kërkon këto karaktere specifike për ngjarjen: Finlandez, Rey (Scavenger), BB-8, Veteran Smuggler Han Solodhe Veteran Smuggler Chewbacca.

Farming:
Pengesa më e madhe për ngjarjen e JTR-së vjen tek bujqësia karakteret e nevojshme.

 • Luftrat Finn - Cantina: Beteja 3E (energjia 10) dhe Luftrat LS: 7A Hard (energjia 20)
 • Scav Rey - LS Luftrat: 2A Hard (12 energji) dhe DS Beteja: 5D Hard (16 energji)
 • Vet Chewie - Betejat e kantines: Beteja 8F Normal (energjia 16)
 • Vet Han - Betejat Cantina: Beteja 8G Normal (energjia 16)
 • BB-8 - Copëza dhe plane Ngjarje legjendare

Finn është në një nyje LS dhe një nyje kantine, e cila lejon fermën e tij të vazhdojë mjaft shpejt. Fermë e Scav Rey është pak më e vështirë me dy nyje energjie të rregullta, por si Finn ashtu dhe Scav Rey mund të gjenden edhe brenda dyqanit të Spitalit i cili shpejton bujqësinë e tyre.

Vet Han dhe Chewie janë paksa më të vështirë për të fermuar në atë që ata shfaqen vetëm në nyjet e energjisë të energjisë së Kantinës dhe duhet disa kohë për lojtarët me listat më të vogla që të kenë forcën e plotë të ekipit për të çuar përpara betejat Stage 8 Cantina dhe të përfundojë të dyja nyjet Vet Han dhe Vet Chewie në 3 * për sime të shpejta. Me të dy karakteret në nyjet e kantinave, bujqësia në të njëjtën kohë bëhet e vështirë. Mesatarisht, me një përditësim të vetëm 100-crystal Cantina çdo ditë, lojtarët mund të presin që të marrin 3-4 muaj për të fidanizuar Vet Han dhe Vet Chewie në 7 *. Kjo kohë shkon poshtë duke bërë tri freskuese të përditshme të Cantina, por kjo sjell kohën e fermave vetëm deri në ditët 62. Fermë për Veterinare mund të reduktohet më tej duke blerë marrëveshjet e Energjisë së Kantinës kur ato shfaqen, por ato arrijnë në mënyrë sporadike dhe janë të disponueshme vetëm për ditë të vetme në të njëjtën kohë. Përgatitja për JTR nënkupton përqendrimin e vetëm në bujqësinë Vet Han dhe Vet Chewie për një kohë të gjatë pa devijime.

BB-8 fitohet vetëm në ngjarjen legjendare të Copave dhe Planeve, e cila kërkon pesë karaktere të Rendit të Parë. Ekipi më i lehtë për të blerë BB-8 është:

 • Kylo Ren (Unmasked) - G8
 • Kylo Ren - G9, ose G8 nëse zeta'd
 • Zyrtari i Rendit të Parë - G8
 • Kapiteni Phasma - G8
 • Pilot i Parë TIE Pilot ose Ekzekutues i Rendit të Parë - G10

Veprimtaria e BB8 është mjaft e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë, por në përgatitjen e ngjarjeve të BB8 dhe JTR, bujqësia mund të jetë e vështirë për shkak të numrit të karaktereve të kultivuara vetëm nëpërmjet nyjeve të kantinave.

Regjistrimi i ngjarjeve të rekomanduara:

 • Finn G10
 • Scav Rey G10
 • BB8 G8
 • Vet Han G8
 • Vet Chewie G8, megjithëse G9 bën shumë më të lehtë fazat 3, 4 dhe 5
 • Nuk kishte nevojë për zeta
 • Të gjithë personazhet në 7 *

Next: Mods dhe Strategjitë e Ngjarjes