SWGoH 101 Mod Guide: Shikimet Mod dhe In-Game Rekomandime

Shikimet Mod dhe Rekomandimet në lojë

Modat mund të shihen brenda lojës nën Inventarin e Karakterit dhe pastaj duke zgjedhur Mods. Ekzistojnë dy pikëpamje të disponueshme për rishikimin e mods: Basic dhe Advanced.

Mod Mod Shiko është për lojtarë që nuk mund të kenë një kuptim të plotë të të gjitha aspekteve mod. Pamja themelore mund të jetë e dobishme në sigurimin e disa shumë këshilla themelore dhe të përgjithësuara rreth të cilave Mod vendos të aplikojë për karakterin e shikueshëm.

Pamja themelore

Pamja themelore është për perspektivën mod shumë të shpejtë dhe të thjeshtë:

 • Ofron një pamje të shpejtë të mods shtuar karakterin e zgjedhur
 • Jep Mod Mod, Sets, Levels, Qualities, dhe Tiers, si dhe çdo Bonus Set
 • Tregon nëse ka Moda Auto-Assign në dispozicion për të zëvendësuar modet aktuale të vendosura

"Pika e kuqe" që shfaqet në modet në Pamjen Themelore është një tregues që modi mund të zëvendësohet me një rekomandim në lojë. Çdo mod që mund të zëvendësohet mund të zgjidhet individualisht për të parë pamjen "Para" dhe "Pas" të modit aktual kundrejt modit të rekomanduar.

Përzgjedhja e butonit Auto Assign do të ofrojë një pamje të shpejtë të të gjitha modave që mund të zëvendësohen, si dhe kostoja e kredisë që lidhet me heqjen e modave aktuale për të shtuar ato të reja.

Butoni "Përfshini modat e caktuara" lejon lojtarët të lejojnë sistemin e modit në lojë të zgjedhë rekomandimet e modit të gjithë mods në dispozicion në vend të vetëm atyre që nuk janë caktuar aktualisht. Nëse ka disa karaktere mods e të cilëve lojtarët nuk duan të marrin në konsideratë në procesin e rekomandimit mod, ato karaktere mund të zgjidhen nga lista e përgjithshme.

Nëse butoni "Përfshini modat e caktuara" nuk është zgjedhur, rekomandimet e modit nuk do të përfshijnë kurrë modet që janë caktuar tashmë, të cilat mund të ndikojnë shumë në cilësinë e rekomandimeve automatike.

Duke zgjedhur ikonën brenda zonës së Këshillave, ekrani më i detajuar më i detajuar i Mod Info do të shfaqet në vijim:

 • Mod Modalitetet e rekomanduara
 • Statistikat e rekomanduara dytësore
 • Statusi i rekomanduar primar për secilin Mod Shape

Këto detaje mund të përdoren për të bërë disa vendime shumë themelore për caktimin e mods, por Pamja themelore në përgjithësi duhet të përdoret vetëm për lojtarë shumë të rinj të cilët nuk kanë mësuar të përdorin mods më të mirë. Të gjitha menaxhimet e modit duhet të bëhen vetëm brenda Advanced View.

Shiko të avancuar

Shikimi i Avancuar u lejon lojtarëve të shohin të gjitha Formulat Mod, Sets, Levels, Qualities dhe Tiers, si dhe çdo Bonus Set ashtu si Vista Basic.

Ndryshe nga Basic View, Advanced View ofron statistika të detajuara të karakterit me modet e përfshira si dhe lejon shikimin e lojtarëve të gjithë mods që ka një lojtar, pavarësisht nëse janë caktuar apo jo.

Buttons Advanced View:

Rishikoni seksionin Mod Loadout për specifikat në butonin Assign Loadout

filtra

 • Filtri hap Mod Filter që lejon lojtarët të filtrojnë modet e shikueshme
 • Çdo filxhan / formë, grup, statusi primar ose sekondar, grindjet / pikat ose shtresat / ngjyrat mund të shtohen në filtër
 • La Mods pa modifikime button do të heqë çdo mods që janë caktuar për një karakter nga shikimi
 • La Vetëm Mods Jo në Loadouts do të tregojnë vetëm modelet që nuk janë përfshirë Ndonjë Mod Loadout (më shumë mbi Loadouts këtu). Shënim: Nëse një mod është përfshirë Ndonjë Ngarkesa, ai mod nuk do të shfaqet me të zgjedhur "Jo në ngarkesa".
 • Modat e shikueshëm gjithashtu mund të renditen sipas Shape thjesht duke zgjedhur ndonjë Slot që aktualisht është caktuar për karakterin e shikuar

Lloj

 • Rendit lejon të gjithë modet e shikueshme të renditen sipas Mod Rarity / Dot ose ndonjë nga opsionet primare / sekondare
 • Modet janë gjithmonë të renditura nga statusi më i lartë në më të ulëtin nga përzgjedhja
 • Vetëm një klasifikim është i disponueshëm në të njëjtën kohë

Gjej

 • Gjeni lejon lojtarët të shpejt të përpiqen për të fermuar një Mod Set ose Shape direkt
 • Opsioni Gjej mund të jetë i dobishëm në qoftë se kërkoni menjëherë një formë ose grup specifik që mund të jetë aktualisht në dispozicion nga një dyqan ose ngjarje

Shes

 • Të gjitha mods mund të shiten për kredi. Shqyrtoni faqen How To Choose Mods mirë për më shumë detaje mbi cilat mods për të mbajtur ose shitur.
 • Modet mund të filtrohen ose të renditen siç shihen përmes butonave të Filterit dhe Renditjes në ekranin e mëparshëm
 • Përzgjedhja e një mod dhe përzgjedhja Shitet jep një ekran Konfirmo Sell dhe siguron shumën totale të kredive që do të pranohen duke shitur modet e zgjedhura

Të gjitha menaxhimet e modit duhet të bëhen gjithmonë brenda pamjes së avancuar të ekraneve mod.

