Udhëtimi i Heroit të Rey: Modat dhe Strategjitë

Ndërsa ia vlen të pajiset BB-8, Finn dhe Scav Rey drejt G12 dhe të shtohen zeta përkatëse, Ngjarja Hero's Journey e JTR mund të përfundojë përmes modifikimit dhe strategjisë së duhur për secilën Faza.

mods:

  • Të gjithë duhet të kenë sekondarë të lartë të shpejtësisë (+ 12) dhe një shigjetë primare shpejtësie
  • Vet Chewie: Mbrojtja, Mbrojtja dhe Fuqia
  • Finlandez: Vepër, Mbrojtje dhe Potencë
  • Scav Rey: Dëmi i Kritikut ose Dënimi, Shëndeti ose Mbrojtja, Rreziku i Krimit
  • BB-8 Vet Han: Shpejtësia ose Shëndeti

Strategjitë:

Fazat 1 dhe 2 janë të thjeshta dhe të lehta. Vetëm Phase 1 mund të bëhet me 6 *; të gjithë të tjerët do të kërkojnë 7 *. Fazat 3, 4 dhe 5 janë mishi i ngjarjes.

Faza 1 kërkon vetëm 6 * Scav Rey, Finn, dhe BB-8. Faza 2 kërkon 7 * Finn, BB-8, Vet Han, dhe Vet Chewie.

Shqetësimi më i madh në fazat 3, 4, dhe 5 është Kontrollimi i Kontrollit të Rreziqeve të Tokës. Ky karakter siguron Bonus Mbrojtjen e armiqve të tjerë të Rendit të Parë dhe krijon vështirësinë më të madhe në këtë ngjarje.

Çelësi për fazat e fundit është në heqjen poshtë të Stormtroopers-it të Rendit të Parë dhe më pas nxjerrjen e FO Riot Trooper sa më shpejt të jetë e mundur. Vet Chewie's Goditje Furious sulmoni sa më shpesh të jetë e mundur për të aplikuar Speed ​​Poshte mbi të gjithë armiqtë dhe largoj trondisin objektivi kryesor.

Faza 3 - Kërkon: Finn, Vet Han, Vet Chewie

Faza e fundit e Fazës 3 është shumë e vështirë sepse Shpejtësia në Fazmë, FOSTs dhe FO Riot janë të gjitha shumë të larta. Nëse ekipi juaj nuk modifikohet shpejt ose mjaft i fortë (mbrojtje e lartë, shëndet dhe / ose mbrojtje) për t'i bërë ballë disa valëve të sulmeve të tyre, Faza do të jetë jashtëzakonisht e vështirë për t'u kaluar.

Rekomandohet që plotësisht të mod këto Finn, Vet Han, dhe Vet Chewie për këtë fazë. Armiku FO do të marrë të paktën një kthesë të plotë kundër ekipit, i cili kërkon:

  1. Shpejtësia maksimale e mundshme për të siguruar që kthesa e parë është bërë përpara se armiqtë të marrin një kthesë të dytë
  2. Mbrojtjen e Lartë, Mbrojtjen dhe / ose Shëndetin për të siguruar që ekipi do të përballojë valën e parë dhe ndoshta të dytë të sulmeve

Faza 4 - Kërkon: Finn, Vet Chewie, Rey

Shpejtësia e armikut nuk është aq shumë faktor në fazën 4 ashtu siç është në fazën 3. Kjo tha, Phase 4 përfshin pesë faza të ndryshme. Jetë i sigurt për të kursyer / kohën tuaj aftësive të veçanta në mënyrë që të gjitha aftësitë e veçanta janë menjëherë në dispozicion për fazën përfundimtare.

Faza 5 - Kërkojnë: Finn, Vet Chewie, Rey

Për Fazën 5, Shpejtësia e armikut është e vështirë të përputhet, prandaj është edhe më e rëndësishme të rregulloni modet. Mbijetesa e Vet Chewie është thelbësore për kalimin nëpër fazë. Faza 5 është vendi ku do të ishte më e dobishme të kesh Vet Chewie në Gear 9.

Fazat 6 dhe 7

Faza 6 është kryesisht kinematike. Për sa kohë që Finn dhe Rey janë modded / geared mjaft mirë për të marrë nëpër fazat e mëparshme, Fazat finale duhet të ketë asnjë çështje.

Faza 7 ofron një Rey të veçantë, i cili mund ose nuk mund të jetë aq i fortë sa Rey juaj, por në asnjë mënyrë, Faza është tërësisht kinematike dhe nuk mund të humbet. Faza 7 është thjesht për të shijuar fundin dhe për të blerë Rey (Trajnimi Jedi).

 

 

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit