Udhëzuesi SWGoH 101 Mod: Si të zgjedhni modë të mirë

Si të zgjidhni Modat e mira

Ka shumë copa për zgjedhjen e mods të mirë:

Përzgjedhja e modave më të mira mod

Figurët kryejnë më së miri me modelet më të mira të caktuara për ta. Gjithsesi, çdo karakter është i ndryshëm dhe kërkon grupe dhe statistika të ndryshme. Jetë i sigurt për të shqyrtuar udhëzime mod individuale karakter për detaje të veçanta mbi atë se çfarë mods punojnë më mirë për të cilat karaktere.

Dëmtimi kritik (Mostrat e mostrës: Chirrut Imwe, Komandanti Luke Skywalker, Darth Maul)

 • Figurë që përdoren për të bërë më shumë dëme në betejë
 • Figurë që kanë gjasa të goditen shumë dhe gjithashtu goditen shpesh me Dëmin Kritik

Potencë (Mostrat e mostrës: TIE Fighter Pilot, Perandori Palpatine, Teebo)

 • Figurë që shkaktojnë debuffime, të tilla si Stun, Immunity Buff, Block Aftësia, etj.
 • Figurë që kanë aftësinë për të reduktuar Turn Meter
 • Kërkohet Potencë e Lartë për të siguruar që debuffët e aplikuar të rrinë
 • Potenciali gjithashtu është i nevojshëm për të ndihmuar Reduktimin e Shndërritjes së Metrave në fakt zvogëlimin e Shndërritjes së Metrës kur të dëshironi

Këmbëngulje (Mostrat e mostrës: Rex, Old Ben, Chewbacca)

 • Figurë që duhet të jenë në gjendje të përdorin aftësitë e tyre shpesh
 • Qëndrueshmëria zvogëlon gjasat që një debuff të ngjitet
 • Qëndrueshmëria më e lartë siguron që personazhet janë në gjendje të përdorin sulmet e tyre të Veçanta kur të jetë e nevojshme

Shansi kritik (Mostrat e mostrës: Lando Calrissian, Ezra Bridger, Jedi Knight Anakin)

 • Figurë që marrin shpërblime kur ata shënojnë hite më kritike
 • Shansi kritik siguron që personazhet që godasin rëndë do të godasin ka më shumë dëmtime kritike

Shpejtësi (Mostrat e mostrës: Grand Master Yoda, Admiral Thrawn i Madh, BB-8)

 • Figurë që kanë Aftësi të Posaçme ose Sulme që janë të dëshiruara sa më shpejt që të jetë e mundur
 • Shembuj: Qëndrueshmëria e Master Yoda përmes aftësisë së Meditimit të Betejës ose aftësia e Thyerjes së Thrawn

shëndetësor (Mostrat e mostrës: Bastila Shan, Shoretrooper, Shtypës i egër)

 • Karakteret që kanë aftësi shëruese pasi shumë aftësi shëruese i referohen Shëndetit Max të një personazhi
 • Tanke, të dyja ngacmuar dhe jo-taunting, kanë nevojë për Shëndetësi të lartë për mbijetesën më të madhe
 • Pothuajse të gjithë personazhet mund të marrin disa përfitime nga modalitetet e shëndetësisë, ndërsa Shëndeti më i lartë barazohet me mbijetesën më të gjatë në betejat

Kundërvajtje (Mostrat e mostrës: B2, Gar Saxon, Hera Syndulla)

 • Figurë që kanë shansi më të ulët kritik
 • Karaktere me shpejtësi bazë të ulët / li>
 • Karaktere me Aftësi të Posaçme që ofrojnë debuffs më efektive dhe efekte të tjera se një sulm Bazë

mbrojtje (Mostrat e mostrës: Darth Nihilus, Fronti Sun, Ben i Vjetër)

 • Tanke dhe karaktere me mesataren Armor dhe Statistikat e Rezistencës
 • Figurë të cilëve jetëgjatësia në betejë barazohet me përdorimin më të madh të aftësive të tyre të fuqishme
 

Përzgjedhja fillore sipas formës:

Sheshe dhe Karo:

 • Sheshe dhe Diamante kanë Përparim dhe Mbrojtje paraprake respektivisht
 • Pjesëtarët e dytë për këto forma kanë rëndësinë më të madhe për shkak se primaret e tyre nuk ndryshojnë

Qarqe:

 • Në përgjithësi është më mirë të kemi statumin primar të Mbrojtjes për Qarqet dhe jo Shëndetin
 • Primarët e shëndetit max në + 5.88% (+ 16% 6E) ndërsa primaret e mbrojtjes max në + 23.5% (+ 24% 6E)
 • 1 * Qarqet primare Shëndetësore max në + 1.88% Shëndeti; Lvl 1 5 * Mbrojtja Qarqet primare janë akoma më të mira me + 2.5% Mbrojtja
 • P.sh., një personazh me 5000 Health dhe 5000 Protection do të shohë një Rrip primar Shëndeti primar të rrisë Shëndetin në 5294 dhe të shohë një mbrojtje më të madhe të Mbrojtjes së Rretës primare Mbrojtja ndaj 6175
 • Shëndeti primar vlerësohet mbi Mbrojtjen primare në rastet kur kit aftësia jep forcë nga shëndeti i përgjithshëm, si me Bastila Shan

