SWGoH 101: Udhëzuesi Gjithëpërfshirës për Mod

Modet shtojnë një shtresë jashtëzakonisht të trashë kompleksiteti në një lojë tashmë të komplikuar.

Qëllimi i këtij udhëzuesi është të prishen statistikat mod, mënyrën se si mods punojnë, mod slinging, dhe si të në mënyrë efektive fermë dhe të shfrytëzojnë mods.

Të jetë i sigurt për të shqyrtuar tonë Modat më të mira udhëzon për mods më të mira për karaktere individuale.

Ky udhëzues do të shqyrtojë sa vijon:

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit
 

Mod Bazat

Para se mods të shfaqeshin në lojë, të njëjtët karaktere gjithmonë kishin të njëjtat stats në të njëjtën veshje.

Gjithkush që drejton 7 * Gear 8 QGJ në nivelin 80 kishte të njëjtën shpejtësi, fuqi, shëndet, etj. Si të gjithë të tjerët që drejtonin 7 * Gear 8 QGJ në nivelin 80. Mods krijojnë një diferencim brenda të njëjtëve yje, ingranazhet dhe nivelet, dhe për të krijuar atë diferencim, mods të gjithë vijnë me statistika të ndryshme. Ekzistojnë kaq shumë stats dhe kombinime të ndryshme të të gjitha modave që tani është pothuajse e pamundur të përfundosh me dy karaktere identike.

Modet janë të ndara Pikat, nivelet, ngjyrat / cilësitë, forma, skedat, statistikat fillore dhe statistikat sekondare.

Atje jane 6 Dots / Rarities, Nivelet 15, Ngjyrat / Cilësitë 5, Format 6, Mod Modalitetet 8, Stendat Primare 11 dhe Statistikat e Mesme 12 në dispozicion për mods, duke e bërë Mods pjesën e vetme më komplekse të Star Wars Galaxy of Heroes.

Çdo karakter në Level 50 + mund të ketë modele individuale 6 në të njëjtën kohë (1 në secilën formë) dhe të bësh shumicën e modeve të shtuara është ajo që ndan lojtarët që kryejnë mirë në Arena, Luftën Galaktike, Bastisjet dhe Betejat Territoriale dhe ata që mos.

Kreditet përdoren gjatë gjithë procesit të modifikimit pasi ato kërkohen për të niveluar mods dhe gjithashtu për të hequr mods nga një karakter për të shtuar në një karakter tjetër.

Site https://swgoh.gg është një burim i shkëlqyeshëm në rishikimin e modeve të aplikuara të listës suaj dhe është një sit kryesor për të siguruar që ekipet tuaja gjithmonë të mbajnë modat tuaja më të mira.

Tjetër: Shikimet Mod dhe Rekomandimet në lojë

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18