SWGoH 101 Mod Udhëzues: Mod Farming

Mod Farming

Modat mund të fitohen përmes Mod Battles, Mod Sfidat, dhe Mod Store. Të gjithë lojtarët duhet së pari të fillojnë me fushën e Mod Battles të lojës që hapet në Level 50.

Mod Betejat dhe Sfidat shfrytëzojnë Energjinë Mod për çdo betejë dhe çdo karakter brenda listës mund të përdoret për të luftuar çdo betejë. Çdo fazë e Mod Battles i referohet një mod mod të ndryshme.

 • Faza 1 - Shëndeti
 • Faza 2 - Mbrojtja
 • Faza 3 - Dëmi Kritik
 • Faza 4 - Shansi Kritik
 • Faza 5 - Qëndrueshmëria
 • Faza 6 - Vepra penale
 • Faza 7 - Potenca
 • Faza 8 - Shpejtësia
 • Faza 9 - Rikuperimi i prerjes në mod

Zona Mod Battles lejon lojtarët të fillojnë të marrin moda në grupe të ndryshme në ose 1 * ose 2 * dhe përfundimi i Mod Battles Faza 3 është e nevojshme për të zhbllokuar Mod Sfidat. Faza 9 Mod Battles nuk sigurojnë mod, por Mod Slicing salvage në vend.

Mund të jetë joshëse që të mods fermë nga Battles Mod, sepse Battles Mod lejojë lojtarët për të zgjedhur një grup të veçantë formë. Mos e bëni këtë! Plotësoni të gjitha betejat nga fazat e para 8 të Betejat Mod për të zhbllokuar të gjitha Sfidat Mod dhe pastaj, vetëm bëj Sfidat Mod më pas. Mods duhet është vetëm të jetë e kultivuar nga Mod Sfidat.

Pas përfundimit të tre fazave të para të Mod Battles, Sfidat Mod do të hap me sfidat e para mod: Shëndeti, Mbrojtja dhe Dëmtimi Kritik. Pasi të përfundojnë të gjitha fazat e betejave Mod, sfidat e mbetura do të hapen. Mod sfidat secili ka tre nivele që secili mund të përfundojë deri në 3 *. Mod Store gjithashtu do të hapet pas përfundimit të tre fazave të para të Mod Battles.

Tier I e Mod Sfidat ofrojnë modele 3 * në çdo formë dhe ngjyrë të mundshme. Tier II ofron modele 3 * dhe 4 *, dhe Tier III ofron 3 *, 4 *, ose 5 *. Modet gjithmonë duhet të jenë të kultivuara nga niveli më i lartë i sfidave në dispozicion për të dhënë opsionin më të mirë për arritjen e modave 5 *.

Tier I e Sfidave Mod kërkojnë të paktën tre karaktere në 3 * secila. Tier II kërkon katër karaktere në 4 * secila dhe Tier III kërkon pesë karaktere në 5 * secila.
 

Mod Setet nuk trajtohen njësoj:

Potencë set mods janë një nga grupet më të vlefshme në lojë.

 • Fuqia më e lartë rrit gjasat që një person që aplikon debuffs (Ability Block, Daze, etj) do të jetë në gjendje të marrë ato debuffs të rrinë në armiq
 • Potencë më e fortë vlen edhe për aftësinë e një personazhi për të hequr matësin e rradhës siç tregohet nga kompleti i aftësisë

Dëmtimi kritik (Dam Krit ose CD) dhe Kundërvajtje mods janë gjithashtu shumë të vlefshme.

 • Katër modat e digave kritike mund të rrisin dëmin bazë kritik nga 150% në 180% i cili siguron një nga rritjet më të larta direkte brenda lojës
 • Modrat e digave kritike, megjithatë, i përkasin personazheve me shumë të lartë kritike Chance bazë, ose mods duhet të kombinohet me një shans Chance krit për të siguruar gjasat e një hit kritike
 • Katër modat e kundërvajtjes mund të rrisin dëmtimin fizik të bazës nga 15% që do të thotë se në çdo sulm që godet, hit normal ose kritik, dëmi i përgjithshëm është rritur
 • Modat e veprave penale mund të përdoren për vetëm rreth çdo karakteri për të siguruar që dëmi të maksimizohet
 • Shënim: Para-Mods Update 2.0, Dig Dem ka qenë përgjithësisht më e dobishme dhe ofroi më shumë dëme se Shkelja, por Post-Mods 2.0 Update, Vepra siguron dëmin më të mirë të përgjithshëm. Kjo është shqyrtuar në më shumë detaje në seksionin Kundër dëmtimit kundër veprës.

