Udhëzues SWGoH 101 Mod: Prerja e Modit - Kur të Fetë & TL; DR Këshilla të Shpejta

Kur të Fetë Mods?

Ndërsa presje në feta është e disponueshme për të gjitha mods 5 *, Mod Salvage e nevojshme mund të marrë kohë për të marrë dhe jo çdo mod është një kandidat optimal për presje.

Ndërprerja nga 5A në 6E kërkon:

 • Amplifikuesit 50
 • Kapacitoreve 50
 • 20 Pulse Modulators

Mesatarisht, shumica e lojtarëve do të marrin 5 - 7 ditë për të prerë një mod të vetëm në 6E midis kohës për të prodhuar Amplifikatorët dhe Kondensatorët dhe blerjen e Modulatorëve vetëm nga Guild Store. Prerja e modave me statistika mesatare mund të jetë e kushtueshme dhe pa nevojë për kohë, prandaj është e rëndësishme të kuptoni të gjitha konsideratat e përfshira në përcaktimin nëse një mod duhet të pritet.

Shape / Slot konsiderata:

 • Sheshe dhe Diamante - Të gjitha Sheshet kanë primaren e Sulmit dhe të gjitha Diamantët kanë primaren e Mbrojtjes. Me rritjen e madhe nga 5A në 6E dhe me shpërblimet e përcaktuara në përgjithësi nga këto statistika, pothuajse të gjitha Sheshet dhe Diamantët janë kandidatë të mirë për feta.
 • Qarqe - Rrathët kanë ose primare të Shëndetit ose të Mbrojtjes dhe, me rritjen e vogël nga 23.5% në 24% në% e Mbrojtjes, Rrethet primare të Shëndetit janë kandidatë idealë për t'u bërë pjesë e Mbrojtjes së Qarqeve Parësore të Mbrojtjes.
 • Shigjeta - Shpejtësia është ende e vetmja primare përkatëse në Shigjeta, por Shigjetat e nivelit DB me sekondarë të shpejtësisë dhe primare jo të shpejtësisë mund të priten në shpresën e fitimit të sekondave më të larta të shpejtësisë. Mbani në mend, megjithatë, çdo sekondar që shfaqet në një Shigjetë lehtësisht zhvlerësohet nga Shigjeta primare e Shpejtësisë.
 • Trekëndëshat dhe kryqëzimet - Me shumëllojshmërinë e zgjedhjeve primare në Trekëndëshat dhe Kryqet, është shumë më e rëndësishme të merret parasysh modi deri në statistikat e tij primare dhe sekondare për të përcaktuar nëse Trekëndëshat ose Kryqet do të vlejnë të presin.

Konsideratat kryesore të statutit:

 • Fyerja, Mbrojtja, Shëndeti, Diga e Krit, Shkaqet e Krimit janë të gjitha primare të mëdha për të fetë, sepse ata marrin rritjet më të mëdha dhe gjithashtu kanë efektet më të mira.
 • Shënim: Këto janë primarë të mirë për të fetë në të gjitha, por FRYMAT.
 • Qëndrueshmëria ka rritjen më të madhe, por siç është diskutuar në Kuptimi i statistikave Mod, ajo merr një LOT të qëndrueshmërisë në mënyrë efektive të shmangur Potencë më të lartë dhe ka statistika më të mirë për të marrë parasysh kur presje në feta
 • Potenciali është një statistikë e shkëlqyer, megjithatë, krahasimisht ajo nuk është aq e lartë sa të tjerët dhe ndikimi i rritjes nuk është aq i lartë sa statistikat e tjera
 • Shpejtësia, është statuja më e rëndësishme në lojë, por rritja e fituar nga prerja e shpejtësisë primare është vetëm +2. Ndërsa çdo pikë e Shpejtësisë mund të jetë e vlefshme, prerja e nivelit kryesor të Shpejtësisë nuk siguron kthimin më të madh në vlerë duke pasur parasysh shpenzimet e Mod Slicing Salvage
 • Saktësia dhe shmangia e kritikëve kanë rritje të konsiderueshme sapo të jenë prerë, por duke pasur parasysh se ato shfaqen vetëm në shigjetat, rritjet nuk e tejkalojnë shpejtësinë primare

Konsiderata të mesme stat:

Kur mods janë feta nga 5E deri në 5A, ndonjë nga statistikat e mesme mund të rritet drejt max për mod 5A. Kur presje nga 5A në 6E, ndikimi i shumëzuesit duhet të merret parasysh:

Kjo ndihmon për të shfrytëzuar matematikën e mësipërme për të përcaktuar se çfarë do të jenë statistikat e mesme 6E para se të priten një mod nga 5A në 6E dhe krahasoni ato sekondare me max. Një statistikë "e mirë" është rreth 50% ose më e lartë e statistikave maksimale të disponueshme.