Shigjeta:

 • Shpejtësia është e vetmja primare e vlefshme për Shigjetat
 • Ndërsa Shmangia dhe Saktësia e Krimit mund të kenë përdorimet e tyre, Shpejtësia është në masë të madhe statusi më i mirë
 • Mbrojtja primare mund të jetë e dobishme për tanke specifike për taunting, dhe vetëm në rastet kur nuk ka frekuenca të tjera primare Speed
 • Fyerja ose Primaret e Mbrojtjes për Shigjetat mund të kenë vlerë, por vetëm në skenarë ku një shpejtësi SECONDARY është e pranishme dhe preferohet më shumë se + 12 Speed
 • Shigjetat, shmangia e kriteve dhe shigjetat e sakta duhet të shiten për kredi përderisa nuk janë moda Tier 5A (5 * Gold) dhe kanë një sekondë + 5 Speed ​​në nivelin 1

Trekëndëshat:

 • Dëmtimi kritik është zakonisht primari më i mirë për trekëndëshat
 • Shumica e personazheve mund të përfitojnë nga maksimumi% 36% Dëmtimi Kritik
 • Tanke shpesh mund të përfitojnë nga Trekëndëshi Mbrojtës primar
 • Shansi kritik mund të jetë i dobishëm në qoftë se nuk janë të disponueshme as elementë kryesorë të dëmtimit, mbrojtjes dhe veprës penale
 • Ndërsa Mbrojtja ka përdorimet e saj, primaret e tjera janë shumë më të vlefshme për një trekëndësh
 • Primarët e shëndetit kanë pak përdorim, por meqë trekëndëshat janë forma më e vështirë për të fituar, është e dobishme që të mbahen në të gjitha trekëndëshat për të kompletuar modë të plotë

Kalon:

 • Stat statusi më i mirë për kryqet varet nga lloji i karakterit
 • Personazhet që aplikojnë debuffs (Expose, Daze, Tenacity Down) kërkojnë një kryq primar të Potencës
 • Tanke mund të përdorin më së shumti primaret e mbrojtjes ose të mbrojtjes
 • Fillimi i veprës është i dobishëm në modelet Tier 5A për qëllime të prerjes dhe në karaktere shumë specifike, të dëmtuara
 • Një Kryqëzor primar i qëndrueshmërisë mund të jetë i dobishëm për personazhet që nuk kërkojnë shumë potencë dhe janë më të fokusuar në mbajtjen e debuffit
 • Primarët e shëndetit mund të shiten për kredi, përveç nëse ato përdoren për të përfunduar përkohësisht një set mod ose janë Tier 5A me shpejtësi të mesme

Përzgjedhja sekondare:

Me 12 statistikat e mundshme të disponueshme, një mod të vetme mund të përfundojë me ndonjë nga statistikat individuale dhe me ato statistika brenda çdo rangjeje. Në Statistikat fillestare dhe sekondare Seksioni, maksimumi i vlerësuar i statistikave të mesme është renditur.

Stat më i rëndësishëm sekondar është Speed! Të gjitha sekondat e tjera janë të zbehtë në rëndësi kur krahasohen me shpejtësinë.

Suksesi i përgjithshëm në Star Wars Galaxy of Heroes vjen nga një aftësi për të diferencuar një mod "të mirë" nga një mod "të keq" bazuar në statistikat e tij primare dhe sekondare.

1) Më poshtë moda katrore e ndarjes ka statistikat e mëposhtme të mesme:

 • + 36 Vepër
 • + 13 Speed
 • + Shëndeti i 754
 • + Potenciali i 1.94%

Lëndët seksuale të veprës, shëndetit dhe fuqisë janë të gjithë shumë mediokre, por + 13 Speed ​​është një stat i shkëlqyer sekondar, që e bën këtë një mirë mod. Me Potencën e shtuar, ky mod do të funksiononte më së miri në një karakter që zbaton debuffs dhe në përgjithësi ka më të ulët shansin kritik. Shënim: Mod set është Offense, që do të thotë se tre mods shtesë set vepër janë të nevojshme për të krijuar bonus caktuar.

2) Moduli i mëposhtëm i Shëndetit i vendosur në trekëndësh ka këto statistika:

 • + 36% Dëmtimi Kritik Primar
 • + 1.29% Mbrojtja
 • + 43 Vepër
 • + 1.87% Shansi kritik
 • + Mbrojtja 756

Edhe pse ky trekëndësh ka një dëm kryesor të kritikave, me vepra të mira dhe disa mbrojtje mjaft të dobishme, ky trekëndësh nuk ka një shpejtësi të Mesme. Që mods trekëndësh janë të rralla dhe ajo ka dëmtimin e Kritik primar, kjo nuk është krejtësisht e padobishme, por është vlerë është ka rënë ndjeshëm pasi që nuk ka shpejtësi.

