SWGoH 101 Mod Udhëzues: Mod Loadouts

Modloadouts

Mod Loadouts ofrojnë një metodë të shpejtë të lëvizjes së modave nga një person në tjetrin pa humbur gjurmët e modave të lëvizur ose duke marrë kohë të konsiderueshme për të ri-moduar një sërë karakteresh për një detyrë të caktuar.

Modifikimet e përgjithshme të modës arrihen në ekranin e Karakterit Mod ose në një karakter individual përmes butonit Assign Loadout.

Ashtu si ekranet e Menaxhimit të Skuadrës, mund të krijohen ngarkesa në skeda të shumta për të ndarë detyra të ndryshme. Në shembullin e mëposhtëm, ekzistojnë skeda për ekipin më të shpejtë aktual Arena dhe gjithashtu skedat për shpejtimin e modifikimit të të gjitha karaktereve kryesore (Basic Bests), një për Heroic Sith Raid Phase 1 dhe një tjetër Phoenix. Nuk ka kufizime të dukshme për numrin e skedave që mund të krijohen në ose Loadouts ose Squad Management. Çdo numër i Loadouts mund të shtohet edhe në secilën skedë, kështu që është e mundur që të ketë ngarkesa moduale individuale për çdo karakter në lojë.

Pse përdorim mod ngarkimet?

Ndërsa mods lëvizin nga karakteri në karakter duke përdorur Loadouts, ekziston një kosto krediti me çdo largim dhe varësisht nga shuma e kredive në dispozicion, modet e lëvizjes nëpërmjet Loadouts mund të bëhen të kushtueshme shpejt. Pra, shtrohet pyetja, pse shqetësohet duke përdorur Loadouts fare?

Në një gjendje ideale, lojtarët do të ishin në gjendje të fusnin modalitete "perfekte" për çdo karakter të përdorur në çdo ngjarje të lojës. Fatkeqësisht, shumica dërrmuese e lojtarëve do të jenë në gjendje të krijojnë vetëm 5 grupe modesh me të vërtetë të forta për tu mësuar vetëm për një ekip të Arenës.

Arena nuk është vendi i vetëm, megjithatë, ku ka mods më të mirë të mundshëm është e dobishme. Në Luftrat e Territorit, për shembull, fazat e fundit janë shumë sfiduese dhe dallimi midis ekzistencës së një ekipi G10 Rogue One që mund të kalojë 6 të betejave 6 në Fazën 6 dhe dështimi në 4 ose 5 të 6 mund të gjendet vetëm në Speed ​​ose Dëmi fizik (Vepër). Pa përshtatur mods, lojtarët duhet të vendosen me një ekip të fortë Arena, dhe performanca mediokër në të gjitha fushat e tjera të lojës.

Megjithatë, para Loadouts Mod, lojtarët që dëshirojnë të fusin skuadrat më të shpejta, më të forta në çdo zonë, do të duhet të mbajnë gjurmët e secilit mod, deri në sekondat specifike, dhe t'i zhvendosin ato në një karakter të ri, duke siguruar gjithashtu që modat origjinale të përdorura gjurmohen gjithashtu. Ngarkesat Mod e bëjnë të thjeshtë lëvizjen e një grupi "perfekt" modesh midis dy fushave të ndryshme të lojës. Ngarkesat mund të nënkuptojnë ndryshimin midis më shumë yjeve të tuberkulozit, apo edhe aftësisë së një reparti për të zotëruar Heroic Sith Raid.

Shembull i drejte:
Nëse po drejtoj një fraksion Sith në Arena, por dua performancën më të mirë nga një ekip i Rezistencës JTR-Lead për Heroic Sith Raid, do të dëshiroj të përdor disa ose të gjitha modet që përdor në ekipin tim të Arena. Në vend që të kaloj nëpër procesin e dhimbshëm të përpjekjes për të gjetur çdo mod që është vendosur aktualisht në Perandorin Palpatine ose Darth Nihilus dhe individualisht t'i vendosë ato në BB-8, për shembull, unë mund të krijoj një Mod Loadout që tërheq moda nga Palpatine, Nihilus dhe çdo anëtar tjetër i ekipit tim të Arenës për të krijuar një grup të vetëm modesh që mund të vendosen në BB-8 vetëm për bastisjen. Unë gjithashtu mund të krijoj një sërë ngarkesash Moda Arena në mënyrë që sapo të kem mbaruar përdorimin e BB-8 gjatë bastisjes, të mund t'i kthej shpejt të gjitha modet e mia përsëri në ekipin tim të Arenës.

Krijimi dhe Caktimi

Mod Loadouts mund të krijohen thjesht nga e para duke përdorur butonin Create New Loadout ose ato mund të krijohen duke zgjedhur një karakter, duke zgjedhur Cakto ngarkimin dhe pastaj duke zgjedhur Krijo ngarkim nga.

Krijo Loadout From do të krijojë menjëherë një Mod Loadout të ri me të gjitha modat aktualisht në karakterin e zgjedhur dhe gjithashtu do të emërojë Loadout nga karakteri.

Butoni Krijo ngarkesë të re sjell një ekran të modës "bosh" me një emër të përgjithësuar.

Çdo mod mund të shtohet sipas nevojës. Ndërsa modet shtohen, statistikat e modifikuara do të shfaqen anash. Zgjidhni ikonën "laps" për të riemërtuar modin (nuk lejohen karaktere speciale).

Loadout ri do të shfaqet nën listën e Loadouts nën tab me Loadout u krijua.

Për të ngarkuar ngarkimin e ri, zgjidhni Cakto ngarkimin në karakterin e dëshiruar dhe zgjidhni ngarkimin e dëshiruar.

Ekziston një kosto që lidhet me caktimin e Mod Loadouts, si me të gjitha mod removals. Mod Loadouts grumbullon të gjitha shpenzimet e largimit së bashku.

Pas zgjedhjes së kostos së Caktimit, ekrani i konfirmimit do të tregojë dallimet në modet origjinale kundrejt asaj që modet e reja do të sigurojnë. Në këtë shembull, BB-8 po humbet një sasi mjaftë të Shëndetit dhe Mbrojtjes, por po fiton + 49 Speed ​​dhe ton të Potencës, si dhe disa statistika të tjera. Përzgjedhja e butonit Konfirmo do të rregullojë të gjitha modet dhe të caktojë modet e reja tek karakteri i zgjedhur.

Pasi të jetë caktuar ngarkesa e re, secila prej atyre modeve që ishin më parë në karaktere të tjerë tani do të shfaqet si lojëra elektronike boshe. Kjo është arsyeja pse është e dobishme të përdorni opsionin "Krijo nga" Loadout në mënyrë që modet të mund të shtohen përsëri në karakteret origjinale sipas nevojës.

Shënim: Nëse përpiqeni të caktoni një Loadout identike për një karakter, loja do të japë një mesazh gabimi për të njoftuar.

Tjetër: Si të zgjidhni Modat e mira

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18