Tenancity Shansi kritik (Crit Chance ose CC) mods të vendosur mund të kenë përdorimet e tyre dhe janë më mirë se drejtimi i shkronjave pa moda, por shpërblimet që ofrojnë nuk janë gjithmonë aq të fuqishme sa Vepra ose Fuqia, dhe janë shumë të aftë për të varur nga kit.

Shpejtësi është një mod më konfuze, edhe pse ndikon drejtpërdrejt në stat.

 • Siç u diskutua në Speed, aka Grail i Shenjtë, Shpejtësia është statusi më i rëndësishëm i karakterit
 • Shpejtësia e Shpejtësisë nuk ofron aq shumë rritje sa një shigjetë në çdo set me shpejtësinë primare ose disa nga sekuencat më të larta të shpejtësisë
 • Vendosja e shpejtësisë kërkon mods 4 për të dhënë një bonus maksimal prej + 10% Speed
  • Kjo rritje prej 10% bazohet jashtë karakterit bazë Shpejtësi nga nivelet e marsheve të plotë.
  • Karakteri me shpejtësinë më të shpejtë të bazës (në nivelin maksimal dhe nivelin) është TIE Fighter Pilot (TFP) në 182.
  • Nëse TFP-së i jepet modaliteti i caktuar i shpejtësisë 4, shpejtësia maksimale që mund të marrë është + 17 nga ajo mod set.
  • Përqindjet e Base Stat rriten vetëm nga nivelet e plota të ingranazheve, kështu që vetëm shpejtësia e TFP nga ingranazhi 1-11 konsiderohet edhe nëse Shpejtësia e tij e plotë bazë është 182 me pjesët e ingranazhit 12.
 • Shpejtësia e + 17 mund të arrihet me një modë 1 * me shigjetë me shpejtësi primare dhe më shumë se + 17 mund të arrihet lehtë me sekondarë të shpejtësisë në forma të tjera mod.
 • Shpejtësia + 17 e fituar nga modalitetet e përcaktimit të shpejtësisë 4 do të thotë që një karakter si TFP nuk do të ishte në gjendje të fitonte shpërblime të tjera më të mira të tilla si Vepra ose Fuqia, të cilat janë shumë të vlefshme për TFP.

shëndetësor është modi më themelor i modës dhe ofron një shtytje të drejtpërdrejtë në shëndetin e karakterit, por një herë moda të tjera të modës bëhen të disponueshme, mods shëndetësor nuk duhet të jetë një fokus.

mbrojtje modet mund të duken më të ngatërruara sepse nuk ka stat specifik të quajtur "Mbrojtje" në skedat stat në lojë, por zakonisht Mbrojtja vlerësohet më shumë se Shëndetësia.

 • Mbrojtja zvogëlon dëmet e marra nga çdo sulm, p.sh., një sulm që vjen kur 10,000 reduktohet në 9,000 nëse një karakter ka 10% Armor (të prekur nga Mbrojtja).
 • Mbrojtja ndikon si në Shëndetin dhe Mbrojtjen, kështu që personazhet përfundojnë duke marrë gjithsej më pak dëme nga çdo sulm, ndërsa Shëndeti vetëm mund të rrisë Shëndetin në dispozicion.
 • Kompletimi i Grupit të Mbrojtjes Tier III në 3 * do të hapë më shumë moda në Mod Store

 

Mod Store:

Mods mund të blihen në Mod Store pas përfundimit të tre fazat e para të Betejat Mod. Ashtu si dyqanet e tjera në lojë, Mod Store rifreskon një herë çdo 6 orë, por ndryshe nga dyqanet e tjera, Mod Store mund rifreskohen manualisht vetëm për kristalet 15 në vend të kristaleve 50.