Rregulla të përgjithshme:

 • mirë
 • Vepra penale%
 • Mbrojtja%
 • Fuqia%
 • Shëndeti%
 • Në rregull
 • Mbrojtja (e sheshtë)
 • Vepra (e sheshtë)
 • Mbrojtja%
 • Qëndrueshmëria%
 • Shëndeti (banesë)
 • meh
 • Shkaqet e krimit
 • Mbrojtja (e sheshtë)
 • Shpejtësi

Shpejtësia dhe prerja:

Para Mods 2.0 Update, Speed ​​ishte veçmas stat i vetëm që kishte rëndësi, dhe ndërsa disa nga primaret dhe sekondat e tjera kishin vlera të përgjithshme, Speed ​​ishte në mënyrë dërrmuese më e dobishme. Mods 2.0 Update, megjithatë, u përpoq për të niveluar përdorimin krahasues të Speed ​​përmes mods 6E. Kjo tha, SWGoH është një lojë me bazë në kthesë, që do të thotë shpejtësia e karakterit do gjithmonë të jetë elementi më i fuqishëm.

Shpejtësia mbetet aq e rëndësishme sa më parë, por kur të marrim në konsideratë se cilat do të thotë mods për të fetë, shpejtësia si primare do të rritet vetëm + 2 dhe shpejtësia si një sekondare do të rritet vetëm + 1 (ndoshta deri + 2 në raste jashtëzakonisht të rralla). Kur krahasohen të gjitha mundësitë, rritjet e dhëna për Speed ​​nuk janë të mjaftueshme për të fetë një mod vetëm për Speed. Në vend të kësaj, mods duhet të pritet vetëm në qoftë se ata tashmë kanë Speed ​​si një sekondar të lartë DHE nëse statistikat e tjera sekondare janë të vlefshme po ashtu.

Fetë apo pa fetë?

 • Mbrojtja do të rritet në 24%
 • Shpejtësia do të rritet në 18
 • Qëndrueshmëria do të rritet në 1.74%
 • Mbrojtja% do të rritet në 3.23%
 • Vepra do të rritet në 75

Duke përdorur rregullin tonë të përgjithshëm të "50% + të maksimumit":

 • Shpejtësia është ~ 60% e maks
 • Qëndrueshmëria është ~ 13% e maks
 • Mbrojtja është ~ 19% e maks
 • Vepra është ~ 34% e maks

Do të ketë një rritje 0.5% Mbrojtje dhe tre nga katër sekondaret janë shumë mediokre. Shpenzimet për 50 Amplifiers, 50 Capacitors dhe 20 Pulse Modulators për të arritur disa sekondë të butë dhe + 1 Speed ​​nuk është, në përgjithësi, një përdorim i mirë i burimeve.

 • Potenciali për 30%
 • Shpejtësi për 24
 • Qëndrueshmëri në 1.96
 • CC tek 2.05
 • Mbrojtja ndaj 15

Përsëri, të gjitha sekondat janë mediokër. Kjo tha, primar do të shohë një rritje në 30%. Që + 24 Speed ​​është spektakolare dhe shumë afër max në dispozicion, stat primare dhe rritjet e shpejtësisë do të justifikojnë shpenzimin e burimeve për të fetë mod.

 • Mbrojtja ndaj 20%
 • Shpejtësi për 17
 • Shëndeti në 795
 • CC në 1.93%
 • Vepra ndaj 1.51%

Shëndeti sekondar është i moderuar, por shanset dhe shantazhi i krimit nuk janë asgjë të veçantë. Kjo tha, rritja e Mbrojtjes nga 11.75% në 20% është afër dyfishimit të Mbrojtjes së dhënë me këtë mod. Në #kuptimin e statistikave Mod është shpjeguar se praktikisht çdo person mund të përfitojë nga Mbrojtja. Në përgjithësi, kjo do të ishte një mod i mirë për të fetë për 6E.

TL; DR Skedë Këshilla të shpejta

 • 5A në 6E presje në thonjë jep një bonus të madh për shumicën e statistikave
 • Vetëm fetë mods me i lartë Shpejtësi të shpejtësisë
 • Fyerja, mbrojtja dhe kritikat e dëmtimit të Kritit japin kthimet më të mira në prerje
 • Vepra%, Mbrojtja%, Fuqia%, dhe Shëndeti% sekondarë japin kthimet më të mira në presje
 • Buxheti 50 kristale në ditë për një refresh Energji Mod
 • Ruaj argumentet 450 Guild Store çdo ditë për 5A për 6E Speciale Salvage

Tjetër: Modloadouts

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18