SWGoH 101 Mod Udhëzues: Udhëzues për Mod Slicing

Udhëzues për ndarjen e modit

Ndarja e Modit është një proces kompleks me shumë pjesë të lëvizshme. Në mënyrë që të thjeshtësojmë kompleksitetin, ne do të prishim procesin Mod Slicing në mini-udhëzuesin e vet.

Udhëzues për ndarjen e modit

Cfare eshte Mod Slicing?

Para modifikimit të modalitetit 2.0, mods gjithmonë ruanin rrallën e tyre (pika) dhe cilësinë (ngjyrën). Një 5 * Mod gri (5E) ishte Grey pa marrë parasysh se çfarë dhe nuk kishte asnjë mënyrë për të zgjeruar gamën e statistikave të mesme. Mod Slicing lejon Mod Tiers të rritet si dhe 5 * Quality to 6 * Quality.

Slicing Fakte të shpejta:

 • Vetëm modelet 5 * mund të ftohen
  • Modelet 1-4 * nuk mund të ftohen në një cilësi më të lartë ose shtresore
  • 1-4 * Modat A (Ari) në Nivelin 15 do të shfaqen si "Maxed" dhe butoni Maxed do të thinjet
 • Vetëm Mods 15 nivel mund të feta
 • Slicing është në dispozicion si vijon:
  • E (Grey) në D (Green)
  • D (Gjelbër) në C (Blu)
  • C (Blu) në B (Purple)
  • B (Purple) në A (Gold)
  • 5A (5 * Gold) në 6E (6 * Grey)
 • Të gjitha Mod Slicing kërkojnë komponentë të veçantë të Rimëkëmbjes Mod për secilin mod me feta
 • Kur shkulje nga 5E në 5A, ndonjë nga statistikat e mesme ka një shans për të rritur, si nivelimi i modit
 • Kur presje nga 5A në 6E, gjendja primare dhe të gjitha statistikat e mesme do të rriten

Pse duhet Slicing Mod?

Nëse modet tashmë duken komplekse, mund të lindë pyetja: "Pse të shtoni ndërlikime të mëtejshme përmes feta?" Përgjigja më e shpejtë është, të bësh moda të forta edhe më të forta. Në thelb, Slicing jep rritjet e mundshme dytësore të stat-ut që janë në dispozicion në modet Tier A (Ari) për modet Tiers BE (Purple, Blue, Green dhe Grey).

Për shembull, një mod 5 * Grey fillon me vetëm një stat primar në Nivelin 1 dhe nga Niveli 15, ai mod do të fitojë 4 statistika dytësore. Shkalla E do të thotë që ato sekondare thjesht shfaqen dhe nuk rriten kur niveli i modit është i niveluar. Nëse Shpejtësia përfundimisht shfaqet në një modë të Tier E (Gri), ajo Shpejtësi do të jetë maksimumi në +5 dhe kjo është më e larta që do të jetë.

Me Slicing, megjithatë Mod modeli Gri bëhet modë e gjelbër dhe në të njëjtën mënyrë që mod modeli i gjelbër do të ketë një shans për ndonjë nga sekondaret e tij të rritet një herë, moduli i ri 5E në 5D do të ketë një shans për cilindo prej degët e saj të rriten një herë. E njëjta gjë vlen edhe për grupin D në C, C në B dhe B në A.

Më e rëndësishmja është hidhja e prerjes nga 5A në 6E. Modelet 6 * Tier E kanë grupin e tyre të shkronjave primare dhe sekondare, dhe dallimet ndërmjet 5A dhe 6E janë të mjaftueshme për të garantuar prerje.

Udhëzuesi Max Primary Stat: 5A 6E
Vepra penale% 5.88% 8.50%
Mbrojtja% 11.75% 20%
Shëndeti% 5.88% 16%
Mbrojtja% 23.50% 24%
Shpejtësi 30 32
Saktësia% 12% 30%
Largimi kritik% 24% 35%
Dëmi Kritik% 36% 42%
Shansi kritik% 12% 20%
Fuqia% 24% 30%
Qëndrueshmëria% 24% 35%
Mod Statistikat e Mesme Max Tiers 1E-5A Max 6E
Shansi kritik 11.25% 11.70%
mbrojtje 45 73
Mbrojtja% 8.50% 19.89%
shëndetësor 2140 2696
Shëndeti% 5.65% 10.51%
Kundërvajtje 230 253
Vepra penale% 2.80% 8.46%
Potencë 11.25% 14.96%
mbrojtje 4150 4607
Mbrojtja% 11.65% 15.49%
Shpejtësi 30 31
Këmbëngulje 11.25% 14.96%

* Statistikat maksimale të verifikuara nga dhe të përdorura me leje nga / U / slimsk8r610 nëpërmjet tij Reddit pas.

Tjetër: Si mund ta ftoj modin?

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 12 / 7 / 18