Mod Store ofron mods në çdo gjë të rrallë ose të cilësisë dhe mods janë në dispozicion për të dy kredi dhe materiale të ndërtimit të anijeve (kredi anije). Nuk ka asnjë ndryshim në mes të mods në dispozicion për kreditë kredi kredi anije, jashtë burimit të monedhës. Ndërkohë që spekulimet e kreditit sporadik janë në dispozicion për të furnizuar me lart 10 milion kredi në një kohë, asgjë e ngjashme nuk ekziston për kreditë e anijeve, prandaj monedha është në përgjithësi më e rrallë dhe duhet të harxhohet më konservativisht.

Kur të blini mods, ekzistojnë disa mundësi:

 • Grupet e blerjes së modit që ende nuk janë hapur
 • Modet e blerjes që kanë statistika primare ose të mesme të dëshirueshme

Modet më të mira për të blerë janë moda "me ngjyrë" ku shpejtësia e Mesme e shpejtësisë është e listuar tashmë. Mods gri duhet të blini rrallë, nëse jo. I vetmi mod i mirë gri për të blerë është një formë shigjetë me shpejtësinë primare.

Siç referohet në Nivelet Mod Colors seksionet, një mod ngjyrë / jo gri me Shpejtësinë e Dytë që tregon është mod më të mirë për të blerë / blerur, sepse vetëm ato mods kanë aftësinë për Speed ​​rritje të mesme.

Për shembull, një Moda jeshile (niveli D) me Shpejtësinë e Dytë të treguar do të ketë një shans për rritje Speed ​​një kohë kur mod është përmirësuar në Level 12, dhe sekondare të tjera janë shfaqur. Një modë ari me shpejtësi që shfaqet si secila nga katër sekondaret ka një shans për të rritur shpejtësinë në nivelet 3, 6, 9 dhe 12. Një model ari me + 5 Speed ​​tregon mund të rritet deri katër herë dhe mund të bëhet + 20 Speed ​​ose më i lartë.

Megjithatë, vini re, se kjo rritje nuk është gjithmonë e garantuar. Ka një shans që edhe modi i artë me Shpejtësi të Shpejtësisë të mund të rrisë të gjitha sekondaret e tjera dhe Shpejtësia e Mesme mund të mbetet e njëjtë.

Shpejtësia mbeti në +5. D'oh!

E gjithë kjo pavarësisht, ndërsa një modë gri 5 * me zero dytësorë që tregojnë mund fitoni + 5 Shpejtësi në një farë pike pasi niveli është i barabartë, që Shpejtësia sekondare nuk ka shanse të rritet. Ne shume, shumë rastet, mods gri do të fitojë ndonjë stat të tjera sekondë përveç Speed, e cila mund të jetë frustruese.

 

Mod Sfidat në 3 *

Para modifikimit 2.0 Mods, secili mod set kërkoi një fraksion të veçantë për të përfunduar betejat sfiduese. Me modifikimin 2.0 Update, megjithatë, nuk është më e nevojshme të fitohet një fraksion i panevojshëm ose i padëshiruar vetëm për të fiksuar një mod të veçantë nga sfida e tij.

E gjithë kjo pavarësisht, përfundimi i secilës prej betejave të sfidës në 3 * është çelësi i mods bujqësisë shpejt dhe ka disa statistika të karakterit të përgjithshëm që janë të nevojshme për të siguruar përfundimin e çdo beteje në përpjekjen e parë:

 • Karaktere 7 *
 • Niveli 70
 • Niveli i aftësive 6
 • Gear 7

Shënimet:

 • Ka shumë RNG të përfshirë në sfidat, kështu që është e mundur të kompletohen të gjitha sfidat me më pak se sa më sipër
 • Nuk ka aspak përparësi në modalitetet e bujqësisë nga sfidat më pak se Tier III
 • Tier III është i vetmi vend për të fermuar 5 * mods dhe 5 * mods gjithmonë japin statistikat më të mira
 • Ekipi ideal për 3 * Sfidat Tier III: 7 * G8 Lvl 80 Phoenix (Hera, Ezra, Zeb, Kanan dhe Chopper)

Tjetër: Udhëzues për ndarjen e modit

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18