3) Moduli i mëposhtëm shënoi Dëmin e kritikëve ka statistikat e mëposhtme:

 • + 9.5% Mbrojtja Fillore
 • + 8 Speed
 • + Mbrojtja 5
 • + 32 Vepër
 • + 0.37% Vepër

Ky mod ka + 8 Speed ​​secondary që do të ishte mirë në çdo formë tjetër, por kjo është një shigjetë. Një mbrojtje primare në një shigjetë është një stat i tmerrshëm, sidomos në një mod të Dëmtimit të Kritikës. Për më tepër, ky mod është i niveluar deri në Nivelin 12 që do të thotë se + 8 Speed ​​është më e larta që ne do të shohim për shpejtësinë e Mesme, edhe nëse është e niveluar me nivelin 15.

Ndërsa mod ka disa vlera me + 8 Speed, vlera e saj është ashpër zvogëlohet me Mbrojtjen fillore në një shigjetë, në vend të shpejtësisë. Dëmi i Crit Detyrave i takon gjithashtu një karakteri që kërkon shpejtësi më të madhe se mbrojtja, duke e bërë modin e vlerës më të vogël.

4) Rrethi i vendosur i Shëndetit në vijim ka këto statistika:

 • + 23.5% Mbrojtja Fillore
 • + Mbrojtja 1393
 • + 0.71% Shëndeti
 • + 5 Speed
 • + 0.43% Vepër

Ndërsa% e Shëndetit dhe Kundërvajtja% japin rritje shumë të medies, mod ka akoma një vlerë të vogël. + 1393 Mbrojtja shton një sasi të mirë për mbrojtjen e bazës dhe + 5 Shpejtësia është ende më e mirë se një mod pa asnjë shpejtësi të mesme fare. Gjithashtu, modi është Tier D (Green) dhe mund të jetë feta në nivele më të larta, deri në 6E.

5) Hidhni një sy në modet e mëposhtëm:

 • Njëra është një nivel 1, 4 * Gray (4E) Shëndeti i vendosur në shesh
 • Njëra është një nivel 15, 1 * Green (1D) Shëndeti i vendosur trekëndësh me këto grupe:
  • + 1.88% Shëndeti Fillor
  • + 28 Vepër
  • + 0.8% Mbrojtja
  • + 0.75% Mundësia e Kritit
  • + 1 Speed

Cila është më e mirë? As. Të dy mods kanë përdorim shumë të kufizuar dhe janë njësoj të tmerrshme.

Moduli 1D në nivelin 15 ka vetëm + 1 Speed ​​dhe sekondaret e tij primare dhe të tjera janë kaq të ulëta saqë nuk ka vlerë të caktojë fare.

Në anën tjetër, modali 4E duhet të përmirësohet plotësisht për të parë ndonjë nga sekondaret e tij. Kjo mod mund përfundojnë me një sekondë të shpejtësisë, por për shkak se shpejtësia aktualisht nuk po shfaqet, max Shpejtësia e sekondës është + 5. Kërkimet në mods kanë treguar se ka më pak se shans 6% për një mod gri që të përfundojë me një sekondë të shpejtësisë.

Përveç kësaj, mod 4E gjithmonë do të mbetet një modë 4E shtresore. Nuk ka metodë aktuale për të rritur një modë 4 * në një modal 5 * dhe nuk ka asnjë mënyrë për të fetë një modë 4E në një Tier më të lartë (4D, 4C, etj).

Kuptimi i vlerës së modave duke rishikuar statistikat e disponueshme është çelësi për të siguruar që personazhet e një lojtari të modifikohen më së miri.

 

Përzierje dhe Përputhje:

Siç është diskutuar në Mod Sets seksion, duke krijuar grupe të vlefshme është pothuajse aq e rëndësishme sa gjetja e sekondave të drejta.

Tre palë mods Health mund të ofrojnë bonus ~ 30% në shëndetësi (10% + 10% + 10%), por edhe + 30% off një bazë të karakterit Shëndeti nuk është aq shumë në krahasim me të gjitha rritjet në dispozicion. Në vend se tre grupe të mods shëndetësore, do të ishte më mirë të përfshiheshin një set modësh të shëndetësisë, një grup modash të fuqisë dhe një set modash të qëndrueshmërisë.

Në vend të një rritje 30% në vetëm Shëndetin, shkëmbimi do të ishte + 15% Potencë dhe + 20% Tenacity, i cili krijon një karakter më të harmonishëm.

Katër modele të dëmtimit të Kritikave ofrojnë + 30% Dëmtimi i Kritikave dhe një shtesë e një modaliteti të Rreziqeve të Kritikëve i jep + 8% Extra Kritike Chance, e cila në përgjithësi ndihmon frekuencën që aplikohet + 30% Dëmi i Kritit.

Ndonjëherë një set mod mund të jetë më i bollshëm se një tjetër. Shpesh është më mirë të aplikohet edhe një palë modesh shëndetësore me katër moda të dëmtimit të kritikës ose shpejtësisë së përdorimit të vetëm një grupi. Kjo tha, në disa raste, të kesh mods krejtësisht mismatched mund të jenë të dobishme kur të gjitha mods kanë Secondary Speed ​​shumë të lartë.

Tjetër: Bujqësi Këshilla të shpejta

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18