Udhëzues SWGoH 101 Mod: Prerja e Modave - Si të & Modifikoni Shpëtimin

Si mund ta ftoj modin?

Pasi të kemi kuptuar se çfarë bën Mod Slicing dhe pse është i dobishëm, le të shqyrtojmë se si t'i presim modet.

Të gjitha 5 * mund të pritet menjëherë pasi të jetë relevante Mod Salvage është në dispozicion. Sapo një mod është gati për t'u prerë, një cep i kuq do të shfaqet në cep të modit, duke treguar se modi mund të jetë feta dhe gjithashtu se është siguruar rikuperimi i nevojshëm. Për të fetë një mod, zgjidhni mod (nëse është ose nuk është caktuar aktualisht për një karakter) dhe zgjidhni Fetë button. Fetë butoni do të jetë gjithnjë i disponueshëm për sa kohë mod mund të jetë feta, por butoni Fetë do të shfaqë vetëm një numër të Kuq kur mod është plotësisht i gatshëm për t'u feta.

Ekrani i Slice Mod ofron si në vijim:

  • Totali i kredive në dispozicion
  • Fillimi dhe mbarimi i niveleve të modës
  • Emrat e vjetër dhe të ri Mod Tier
  • Ngjyrat e vjetra dhe të reja të Mod Tier
  • Statistikat aktuale
  • Mod Salvage në dispozicion / kërkohet dhe kreditë e kërkuara

Për të fërkuar plotësisht modin, zgjidhni Fetë nga ekrani i Slice Mod. Mod Salvage dhe kreditë e kërkuara do të zbriten dhe stat të mesme që rritet do të flash jeshile dhe do të tregojë rritjen përkatëse.

Nëse Mod Salvage dhe kreditë janë në dispozicion, mods mund të feta direkt nga 5E në 6E.

Imazhi i mëposhtëm tregon evolucionin e Mod Slicing nga 5E në 6E:

Mod Salvage

Në mënyrë që të fetë çdo mod, të veçanta Ruajtja Mod dhe kredi janë të nevojshme për çdo rritje Tier. Mod Salvage janë fituar përmes betejave Mod Battles Faza 9 dhe Mod Salvage përdorur për të shkuar nga 5A në 6E është fituar përmes Sporti Store.

Sasia dhe lloji i Mod Salvage ndryshimet e nevojshme për secilin nivel. Tabela e mëposhtme jep detaje mbi pjesët e rikuperimit dhe kreditë e kërkuara për përmirësimin e prerjes, si dhe ku secila pjesë mund të merret:

Kreditet Mk 1 lidhës Pin Mk 1 Fusion Disk Mk 1 Chip për Kontrollin e Fuqisë së Fuqisë Mk 1 Fusion Coil Mk 1 përforcues Mk 1 Capacitor Mk 2 Pulse Modulator
5E (Grey) në 5D (Green) 18K 10 - - - - - -
5D (Gjelbër) në 5C (Blu) 36K 5 15 - - - - -
5C (Blu) në 5B (Purple) 63K - 10 25 - - - -
5B (Purple) në 5A (Gold) 90K - - 15 35 - - -
5A (Gold) në 6E (6 * Grey) 200K - - - - 50 50 20
Lokacioni Beteja 9-A Beteja 9-B Beteja 9-C Beteja 9-D Beteja 9-E Beteja 9-F Dyqani i Spitalit

Tjetër: 5A në 6E Slicing

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18