SWGoH 101 Mod Guide: Bujqësia Këshilla të shpejta

Bujqësi Këshilla të shpejta

Mënyra më e mirë për të siguruar që personazhet tuaja kanë modelet më të mira të disponueshme është të keni një kuptim të plotë të të gjitha pikave, niveleve, ngjyrave, formave, grupeve, statistikave primare dhe statistikave dytësore.

Sigurohuni që të merrni kohë për të shqyrtuar të gjitha pjesët e këtij udhëzuesi.

TL; DR Këshilla të shpejta

 • Vetëm sim / betejë nga Sfidat Mod
 • Sim vetëm nga niveli më i lartë i sfidave të modit në dispozicion; mos e klasifiko Nivelin I nëse ke në dispozicion Tier II ose III
 • Plotësoni sfidat e Shëndetit dhe Mbrojtjes dhe 3-yll sfidat Tier III për të hapur më shumë moda në Mod Store
 • Kurseni kredi vetëm duke blerë modele me ngjyrë dhe 5 * (Tiers 5E-5A) me Shpejtësinë e Shpejtë duke treguar
 • Kur është në dyshim, statusi primar i mbrojtjes mund të jetë i dobishëm vetëm për çdo karakter

 

Dosat dhe Don'ts

 • A krijoni moda të përputhura vendos ku është e mundur për bonuse të caktuara
 • Mos u tundo të bësh fermë nga sfidat e Tier I ose Tier II. Shkëmbimi nuk është i dobishëm në fund të fundit.
 • Mos u dekurajoni nga mungesa e sekondarëve të Shpejtësisë; kjo është bluarja më e gjatë e lojës
 • A planifikoni të shpenzoni të paktën 3 javë të njëpasnjëshme për të rritur vetëm mods për të të marrë një grup të mirë të mods cilësisë për një ekip të plotë Arena
 • Të caktojë të gjitha modat me sekondat e shpejtësisë dhe të gjitha shigjetat e Shpejtësisë në karaktere në mënyrë që ata të shfaqen në swgoh.gg
 • Mos i humbni burimet duke prerë moda me statistika mesatare ose statistika që nuk do të shohin një rritje të madheEnde duke luftuar?

Modat janë shumë të komplikuara dhe zgjedhja e më të mirëve në dispozicion për të veshur një ekip të Arena-s mund të jetë sa një sfidë e përgjithshme, aq edhe kohë. Nëse ende nuk jeni të sigurt se si të modifikoni më mirë ekipet tuaja, ose nëse thjesht po kërkoni dikë që t'ju tregojë se si është bërë, ju lutemi merrni parasysh Gaming-fans.com Shërbimi Consulting.

Për vetëm $ 7 USD, ne do të shqyrtojmë modet tuaja të listuara në swgoh.gg dhe do të japim instruksione specifike se cilat mods duhet të shkojnë në cilat karaktere për ekipin tuaj Arena. Ne gjithashtu do të japim rekomandime se cilat nga modalitetet tuaja 5A duhet të jenë të prera në 6E. Shërbimet e tjera të konsulencës përfshijnë përgatitjen e regjistrit tuaj për performancën maksimale në bastisjen Heroike të AAT-it ose Heroin Sith Triumvirate Raid, si dhe bujqësinë e përgjithshme dhe këshilla të pajisjeve të veçanta për regjistrin tuaj.

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 10 / 2 / 18