Modat dhe Statistikat kundershtare

Mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme të përcaktohet fuqia e plotë e kundërshtarëve të Arenës duke parë modet dhe statistikat e personazheve të tyre. Duke shtypur dhe mbajtur karakterin e cilitdo kundërshtar, statistikat e këtij personazhi do të shfaqen në të njëjtën mënyrë me pikëpamjet e lojtarit.

Para se të hidheni në një betejë kundër dikujt që mund të jetë duke dhënë një skuadër të ngjashme që ka Shpejtësi të pakrahasueshme ose Dëmtime Fizike të pabesueshme, shpesh është më mirë të shikoni statistikat e kundërshtarëve të Arenës përmes kësaj metode për të shmangur humbjet e panevojshme të Arenës. Për të parë statistikat e karakterit të një kundërshtari, prekni dhe mbani cilindo karakter në ekranin e Arenës që të shfaqet ekrani i statistikave.

Rekomandimet në lojë

Lojtarët të cilët nuk janë të interesuar në delving më tej në mods, mund të dëshirojnë të përfitojnë nga një metodë për të hijshëm mod karaktere. Ndërsa rekomandimet mod janë përgjithësisht relevante në lidhje me Sets Mod dhe ndonjëherë Statistikat Primare, procesi i vendimmarrjes në lojë i asaj që e bën një mod "të mirë" mund të lërë shumë për të dëshiruar.

Më poshtë është një përzgjedhje mostër e modit të rekomanduar të parashikuar për Komandantin Luke Skywalker (CLS) (lidhja me modet më të mira)

Për formën e Kryqit, CLS aktualisht ka një modalitet 15 5 * Purple (5B) të Digit të Kritit me një Potencë primare. Statistikat kryesore të këtij mod janë mbrojtja + 1088 dhe shpejtësia + 16.

Mod i rekomanduar është një Level 1 5 * Gold (5A) Dam Kritik i vendosur me një mbrojtje primare. Modja e rekomanduar ka disa shtesa të vogla për statistikat e treguara, por me mod në nivel, nuk ka asnjë të dhënë se cila nga katër statistikat e mesme do të rritet (më shumë për këtë në Ngjyrat / Cilësitë), ndërsa modu është i niveluar drejt Level 15. Nëse statusi i mesëm i shkeljeve rritet katër herë, ky mod mund të ketë disa vepra të shkëlqyeshme për t'u përdorur, por nëse secila prej sekondareve rrit një herë një copë, të gjitha statistikat mund të mbeten disi nënçmuese.

Çështja më e egër e të gjithëve me këtë rekomandim është se modja e tanishme ka + 16 Speed ​​dhe modi i rekomanduar nuk ka shpejtësi sekondare!

Kjo do të shpjegohet në detaje më të detajuara në këtë udhëzues, por Shpejtësia është statusi i vetëm më i rëndësishëm në gjithë lojën dhe të rekomandojë zëvendësimin e një mod që ka + 16 Speed ​​(një shpejtësi e shkëlqyeshme e mesme), me atë që jo vetëm ka asnjë shpejtësi, kurrë nuk do të fitojë asnjë shpejtësi sekondare, e bën rekomandimin e veçantë të modit dhe procesin e auto-caktimit shumë të dyshuar.

Në rastin e mësipërm, rekomandimi Automatik i Caktimit zgjedh automatikisht vetëm modet që nuk u janë caktuar karaktereve të tjerë. Duke zgjedhur butonin "Përfshini modat e caktuara", një rekomandim i ri është në dispozicion.

Rekomandimi i ri duket pak më i mirë në atë që ka siguruar një nivel 15 mod që gjithashtu ka Speed, por akoma rekomandimi është i fikur.

Përderisa CLS mund të përfitojë nga një kundërvajtje primare, ai gjithashtu përfiton nga një primar i Potencës. Marrëveshjet ndërmjet mbrojtjes dhe qëndrueshmërisë kundrejt Shëndetit dhe Shansit të Krimit janë të diskutueshme, por shkëmbimi midis + 4 Speed ​​dhe + 16 nuk janë të krahasueshme. Edhe në qoftë se kjo mod kishte një sekondarë të parëndësishëm dhe shumë të dobët, shpejtësia 16 e bën modin origjinal larg zgjidhja më e mirë se sa zëvendësimi i rekomanduar.

Mënyra më e mirë për të rishikuar mods është përmes Advanced View dhe çdo lojtar që dëshiron të nxjerrë maksimumin nga mods duhet të njohë veten me të gjitha nuancat e mods për të marrë vendimet më të mira të mod.

Tjetër: Dots / Rarities dhe Nivelet Mod

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18